pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Selamlar. "A disk read error occurred Press Ctrl + Alt + Del to restart" PC'de bu sıkıntı var. Açılırken arada bu şekilde hata veriyor ve 3-5 resetleme sonucu açılıyor kafasına göre. Açıldıktan sonra da, özellikle oyuna vs girince sistem donuyor öylece ve tekrar bu şekilde hata veriyor açmaya çalışınca. SSD'ye baktım ama badsector vs bulamadı taratınca HdTune ile. SSD'nin yanında 2 tane Sata disk var depolama için. Neden kaynaklanıyor olabilir bu ya? Donanımsal mı yazılımsal mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 oynadığın oyunlar ssd da mı yoksa diğer hddlerde mi? sen en iyisi diğerlerinin bağlantısını kes sadece ssd ile test yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 acilista diyip acmiyorsa boot diskinde problem vardir, yedekle hemen ilk once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Oynadığım oyun (WoW) diğer sata diskte. Ssd'de işletim sistemi var. Win 8.1 ssd'de iken açılışta hata verebilir mi OS kurulu olmayan bir hard diskin donanımsal arızasından? Bir dediğini yapayım bakalım ne olacak. Ya da onları da taratayım badsector vs var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Hatta arada da bu hatayı veriyor açılışta. DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Kafasına göre. Ya bu ya da A disk read error occured diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Diğer disklere de test yaptır. Kötü sata kabloları, kötü PSU, voltaj dalgalanmaları falan da sorunu kaynağı olma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Diğer diskleri de tarıyorum. Gözüken bir hata çıkmazsa format atacağım, gelişmeleri bildiririm. Psu da Seasonic Gold+ bu arada ya. Kötü de bir Psu değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Diskler temiz. Format gogo bakalım. Ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Format atmadan önce SSD'nin anakart bağlantı yerini değiştirdim, şu an sorun yok. Galiba board slotu patlakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hayatımda cevapladığım en hızlı anket sorusu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar