facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 slm beyler hangı serverde takılıyosunuz bende başlayacam aslında bırakmışdım ama yenıden baslıyorum sız ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Şu an Europada çoğunluk ama Atlantic de fena değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benım baglatı 128/128 olacak sızce pıng oaranı ne olur ? 2 sı ıcın cıkış tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sanırım eu ama bir ping at sen bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 90 dıo ıyı mı sızce ? atlantıc e de 80 dedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 abı forumlarda anıden gecelerı pıngler 400 e falan cıkıo mış dogrumu gercekden bendede olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 evet bazen pingler sapıtıyor. Özellikle hafta sonları pek tat vermiyor oyun. Diğer günlerde de ping 90-150 civarı falan değişiyor sanırım. //Bu arada şimdi 400 pingi beğenmiyoruz da 1000-1500 pingle fellde aksiyona giden adamlar vardı burada :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 abı benım 56 k modem de bıle 1000 almadı hıc saglam bı kafeye gıdım ben ozaman yaw bole pıng sapıtırsa actıon ıcınde pc ı kırarım valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Cafeden oynayacaksan OSIde aman dikkat passwordu kaptırma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ping çok göreceli bi olay bağlantı, bulunduğun yer gibi birçok etken var. bazen telekom da bir sorun oluyor o zaman elinden hiçbirşey gelmiyor. örneğin bu aralar 90 benimki ancak 2 hafta kadar önce 3 hafta civarı yurt dışı bağlantımda sorun vardı sadece sabaha karşı düşük ping (90-120) görüyordum onun dışındaki saatlerin ortalaması 1200 civarıydı. gerçi şimdi tamir edildi sanırım bayadır 90 sabit pingim var.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abı benım de korkum o saden kafeden oynasam başka bı sorun evden oynasam başka artık evde oynaycaz sanırım kafeye gıtsem bıle her gıtıkden sonra eve gelınce deyişiırım şıfremı sızce bu ultımanın en dolu serverı hangsı atlantıc dusunuyorum ben sız ne dersınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eet şuan uyelımı satın aldım bıraz zor oldu ama sonunda kabul etı kredı kartımı :P 3 aylık aldım esıkı charlarıım duruyosa atlantice gırecem eyer yoksa europa olabılır :P tsk hepsınıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar