kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 2 adet sayfam var birinde çalışan js diğerinde çalışmıyor copy paste yapıyorum yine yok kodlar şöyle sayfanın birinde çalışırken diğerinde şu hatayı veriyor Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'innerfade' innerfade hedesini indirip projeye ekledimde yani diğerinde çalışan bunda neden çalışmazki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 aynı script diğer sayfada çalışıosa, iki sayfayıda koyabilir misin onlara bakalm hacı. bide ayrı js dosyasında denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi iki sayfada aynı yani direk c/p sadece dönen resimler farklı birinde çalışırken diğerinde çalışmıyor sayfalar aynı yerde bu arada ilk başta ilk sayfaya eklemeye çalıştığımdada vermişti daha sonra innerfade.js dosyasını projeye ekleyince düzeldi. bu soktuğumun 2. sayfasında olmuyo 1 ve 2.sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ay fenalık geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi bazı fotolarda bu muabbet var. hatta hatta, benim bilgisayarımda çalışıo, ama yüklediğim serverda sadece o foto çalışmıo. böle bi saçmalık var bütün resimleri değiştirmeyi bi denesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 okkey deneyeyim bi saçmalığa benziyoda herşeyi denedimbunuda denemeliyim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ı ıh yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 hacı bak sımdı innerfade boku varya, onu ikincide yüklemio olabilir; "e ama ilkinde yukluo" diyebilirsin, o kadar tutarlı şeyler değil ya. nası emin olcaz? firebug veya işte browserların dev utilityleri varya, orda yüklenen css html ve js dosyalarını görebiliosun. bak bakayım yüklü mü? bide jquery den hemen sonra load ettirsene innerfade i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 $(document).ready yerine $(window).load dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 win load oldu eyvallah neden olmadı araştırmasını sonra yapıcam. şu bitsin bitirdim oh diye teslim edeyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 benim hıyarlığımdanmış asjdghasd söyleyimde belki yeni başlayan varsa onlara ders olsun abi c/p yaparken gerekli js'leri almıştım pluginler jquery kütüphanesinin üstünde olursa çalışmıyomuş ilk defa başıma geldi benimde ahahah jqueryi.js'yi en üste alınca düzeldiydi o gün yazamadım. win load yaparken bunuda yapmıştım. bugünde aynı sorun olunca "haaa vay anasını" dedim. yani atıyorum bi colorbox veya başka bi plugini dahil ettiğinizde projeye, jquery.jsnin altında olsun askdasd demekki neymiş c/p yapmayacaksın. önceden ilk jquery'yi eklerdim sonra diğerlerini ondan hiç karşılaşmadım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tamam şimdi dalga geçebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 iyi de niye hem jquery hem min version include ediyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 o c/p yaptığımdan oldu onu8n yüzündende değildi zaten sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 onu gordum de belirteyim dedim 2 kere include edilmis. yani jquery'i yukari almaktansa kaldirsan yeterli demek istedim. tabi 1.10.2 versiyon dogru olan ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar