Milamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 merhaba, bir oyun fikrim var alan adını aldım ufaktan amatörce developmentına başladım, uğraşıyorum. merak ettiğim şey bunun ismini duyurmamda development maceralarımı paylaşacağım bir site açmamda ticari herhangi bir sakınca var mı? birisi ben ürünü geliştirirken arka taraftan ismini vs alıp sonradan beni patlatabilir mi? :D nelere dikkat etmek gerekir böyle işlere girilmeden önce bilemedim. çok ciddi bir şey çıkacağını sanmıyorum gerçekten çok amatörüm ama bakarsınız gaza gelir sağlam bir şeyler yaparız o zaman pişman olmayalım istiyorum. yardım plzü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ilgi alakali alip alabilecegin her patenti isim haklarini falan al once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sorunsal kelimesini duyduğumda beynim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 www.kickstarter.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 2 tane alan adı al çok sıkıntı olursa oyunun ismini değiştirirsin olur biter. Önemli olan yazılımı kaptırmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar