sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tazesini, yenisini aldığım için satılık. 3 senelik kart, garantisi doldu, kutusu falan duruyor. Crysis, BF3-4 falan filan gibi hayvantronix oyunlar harici hiçbir şeyde tık demez hala. Ucuza ekran kartı bulmasam değiştirmeyecektim. Neyse işte ööle Fiyat: 170 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aynı karttan bende var skyrim felan 25 fps oynamıstım bf bc2 de cok rahat oynatmıstı, guzel karttır vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 arkadaş bende gts250 var bf3 ü gayet güzel oynadım skyrim i de öyle crysis 1 ve 2 yi de. bu kart daha iyi değil mi anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 benim bahsettiğim olay AA, AF, SSAO falan full'leyince biraz zorlanabilir, yoksa bütün oyunları hala çatır çatır oynatan bir kart. baya efsane kart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dowrgian dalga geçmiyorum para vermek istemiyorsan al direk. elindeki hakikaten 250 ise al direk abi. el sıkışın anlaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gts250 ile arada 2 sene, 2 sinif ve 2 kat kapasite farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sabo da essek degil ya, indirim yapar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gayet eşşeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 allah kurtarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 peki beylers, e6600 cpu ile bottleneck olur mu onu diyiverin bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yuksek cozunurluklu kullanimda(full hd ve otesi) ve asiri cpu dependent oyunlarda olur. ama herturlu fayda gorur musun? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ama yine de 3 yıllık karta 170 tl? hele donanımda 2012 de 300 liraya evga superclocked versiyonu satılamamışken. "baltalar elimizde, uzun ip belimizde, biz gideriz ormana hey ormanaa" edit: şaka bir yana, ağustos gibi yeni makine toplamayı planlıyorken bunu almam gereksiz olur sanırım. hayırlı satışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 O gunun dolar kuruyla, piyasadaki ayni fiyata diger kartlarla, ve diger 460 versiyonlarini goz onune alinca 300 e zaten satamaz evga sc u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dur bakalım sabonis "son fiyat" kozunu oynasın da bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 100tlden bi kuruş fazla etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: 100tlden bi kuruş fazla etmez Al abi sana fansız ekran kartı 100 liraya az yakar cok kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bana lazım demedim ki, ederi bu dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yav he he. Pascha cevabı vermiş valla ahah. Donanımhaber, gittigidiyor, sahibinden falan en ucuz 170e konmuş, ben de o fiyattan koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi senin yazdıgın fiyat gayet normal, high end oyunları hala calıstırabilen bi karta 100 lira demek biraz mezarcı styla olmus, tatar terazine eksi bastım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 özel mesaj olcaktı sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 50 verim bi de humble bundle x 1 dolar tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar