Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linkin park

duende

Öne çıkan mesajlar

eski topicleriokurken gordum dark dragonla lp alternativedir numetaldir muhabbeti olmus ssizce lp nedir numetalse slipnot nedir ikisi aynı muzik olabilrmi bence alternative sizce ne?[signature][hline]Apprentice, 29 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
pheuheuheuehuehuehueeuheu zuahzuhauhzauzuahu amuahuahauhauhau
grubu hiç sevmem ama yakışmış bu yeni imaj artık grubun ismide deiğişir
Clubber's Dream yada Clubber Theatre
300500 de yaparlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede bu link in park bana hard hiphop gibi geldi =)) hayatımda ilk kez duydum gerci ama olsun :D Adamları severim ama bunun metalle alakası yok, bariz alternatif bu :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Sosyal ağlarda paylaş

Linkin Park'ın alternatifle alakası yoktur hardcore'dur. Alternatif muse, placebo vs... gider ve hicbirinin tarzı linkin parkla uyusmaz. Nu-metal kavramı isim olarak da kavram olarak da garip bisi oldugundan metal demek zor. Siz ne isterseniziz diyin ama ben hardcore diyorum siz altern cok bisi degisecekti sanki de =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Linkin Park Nu Metal (Nokta)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D

[Bu mesaj SoulCube tarafından 01 Aralık 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır şimdi ben meraktan soruyorum nu metal'in başındaki nu ne anlama geliyo hayatımda duymadım oyle bisi cunku aradım da sozlukte yine yok. "Nu metal" takısı ne anlama gelir kısaca ne tur bi metaldir bu allah askına merak ediyorum...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

nu çıplak anlamına geliyo bildiğim kadar , hatta nu-metalin açıklamasını şöyle yapıyolar (ki saçmalık bence) nu çıplak demek yani sözünü direkt ifade edebiliyosun bütün çıplaklığıyla( hip popda da böyleymiş..) işte hip pop lyricleri üzerine de iki üç power chord koydumu al sana nu metal..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Nu dedikleri "nude" olsa bile cıplak metal tanımı bana da sacma geldi ne yani black metalde ya da hard rock'da sozlerini dolaylı olarak mı ifade ediyosun. İşin garip tarafı lp şarkılarının çoğunun sözlerinde direk bişey denmez "kafam karışık" vs... daha cok sorunları arasında sıkısmıs kararsız insanlar anlatılır. Bi kavram karmasası var galiba ortada =)

Bana sorarsanız metal olarak adlandırılması cidden cok garip ozellikle ne anlama geldigi bile belli olmayan dolaylı bi tur adı ile.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha sozluk okuyoruz galiba penth =)

EDIT:
Ryan'a

Hehe sen de haklısın aslında herkes turunu dinlemeli.

[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Saendul tarafından 01 Aralık 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...