SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 neye gülüyosun anlamadım şimdi? ---ufo orada bir yerde--- ---Fox Mulder---[signature][hline]Babama değerimi sordum; ''Dünyalar kadar'' dedi. Dünyanın değerini sordum 5 para etmez dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sturm hayir o hiyeroglifler gercek degil. sen halusinasyon gordun, dunya da aslinda bir baligin gozunde.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: unity100, 18 Mayıs 2004 02:45 tarihinde demiş ki: abciim ayni cia REMOTE VIEWING icin birim kurmustu 70-80 ler arasinda, uzaktan sadece psisik guclerle denizalti tespit ediyorlardi, butcesiyle kadrosuyla kaydiyla herseyiyle abdnin resmi bir birimi idi. Evet dediklerin dooru. Abd "remote viewing" için bi birim kurmuştu. Ama bütçesiyle, kadrosuyla, kaydıyla herşeyiyle abdnin resmi bir birimi idi diyemeyiz. Dooru abd bütçe ayırıyordu, dooru kadrosu vardı, dooru abd kayıtları tutuyordu ama bir birim deildi. Daa çok bir "deney"di. Bu arada uzaktan sadece psişik güçlerle denizaltı tespit ettikleri hakkında hiçbir şey okumadım. Sadece ortada abd donanması telepatiyle denizaltılar arası iletişim saalamaya çalışıyor tarzında *söylentiler* var. Aha onuda direk kopyalayıp, yapıştırıyorum. Aksini bulursan sende kopyalayıp/yapıştır ama sanırım bu konuda ben haklıyım. There have been persistent **rumors** of Navy research involving attempts at telepathy from submarines under water, the Nautilus being the most famous of these. "Remote viewing" konusuna gelince verdiin adreslere baktım. Gerçekten abdnin bööle, bu konuyla ilgilendiini, deneyler yaptııını kabul ediorum. Ama remote viewing *neredeyse varolmayacak* kadar başarısız bir dizi deneydi. "Remote viewing"i açıklamak gerekirse; psişik güçleri olduuna inanılan bir kişi bulunuyor, ona birşeyin yeri, çevresi,vs,.. tarzı bilgiler verilerek ya da verilemeden bazı şeyleri tahmin etmesi, pardon, "remote viewing" ile "uzaktan görmesi" isteniyor. Mesela bi örnek vermek gerekirse ilk deneylerden biri şöyleydi; Bilim adamlarından biri elinde içinde bişey olan bi kutu tutuyor ve deneğe içinde ne olduunu "uzaktan görmesi"ni istiyor. Denek; "Küçük, kahverengi, garip şekilli, sanırım yaprak ya da o tarz bişeye benzeyen bi şekilde, ama yapraktan çok farklı, daa canlı bişi görüorum. Ve sanırım o hareket ediyor!". Gerçektende bilim adamının tuttuu kutunun içinde yaşayan bi güve vardı, şeklide yapraa benziyordu. Neys "remote viewing" olayı bence çok da olağanüstü bişi deil. Çünkü adamlar bööle daa basit şeyleri bile tam olarak tanımlayamıyolar. Hele bunun öle ülkeler arası istihbarat amaçlı kullanımı ise hayal.. Mesela bööle psişik güçlü başka bi adama bi rus üssünü "uzaktan görmesini" ve detaylarıyla tanımlamasını istiolar. Adama koordinatları derece, dakika ve saniye cinsinden veriliyor. Bi de fazladan bu üssün "Araştırma&Geliştirme" üssü olduunu söölüolar. Adamın *2 hafta sonunda* elinde anca bi deftere çizilmiş bişiler ve bi kaç saatlik ses kaydı oluyor. Çizdikleri şeylerde o kadar komik ki yane o kadar karmaşık bi üs için o kadar basit çizimleri ben bile çizerim.. Örneklerle göstermek gerekirse; İlk başta basit şeyler hakkındaki deneyler.. Adama belirli bi yerin koordinatları veriliyor. Ve o yeri "uzaktan görmesi" isteniyor. Adamın "remote viewing"le görüp de çizdii şeyler. Yerin asıl resimleri. Daa soora deneyler daa yararlı ve karışık şeylere yöneliyor. Bu olayı istihbarat için kullanmak istiyorlar. Adam burda üssün kuşbakışı görünüşünü çizmeye çalışıyor. Burdada üssün havalandırma sistemi hakkındaki çizimleri. Bu da üssün asıl planı. Yane o kadar zamanda(2 hafta civarı) yapılan şeyler o kadar az ki.. O 2 haftada "remote viewing" yapılan yerlere adam gönderse,(Casus, özel birlikler,vs,..), ya da uyduyla fotoğraflarını çekse olay çok daa kısa sürer ve konular hakkında çok daa fazla bilgi alınır. Ama burda yapılan şeyleri de küçümsemiyorum. Mesela ilk deneylerde adamın oranın çocuk parkı gibi bi yer olduunu bilmesi bile bööle psişik şeylerin olabileceğini kanıtlar nitelikte. Ama öte yandan dünyada "şans" denilen bi kavramda var. Adam o çizimlerinde çok detay vermemiş, biraz genel bi çizim olmuş. Ama dünyada o kadar yer varken o tarz bişeyler çizmesi açıkçası beni şaşırttı. Ama bu olay büyük bi başarı olsada sadece "şans" eseri alınan bi başarı olabilir. Çünkü bu konu hakkında bir sürü deney yapılmış. O kadar başarısızlıın arasından böyle bi başarı çıkabilir.. Açıkçası deneyi yapan/yazan adamın aazından şunnarı duymam zaten az olan bütün inancımı neredeyse 0a indirdi. "Even though the details of the broad range of experiments, some brilliant successes, many total failures, have not yet been released," Yane benim için olay şu deneye benzedi. Deneğe benim aklımdam tuttuğum 1 ile 10000 arasındaki sayıyı bilmesini istedim. 9999 kere bilemezken 1 kere bildi. Bilmesi onun psişik güçlere sahip olduu gibi birçok şeyi kanıtlar ama öte yandan bilmesinin nedeni "şans" mıydı? Son olarak unity bu deneyi yapan ve yazan bilim adamlarından bazıları bile olaya **inanmamış.** Bazıları bile olayı ""Şeytan işi"" (armra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 simdi master bir suru sey yazmissin da, okudum okudum, gordum 'tamam biseyler var belki ama yetersiz' mantiginda. e daha ne lazim ? zaten belli bir tatmin derecesinin uzerinde uygulamasi oturtulsa bugun universitelerde bunun bolumleri olur, ordular istihbarat birimlerine adam almak icin gazeteye clairvoyant ilani verirdi zaten.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: _-Sturm-_, 20 Mayıs 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Armra fazla atıp tutmaya başladın. Fotoğraf çekmek yasak olmasaydı piramitin içinde (katot tüpleri fotosu) ve tapınakta (helikopter zart zurt fotosu) daha güzel fotoğraflar çekebilirdim.. O hiyeroglifler gerçek, dediğim gibi kendi gözlerimle gördüm.. fazla atıp tutuyorum ha peki aferim. katot tüpüne benzetilmiş dedik ya neyse onu geç. o helikopter , denizaltı ,uçan daire hiyeroglifini kendi gözlerinle gödün mü gerçekten çok ciddiyim. çünkü insanları dine inandırmak için söylenen yalan ,yalan değildir gibi bir anlayış vardır. eski mısırlılar oraya koyarken görmediğimize göre , o hiyeroglifin carbon 12 test sonuçları objektif bir şekilde yapılsın. sonuçlar bir kaç bin yıllık çıkarsa , araştırmalara gitmeyen top olsun . turistlere ilginç gelsin diye böyle şeyler yapılıyor -yok demeyin. biz piramitleri konuştukça adamlar turizmden para kazanıyor sonuçta. ben hala kuşku içindeyim doğal olarak. bilimsel olarak ispat istiyorum. şimdiye kadar başka bişe de yazmadım zaten. senin onları görmen, kaç bin yıllık olduğunu açıklamaz güzelim. sözlerimize dikkat edelim. ileri gitmeyelim. sen gördün diye benim yazdıklarım atıp tutmak olmuyor. çok istiyorsan sende evde yapabilirsin sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bırakın mısırı surada hattusas a giden varsa o zamanın teknolojısıyle yapılamayacak buyuklukte çiniler olduğu görülür.Hatta iki kapı arasına çivi teknolojisi kullanılmıs.Bırseyler olmus bunu ınkar eden ya kördür yada laf olsun forum uzasın diye sacmalıyordur.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bir başlıycam o olacak . atıp tutmalarında , saçmalamalarında sonu gelsin artık . bu konu artık aşar, hakarete giriyor ,başlıycam yani. size garip gelen herşeyi uzaylılar yaptıysa benim annem ,babam da uzaylı o zaman. ikna edemediğiniz insanlara hakaret etme hakkını kim verdi size. terbiyesizlik etmeyin, saçmalayan sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ilki kükreme hemen sana söylenen şey yok.ikincisi senin annen veya baban garip geliyorsa sana farklıdır.. uzaylılıkla bir alakası yoktur.bold yazınca sözün ikna olunabilitesi düşmüyor.. sonuncusu başlada forum aslan görsün.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Apache, 20 Mayıs 2004 22:09 tarihinde demiş ki: ilki kükreme hemen sana söylenen şey yok.ikincisi senin annen veya baban garip geliyorsa sana farklıdır.. uzaylılıkla bir alakası yoktur.bold yazınca sözün ikna olunabilitesi düşmüyor.. sonuncusu başlada forum aslan görsün. bana söylemiyorsan ne diye üzerine alınıyorsun. sana garip gelen o çinilerle alakayı anlayamayacak kadar ... laf ebeliği yapma bana. hakaret ediyorsun sonrada ben sinirlenince hiçbir şey konuşmamış gibi cevap veriyorsun. benimle alaksı yoksa lafı uzatmazsın herhalde .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yahu amra ? sen bu topici artik sallamamis miydin ? "DAHA FAYDALI" isleri kovalamayacak miydin ? hani senin dusuncene gore bilim adamlarinin ufo arastirmalarini neden kovalamadigini ya da kovalamamasi gerektigini izah ettigin gibi ? ne oldu da dondun ? hayir ileride recete yazacak adamsin, sence de bu topicden bir turlu ayrilamaman, ustelik rutin bir sekilde ofke ve sinirle post atman bir sey ifade etmiyor mu ? bir disorder olmasin ? aman ha ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yahu adım geçmiş cevap verdim unity'ciğim. yoksa herkes bir şeyler yazsında ben cevap vermiyip susacagım demek mi bu. merak etme bu yaşa kadar nasıl işlerimi ve eglencelerimi ayırdıysam gene yapabilirm. ilgine teşekkür ederim. bu konuda haddinden fazla msj atmış oldugumu sanıyorum. gereksiz , okunmadığını yada anlaşılmadıgını sandıgım mesajlar atmaya son vermeye çalışıyorum. sana danışabileceğim konular (zuzaylılar v.s.) bunlarla sınırlı görünüyor. o bakımdan benimle ilgili akıl dolu mesajlarını kendine saklamanı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 valla 25 sayfa kasamadım, direk ilk seye cevap yazcam belki belirtmiştir başkası, piramitlerin dizilişi de altın orana rast geliyo, yani altın spirale=> altın dikdörtgenin içine sıgan spiral...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 anca bitti tüm yazı... ben burda amra nın tam neyi savundugunu anlamadım, cunki 3000 satır yazınca okumaya useniyorum... biraz eski konudan bahsedeyim, asıl thread den (aklıma geldiğinde yazmak istedim de konu çokkaymış)... bence insanlık geçmişte kendini aşarak dunyadan ayrıldı,ayrılamaynlar bi çeşit armageddona magruz kaldı ve bugune bikaç kalıntı bıraktılar... kuran da en zeki ve ustun varlık insandır diyo ya, bence dogru... niçin UFOluların uzaylı oldgunu dusunuyoruz? gunun birinde karsılastıgımızda, benim kanımca icinden eski insanlar cıkacak... yoksa eski zamanlarda yapılmıs mümkünati olmayan seyleri acıklamak imkansız... yani mısırdaki kheops pramidi demissiniz her bir taşı 60000 ton mu kg mu neyse bu kadar kısa sürede bitirmek olanaksız gibi... hatta gibi değil öyle. (hatırlamıyorum 32387 sayfa onceydi) peki ozaman 120000tonluk taş nasıl açıklanabilir... bana atlantis olayı sacma geliyo, eger okadar teknolojim varsa dunyaya yayılırım, kendimi bir adaya hapsetmem, dunyanın bir ucunda olsa bile yinede yeni bi yer bulur oradan yayılmaya başlarım, yani atlantis gibi herseyimle birlikte adam da gömülmez; işte kanımca bu tipbi yayılma sonucu, o daha yeni kaldırılabilen dediğimiz taşlar yerleştirildi ve bunun uzerine mısırlılar inşa yaptı ve gunumuzde ancak kaldırabiliyoruz ve buna gunumuz teknolojisi diyoruz, peki bilmediğimiz geçmişte bizden daha ileri bir teknoloji olmadıgı ne malum? (boyle deyince aklıma parabollerdeki deişim grafiklerindeki artma azalmalar geldi:P)... atlantisin mısırın toragındaki tası o koydugunu farzedelim, ozman atlantisin daha da cok yayılması lazım dı ve bulgu bulunması lazımdı... benim asıl anlamadıgım geçmişte bazı şeylerin olmadıgının inkar edilmesi... mesela bundan 1.5 milyon yıl once "ebe gümeci" diye bi element olmadıgı ne malum, ki bu elementin butun kayıtları siliş olabileceği sonra bi çeşit inthar yontemi uyguladıgı... tamam sacma geliyo olabilir bu yazdıgımki biraz sacma da ama demek istediğim anlasıldı sanırım, yani geçmiş hakkında hiçbişi bilmezken, daha karanlık çağa eski taş devrinden dunyanın ve insanlıgın baslangıcı derken, nasıl olur da "insanın tek yasadıgı zaman budur deriz"... kim bilir, belki bombaladıgım sekilde, periyodik cetveldeki bos yerleri dolduran elementler vardı... belki de -cok dusuk bi ihtimal- en bastan adem ile havva vardı, ilk kıyamet ardından maymunlaşma ve dinazor zamanı, bilmem kaçıncı jeopolitik zman, ardından insanlaşma çağı tekrar ve böyle gidiyordur? kim ne derse desin KUŞ her zaman vardı ve olacak bence, ozman inkar etmek anlamsız, niçin? çünkü saçma sapan oranlara sapmadan düşünürsek -ki bu blim adamlarının işidir- evrende tek olmadıgımızı anlarız/farkına varırız... kim bilir,belki de bu bir tür döngüdür... insanlar geliştikçe uzaya merak salar ve uzaya açılmaya çalışırlar ve açılmayı başardıklarında bir daha geri dönmemek üzerine başka bir sistemdeki başka bir gezegene yerleşirler, daha sonra bu döngü böyle gider... aslında bunların hepsi saçmalık, çünkü bunları karıştırmamız ve -eğer olursa- çözmemiz bize hiçbişi kazandırmayacak (bize derken bireysel olarak bahsediyorum) yani sonuçta aynı hayatta yaşayacaz, haa ama aklıma bişi geldi, eğer bir tür iletişim olursa ki muhtemelen olacak ilerde, insanlık Star Trek deki gibi olur diye dusunuyorum:) Ps: cok sacmalamış olabilirm, mazur görün bu saatte yazamadım (6 da kalkmış biri olarak bu saat bile çok iyi)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Piramitleri normal insanların yaptığına inanıyorum. Adam Firavun len yani YAPIN diyince ne kadar insan gücü gerekiyorsa bulurlar. Tanrı gibi birşey Firavun onlar için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 abi 120.000 ton diyoruz (belki kilodur hadi kilo diyim) 120000kg.. normalde sen en fazla 60-70 çekersin dimi? can havliyle 80 de...1 kişi 80 kg ise, 120000kg xkişi den x>1000 çıkıyo... yani 1000 den fazla kişi aynı taşı çekmeli, aynı anda ki hareket etsin... 1000 kişinin bi taşı çekme olaslıgı var mı?... 120000 to dersek zaten 1 milyon kisi gerkiyo kafadan :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 piramitlerin nasıl yapıldığı sorusu çözümlenmiş bir sorudur. heyecana gerek yok.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 120.000 ton diye bir taş yok öncelikle. Ve devasa taşları bir yerden biryere nasıl goturdukleri bulundu. Cevresine makara seklinde tahtalar baglıyım halat doluyorlar ve sonra halatı cekiyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Apache, 20 Mayıs 2004 21:55 tarihinde demiş ki: bırakın mısırı surada hattusas a giden varsa o zamanın teknolojısıyle yapılamayacak buyuklukte çiniler olduğu görülür.Hatta iki kapı arasına çivi teknolojisi kullanılmıs.Bırseyler olmus bunu ınkar eden ya kördür yada laf olsun forum uzasın diye sacmalıyordur. o zamanın teknolojisini nerden biliyosun babacım... birşeyler olduğunu inkar eden yok, ne olduğu konusunda mantıklı olarak ihtilaf var.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 120000 kg civarı bişi diyolardı... ha bide taşların nasıl cıktıgını ögrenmiştim ben belgeselden,... suyla kesiyolardı, yani gunumuzde maden ocaklarında kullanılan teknik...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Mayıs 2004 23:55 tarihinde demiş ki: said: Apache, 20 Mayıs 2004 21:55 tarihinde demiş ki: bırakın mısırı surada hattusas a giden varsa o zamanın teknolojısıyle yapılamayacak buyuklukte çiniler olduğu görülür.Hatta iki kapı arasına çivi teknolojisi kullanılmıs.Bırseyler olmus bunu ınkar eden ya kördür yada laf olsun forum uzasın diye sacmalıyordur. o zamanın teknolojisini nerden biliyosun babacım... birşeyler olduğunu inkar eden yok, ne olduğu konusunda mantıklı olarak ihtilaf var. yakın geçmişdeki teknoloji belli horas, sence bu konuda tartışmaya gerek var mı? asıl tartışma konusu bilinmedik zman ve oncesi...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: armra, 21 Mayıs 2004 20:04 tarihinde demiş ki: yahu adım geçmiş cevap verdim unity'ciğim. yoksa herkes bir şeyler yazsında ben cevap vermiyip susacagım demek mi bu. merak etme bu yaşa kadar nasıl işlerimi ve eglencelerimi ayırdıysam gene yapabilirm. ilgine teşekkür ederim. bu konuda haddinden fazla msj atmış oldugumu sanıyorum. gereksiz , okunmadığını yada anlaşılmadıgını sandıgım mesajlar atmaya son vermeye çalışıyorum. sana danışabileceğim konular (zuzaylılar v.s.) bunlarla sınırlı görünüyor. o bakımdan benimle ilgili akıl dolu mesajlarını kendine saklamanı bekliyorum. gercekten gayet akademik, bilim, ozellikle ilim, ve de irfanla dolu aydinlatici bir post olmus, tesekkur ederim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Mayıs 2004 23:55 tarihinde demiş ki: said: Apache, 20 Mayıs 2004 21:55 tarihinde demiş ki: bırakın mısırı surada hattusas a giden varsa o zamanın teknolojısıyle yapılamayacak buyuklukte çiniler olduğu görülür.Hatta iki kapı arasına çivi teknolojisi kullanılmıs.Bırseyler olmus bunu ınkar eden ya kördür yada laf olsun forum uzasın diye sacmalıyordur. o zamanın teknolojisini nerden biliyosun babacım... birşeyler olduğunu inkar eden yok, ne olduğu konusunda mantıklı olarak ihtilaf var. Yakın geçmiş tarih zaten bilinen birşey,zaten koskoca ve devamlı genişlemekte olan uzayda sırf bizim yaşadığımızı düşünmekte pek akıllıca bir fikir değil.Abd'deki uzay portlarına benzeyen mekanlar,piramitler.. hatta çok daha yakına baktığımızda bursa'da adını unuttuğum bir camii nin minarelerinin tasarımı roketi andırmakta ve camii içinde bulunan belgelerde bu fikiri desteklemektedir.Ha diyeceksiniz şimdi camii ve roket ne alaka o zaman orası camii değil astronomi ile uğraşan bir grup insanın yeri idi.Hatta kubbesindeki delikler güneş saati ve ayın belli günlerinde ayı görebilecek şekilde tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben şahsen gözlerimle gördüm.Kendimi bildim bileli inanıyorum. Varlar,Orda biyerdeler ama varlar.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 UFO'lar hakkındaki gerçek gerçekleri :D zaten tartışmıştık [Bu mesaj fedaykin tarafından 19 Ekim 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Uzaylılar delikanlı olsalar çıkar gelirdi bu zamana kadar. Demekki delikanlı değil genç kız hepsi. Evet düz ama güzel bir mantık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar