Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 O kadar milyar yılda anca soğumuş dünya :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yuvarlak değil zaten :)[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 lolo.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Karakurt, 15 September 2003 16:54 tarihinde demiş ki: Yahu hadi dediğin doğru diyelim hadi teori olsun benim dediklerim, birşeyin teori olması gerçek olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca neandarten insanı hakkında fazla birşey bilinmemesi neyi kanıtlar ki? Bilinmiyorsa bilinmiyor, bunun sebebi sayılarının az olmuş olması sebebiyle onlara ait fazla kalıntı bulunamamasıdır. Ayrıca insan bir uygarlık haline gelmeden önce gelenek ve görenekleri de içgüdüseldi, nasıl dünyanın her tarafındaki aslan kabilelerinde dişiler avlanır erkekler kılını kıpırdatmaz bu da onun gibi birşey. Ve ayrıca iskeletler üzerinde yapılan testlerle akrabalık derecesi saptanabiliyor. Biraz belgesel seyredin ya, buradan "Nereden bilyorlar?" diye hiçbirşey bilmeden ahkam kesmekle olmuyor bu işler. Konu da iyice saptı yani.[hline]Est solarus oth mithas! hedeyi hodoyu akrabaligi saptiyoruz. ama DUSUNCELERI saptayamiyoruz. canagi comlegi bulup bu gunku aklimiza gore yorum yapiyoruz. halbuki bugun bile koyden koye adet, gelenek degisiyor mentalite degisiyor. oyle iken 5000 yil once olan olaylar icin canak comlekten ahkam kesiyor arkeologlar. gecmisle ilgili seyler icin bu kadar kesin yorum yapilamaz. 60 lara kadar neanderthal insanini mal, okuz angut olarak gosteriyorlardi. gelisen bilim, kriminoloji teknikleri sayesinde bir neanderthalin kafatasina suni doku koydular bir baktilar adam isvecli tipi gibi cikti piyasaya. 60 larda degisti neanderthal adaminin hakkindaki yorumlar. isin enterasan tarafini soyliyim mi ? bilim dunyasina 100 yildan fazla hakim olan bu yorumlarin kaynagi neanderthal adamlariyla ilgili ilk gorusu yayinlayan fransiz bir bilim adami. adam kendi zamaninin ve toplumunun bakis acisina gore degerlendirivermis, neanderhalleri herkes carpik kambur maymun olarak ezberlemis. aynen bunun gibi bugun icin fiziksel seyleri tam tespit edebilsek de, dusunsel ve duygusal seylerle ilgili aynen 19. yuzyilda oldugu kadar eksik bilim. onun icin kesin cikmak dogru olmaz. daha 3-5 yil once japonya aciklarinda okyanusta insan yapisi - ya da ne yapisiysa - oldugu tahmin edilen duzgun, ama cok devasa bir yapinin buyuk basamaklari, parcalari bulundu. karbon testleri yapinin EN AZ ON BIN yillik oldugunu gosterdi. isin dehset verici olan yani, on bin yil once insanlarin birak oyle inanilmaz boyutta ve iscilikte tas yapilar yapabilmeyi, daha magaralardan yeni adim atiyor olmasi gerekiyor su anki bilime gore. discoveryde yayinladilar historyde national geographicde yayinladilar bir yorum getiremediler nasi is. bilimin muhabbeti bulduklarina dayaniyor. bulunmamis olan seyler bulundukca daha cok sey degisecek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Karakurt, 15 September 2003 17:59 tarihinde demiş ki: Bilim o kadar cahil değil, karada var olan hemen hemen her canlı biliniyor, o kadar çok ilerlendi o kadar çok kazı yapıldı ki dünyanın girdisi çıktısı herşeyi biliniyor. Biz dünyanın tek akıllı canlılarıyız. Piramitleri de mısırlılar yaptı.[hline]Est solarus oth mithas! daha 2 ay once meksika korfezinde 250 yeni balik turu buldu bilimadamlari. her gecen gun yeni bir kazi yapiliyor hicbir sey aciga kavusmus degil daha. yapilan testler ahtapotlarin matematiksel kavramlari ve boyutlar kavrayip cozebildigini, yunuslarin ise belli ve sistematik bir sekilde dile benzer bir yapi ile birbirleri ve insanlar arasinda haberlesebildigini ortaya koyuyor. ilk piramidi piramidin yapilisindan 100 yil once daha sazlik kulubelerde yasayan misirlilarin aniden zort diye dikmesi icin bol bol kuvvet macunu tuketmis olmalari lazim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Kuvvet macunu bi tarafa .... Asıl Astek ve Mayaların yapmış oldukları yapılardaki ilginçlik büyük adamlar o her biri 15- 33 ton arası değişen kaya kalıplarını derecenin onbinde biri bile hata paysız yapmalarıdır. Bugünkü teknoloji ile bile onu yapmak imkansız olduğunu söylüyorlar. Hatta bazı bilim adamlarının o zmanının en büyük yardımcı aleti palanga sistemi demesi insanı şaşırtıyor. Adamlar matematik ve geometri manyağıymış ...[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 3 büyük piramiti mısırlılar yapmamıştır 1999 yılında bulunan bir kapının mısır hükümeti tarafından açılması istenmemiştir vede 3 buyuk piramitin içinde hiyoroglifler yoktur 3 ununde 10500 yıl oncesine ait oldukları söylenir yapılan araştırmalarda sphinks inde 10500 yılına ait olduğu bulunmuştur ama mısırlılar bunları engellemişlerdir halen piramitlerin içi tamamen bilinmiyodur heh :-) ayrıca mu kıtası olarak düşünülen eski bir kıta vardır bu kıtada yaşayan insanlar teknolojide çok ilerlemişlerdir ve en sonunda kendilerini tanrı sanarak sonlarını getirmişlerdir buhem düşünülür hemde eski kayıtlarda bulunmuştur eflatun ve platonun yapıtlarında ama bizim zihnimiz bunları anlamak için çok dar daha çok şeyler biliyorum ama yazmaya üşendim :-)[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Stefan, 15 September 2003 20:25 tarihinde demiş ki: Yuvarlak değil zaten :)[hline]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown © yuvarlakımsı o zaman :p Ne yazıldığını pek okumadım ama UFO bence vardır. Sonuçta koskoca galakside yalnız yaşamamız bence imkansız. Budur.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 16 September 2003 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ayrıca piramitleride mu kıtasında yaşayan ve ordan ayrılmış veya sürülmüş olan insanların yaptıkları düşünülür ilk yapılan 3 piramitin amacı bilinmemektedir ve diğer piramitler bu üçüne benzemezler diğerleri basamaklıdır ama bunlar düzdürler ve diğerleri çok zarar görmüştür ama bunlar(3 eski piramit) eski olmalarına rağmen halen yıpranmamışlardır mısırda 90 tane piramit vardır ve bunların hiçbiri bu 3 ü ile benzerlik göstermemektedir ayrıca mu kıtasında yaşayanlar genetiktede çok ilerlemişlerdi ve insan+hayvan oluşumu yaratıklar yaptıkları sölenir ve bizim türümüzün yani günümüz insanınında bu genetik olaylar sonucu çıktığı sölenmektedir insanın inanası gemior ama insanlar gözleri önündeki şeyleri görmemeyi çok iyi başarırlar off be amma kastım yazmak için :-)[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Erik Von Daniken uydurmasi kendi bile artik inanmiyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bilimadamı çok ufacıkda olsa bi adım atmak için milyon dolarlarını,yıllarını aile hayatını hatta bütün yaşamını veriyor,biz ise 'yok canım nası olsun,olur mu öyle şey' gibi gayet bilimsel tezlerle yalanlıyoruz.ne kadar basit ve yalınız.insanda önce saygı olması gerekiyor.ufo olsun veya olmasın bir şeye Yok demek en az Var demek kadar bilimsel ispat isteyen bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Fegro, 16 September 2003 04:18 tarihinde demiş ki: Erik Von Daniken uydurmasi kendi bile artik inanmiyor.... lol hoca adamın yakın dostu filan mısın?nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?hadi bakalım hodri meydan eğer bu yazdığının arkasındaysan yazılı bi kaynak göster.erik von daniken'in bunlara artık bende inanmıyorum gibi demecini göster?çok merak ediyorum ne dayanarak bunu yazdın ve sonuna .... koyarak karizma bir biçimde bitirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 madem piramitleri tartışıyoruz, her türk gencinin okuması gereken bir yazıya ancak yukkkarıııı demek düşer bana :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 unindentified fuckin objects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Fedaykin yazını okurken yer yer koptum, esprili bi dille yazmışsın, güzel olmuş.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 AHa bi X FILE :-P :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yanlız bu yazı bana ait değil bir yerlerden almıştım ama şu an hatırlamıyorum ne yazık ki. Yüksek ihtimalle o zamanda bana e-posta ile gelmiştir ki kaynak belirtmemişim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Stefan, 14 Eylül 2003 01:58 tarihinde demiş ki: Uzaylıların var olduğu kesin. Asıl bana enteresan gelen şey ise insanlığın sadece 600.000 yıllık bir geçmişini bilmemiz. insan oğlu bu dünyada 3 milyon yıldır kadar yaşadığı bir gerçek. peki o koskoca 2.4 milyon yılda neler yaptı. bence o kadar çok şey yaptıki sonunda felaketi getirdi herşey yok oldu. sonra herşey en baştan başladı taş devri / cilalı taş devri falan filan. çünkü biz 600.000 senede bu kadar çok şey yaptıysak 2.4 milyon yılda neler yapmıştır ipnalar. Düşünmek güzel şey aslında.. Hayal etmek.. sadece istediğini ..[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] bu bana might and magic'in senoryosunu hatırlatı ama neyse[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 size başka bir ida bence bu tapınakların felan hepsi buyuyle yapıldı bence oyle o taşları bence büyüyle hareket etirdiler. büyünün olmadğnı bana kanıtlayın[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya bu kadar populist yalan dolan bilgiyi kimsenin birsey bilmedigi ortama atiyorsunuz insanlarda okuyor ve olabilitesine ihtimal veriyor disardanda baya komik gorunuyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oeeeeeey boyle diyerek bitiyorsa is tamam o zaman kimse hicbisey soylemesin artik hicbi konuda. aninda bitirilir. populist, yalan, dedin mi is biter. "napoleon diye bir adam asla olmadi. hepsi carpitilmis tarafli asparagas tarihin uydurmasi" buyur aksini ispat et.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 e ikisi biraz farkli unity[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 foto albumde resmi var gosteririm ben sana bir ara[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: fedaykin, 11 Ocak 2003 13:55 tarihinde demiş ki: . Mesela Bülent Mersoyun'un dötünün yarıçapının karesinin memelerinin yüksekliğine bölümünün 100.000.000'la çarpımı da dünyayla güneş arasındaki mesafeyi verir. Bülent'in dötünü de mi uzaylılar yapti? [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down puhahah bu tez çok güzel :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar