razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 iban numaram neden yeterli olmuyor? Amerika'da bana para gönderecek bir kişi var ve Garanti bankasındaki iban numaramı verdiğimde oradaki bankaların gönderebileceği üç farklı alternatifin çıktığını söylüyor (Kurumsal bireysel vb). tek bir iban numarası unique değil mi abi niye benim bireysel hesabım bulunamıyor? bir de paypal versem paypal hesaba aktarmak için para kesiyor mu? eskiden 6 lira gibi bişey kesiyordu tr bankalara aktarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kısıtlı bilgimle şöyle atıcam bildiğim kadarıyla eft bütün ülkelerle yapılamıyor, başka ülkeler aralarında para transferi yapabilmek için başka sistemler kullanılıyor bunların en yaygın ve kolayı swift işlemi, bankanı arayıp istersen verirler swift numarası öyle karışık bişi olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 adam senin paypalına para gönderirse 1.5$ fee kesio paypal hatırladığım kadarıyla sende onu direk TR banka hesabına aktarırsan para kesmiyor paypal ama kredikartına aktarmak istersen gene 5tl gibi bişi kesio diye kalmış aklımda en temizi paypal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mosquito said: adam senin paypalına para gönderirse 1.5$ fee kesio paypal hatırladığım kadarıyla sende onu direk TR banka hesabına aktarırsan para kesmiyor paypal ama kredikartına aktarmak istersen gene 5tl gibi bişi kesio diye kalmış aklımda en temizi paypal bence. ben her 2 ayda 1 gonderiyorum eger su dogru ise paypaldan gondermek cok daha mantikliymis cunku diger turlu swift ile gonderince 500 dolardan 15 dolar trdeki banka, bide burdaki banka gonderme feesi koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 paypala kartla para yatirirsaniz fee kesio ökuz gibi die biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 paypal'de transferde kesiyor ama gönderen karşılayabiliyor onu. us'den banka ile gönderirken ise 400 lira için 35 lira masraf alıyorlar. paypal'de ne kadar bilmiyorum. neyse swift kodu gerekiyormuş aradım bankayı öğrendim. her banka için ayrı falan filan. ne saçma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar