Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO Gerçeği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abicim rusyada universitelerde bilim dali 4 senelik egitim veriliyor uzmanlari tonla tezi arastirmasi var parapsikolojinin, adam ciziyor atiyor.

ama helal olsun. neticede o da turk vatandasi.

daha once birileri de televizyona cikip cay icmis, radyasyon yo demisti.

biz burdan .otumuzle dag deviririz, yanliz dagin haberi olmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 19 Mayıs 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
1820-1930 arasi ya$asan iyi prim yapardin bu du$unce yapinla..$u an gecerliligi yok fikirlerinin, uzgunuz.

kaç kişisiniz. teker teker seniz erkek gelin :P
1800'ler şeytan yüzyılı mı?
hiç mi iyi birşey söylenmemiş?
sen bu konuda kaç post, kaç satır yazı yazdın ?
ben fikrimi açıka yazdım. hangilerini sevmediniz (kaç kişisiniz) ?
hala senatoryumlar var o doğu bloğu ülkelerinde biliyor musunuz?
antibiyotkten önceydi o işler.
kazakistandaki salgınlara müdahale edemediler . ilaçtan haberleri yok , ilaç sanayileri ve bilgileri çok geri. akupunturla tüberküloz (verem ) tedavi etmeye kalktılar ,edilir mi ya da şifalı otlarla . yıkılmış bir sistem sscb'nin dine karşı yürüttüğü politika insanları bu metafiziğe itti . geçerliliği olduğundan değil bilim alanında geri olduklarından. bunların çok güçlü , bilimsel refah içinde ülkeler olduğunu sanma dönemi 1980'lerde bitti. hala o telden çalmayın artık. silah , nükleer enerji ve amerikayla yarışmak için uzay projesi yaptılar. başka , 1970'lere kadar bu konuda bir yerlere geldiler. başka, hepsi o kadar. orada kaldılar. bu gün 2004 hiç mi rus malı görmediniz. neye benziyor.
bu insanların bilimle alakası yok.
modern dünya (bizde dahiliz az çok) onların bu konudaki hedelerini iplemiyor. bilim değil . kumda oynuyorlar.
hiç bir şey bulamayıp o zaman cep telefonu kullanıyorlarmış diyorlar. daha yeni yeni gerçekten bilimsel bir kaç şey yayınlıyorlar . yoksa hiç kimse böyle yaklaşımlarla yaptıkları çalışmaları dikkate almıyor.
ben bildiğimi söylüyorum.
bu sizin alıştığınız büyücülük edebiyatından , popüler kültür geyiği ufolardan , atlantislerden uzak olabilir ancak bunlar realite . kabül görmeleri için gereken şartlardan çok uzaklar.
adalet nasıl ki sokaktaki adama sorularak yapılmıyorsa , hakim 20 yıl diyince herkes kabul ediyorsa, bilim de aynı şekilde son sözünü yıllarca önce söyledi araştırmaya değeceğinin ispatı bile yok. çocuk masalı , popüler yayınlar.
bu işten kar sağlayanlar olmasa ; hiç kimse ''delilerin söylediklerini dahi araştırmak gerekir'' demezdi.
vicdanınız yok mu ? sizin asla yapmayacağınız bir şeyi bile savundunuz.
ya da her saçmalığı araştırmak mı gerek?
ya da biri çıkıp dasasdas gördüm dese, dasasdas'i araştırmak yerine bunları neden araştıralım?
ne farkı var?
ya da her saçmalığı araştırmak mı gerek?
siz asıl otuduğunuz yerden beyl beyle diye kafa ütülüyorsunuz değil mi? kendinize dürüst olun. bir bilim adamı evet bunlar ufo dese yarın biri frizbi attığını görüntüleri ile ispat etse asıl o zaman bilime inanç sarsılır. [signature][hline]Show No Mercy

[Bu mesaj armra tarafından 19 Mayıs 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
görülen şey dasasd diil o fark var. görülen şey açıklama getirilmemiş bişi. ve bilim açıklama getirir. onun için araştırılmaya değer. sebep büyü diil cin diil ama bişeydir. onun ne olduğunu araştırırlar. nası borgiaların büyüsü sonradan zehir olarak çıktıysa. bunun adına bilim denir.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Mesaj tarihi:
evet ispatlanmadan yapılan metafiziğe bilim denmez.
isteyen araştırsın bence lüzumsuz işler karın ağrısı yapar.
ki bakın yapılıyor *bilime hakaret etme edebiyatı bol keseden sürüyor*. araştırılması iddiaları gerçek yapmaz.
bazıları araştırılabilir olmasının dahi yeterli olduğunu düşünüp cılkını çıkarıyor. bence bunlara pek gerek yok lüzumsuz işler karın ağrısı yapar. araştırılacak o kadar çok şey varken bunlarla uğraşmak nafile.[signature][hline]Show No Mercy

[Bu mesaj armra tarafından 19 Mayıs 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj armra tarafından 19 Mayıs 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bilimin içinde yer alan ispatlanmamış, asla ispatlanamayacak, yalnızca kuvvetlendirilebilecek, desteklenecek şeyler varken, hatta bunlar referans olarak alınabiliyorken, bilimsel yöntemlerle (gözlem ve deney) yapılan araştırmalar bilimseldir. adı metafiziktir. unorthodox gelebilir kimisine, ama kurallara uygundur. böyle bi fenomen var ortada. oluyo yani.

bu arada aklıma geldi quest for gloryde bi bilim adamı amca vardı. erana's peaceten getirdiin meyveyi verince bilimsel olarak olmaması gerekiyo, ilgilenmiyorum, öyle bişi yok filan diyodu..[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 19 Mayıs 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
bilimin içinde yer alan ispatlanmamış, asla ispatlanamayacak, yalnızca kuvvetlendirilebilecek, desteklenecek şeyler varken, hatta bunlar referans olarak alınabiliyorken
açabilir misin? açıkça yaz ben sayfa sayfa yazı yazdım haybeye mi?
said:
bilimsel yöntemlerle (gözlem ve deney) yapılan araştırmalar bilimseldir. adı metafiziktir.
bu cümle çok şeye gebe. metafizik nedire geri dönme eğlimi var.
said:
böyle bi fenomen var ortada. oluyo yani.
fenomenden ne anladığımız konusuna geri döneceğiz anlaşılan.

işte beyle neye bilim neye fenomen neye bilmem ne diyeceğimiz , öyle herkese göre değişir ise felsefeye girer o düzlemde gider tartışma ki madem anlaşılmış iyi.
(ben uzatmayalım ya da bu tartışmayı hiç girmezdim kelimelerini çok söyledim)
öyle herkese göre hede yok ..
bana bilinç altı diyorsunuz bilinç benim bildiğim 3'e ayrılı ama bilinç altı diye birşey ,freud'un hiç bir teoreminde yok.
bilimde kabul görmüş böyle bişe yok...
ben size sadece kabul görmüş gerçekleri yazıyorum...
bana bu yüzden saldırmanız saçma.
bilinç altının kabul edilip edilmemesi ile benim hiç bir alakam yok yok yok
sadece ben size kabul görmüş gerçekleri yazıyorum.
hoşunuza gitsin gitmesin bu böyle , ben de bilimsel düşünceye popüler kültür zırvalarından daha çok değer veriyorum.
aya gazeteciler ,ufocular gitmedi. kimin neyi araştıracağına o konunun uzmanları karar vermeli . uyduruk dergiler değil.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
ohoooooo abicim sen iyice artik fantastisizme kaydin bizden beter.

yok iste sscbnin dine karsiligi parapsikolojiye itmismis hedeymis hodoymus.

adamlar catir catir kullaniyor kesfettikleri seyleri.

bakiyorum da hala gozardi ediyosun su asagidaki olayi :

http://www.biomindsuperpowers.com/Pages/CIA-InitiatedRV.html

al kardesim, iste al sana hurafe, demek abd gizli servisleri, senato komisyonlari, savunma departmani senin gibi dusunmuyor ki adamlar tamamen MEDYUMLUGA dayanan remote viewing programi baslatmis, arastirmasini sktiret, adamlar bu departmani isletmis.

al sana bill clinton tarafindan izin verildikten sonra kamuya acilan resmi dokumanlar.

hala neye virvir ediyosun anlamiyorum yok arastirmaya degmez deger diye adamlar YAPMIS artik bitmis arastirmasi kalmamis.

gel bi camur siva hadi buna.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
armra, 19 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki:
oyunlara , filmlere felan fazla kaptırmışsınız işte ..
where is the reality

eeet abi oyun eet.

oyun oldugu icin cia remote viewer kullanip rus limanlarindaki denizaltilarin dizilislerini tespit ediyodu, oyun oldugu icin belirtilen bir noktada nukleer olup olmadigini viewerle kontrol ediyolardi.

oyun bunlar. meger abd 70-80 arasi koskoca bi FRP oyununa girmis de, kimsenin haberi yokmus. saving throw atiyorlarmis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Amerika'nın peşinde olduğu bunca adam var; denizaltılar gören, bir yerde nükleer olup olmadığını öğrenebilen bu remote viewer'lar nasıl oluyor da bu adamları bulamıyor?
Koyarsın bir odaya 3-5 viewer dünyada neler olup bitiyor onlar sana söyler, her türlü istihbatarı alırsın.
Bilim kurgunun etkisine fazla kapılmışız sanki..
Mesaj tarihi:
Medyumlara hala inanmayanlarmı var ehehe
memiş var keto var memişin ketoya yaptıkları var
sonra ben aldım bi tane cam küre horoskopta yaptım eheh ekmek parası napalım huahuah..
inasnın en biomind'ı aklıdır. en süperide odur kullanmasını bilene ha ben haylazım ders çalışmıyom diyebilirsin.
ben haylazlık yapayım sorular içime doğsun diyorsan pikaçu lazım sana.[signature][hline]İmzam yeter!
Mesaj tarihi:
said:
Etos, 19 Mayıs 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
Amerika'nın peşinde olduğu bunca adam var; denizaltılar gören, bir yerde nükleer olup olmadığını öğrenebilen bu remote viewer'lar nasıl oluyor da bu adamları bulamıyor?
Koyarsın bir odaya 3-5 viewer dünyada neler olup bitiyor onlar sana söyler, her türlü istihbatarı alırsın.
Bilim kurgunun etkisine fazla kapılmışız sanki..

eto 1980 de mi ne iptal edildi proje, tum calisanlari dagitildi, hatta bazi tutanaklari ozellikle imha edildi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
haydari, 19 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
Medyumlara hala inanmayanlarmı var ehehe
memiş var keto var memişin ketoya yaptıkları var
sonra ben aldım bi tane cam küre horoskopta yaptım eheh ekmek parası napalım huahuah..
inasnın en biomind'ı aklıdır. en süperide odur kullanmasını bilene ha ben haylazım ders çalışmıyom diyebilirsin.
ben haylazlık yapayım sorular içime doğsun diyorsan pikaçu lazım sana.

simdi topici bulandirmiyim ama, memisin ketoyu tokatlayisini unutamam[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
işim gücüm yok yazı çeviriyom.
benim gerçekten çalışmam lazım daha fazla uzatmıycam.
haddinden fazla konuştum zaten.
bunların yerine düzgün bir şeyi tartışmayı yeğlerdim.

ayrıca akıllı bir adam gelip o projeyi başlatanları da çalışanları da dövdü. sonra allah belanızı versin kimi kandırıyorsunuz diyip kağıtları imha etmedi .bir taraflarına ...
benim yorumum bu.
sitede özel bir şey yok bana ilginç gelen .(top-dog) böyle yüksek analiz felan yapanlar için önemli bir şeydir bu intuition felan denmiş. hem kullanırlar hem de asla kabul etmezler.

seçim sonuçlarını , memoya sormuştu mesut yılmaz da sonra haberi duyulmuştu. ne yapılabilir ki.. hiç..

insanlar yapıyor böyle şeyler .
inanmam falsız kalırım. benim olayım bu.

bende bulandırayım.
falcı kadın ve ben
bir gün bir kız arkadaşımla bir yerlerde takılıyorduk.
bir falcı geldi ve atıyorum 500 bin lira verde falınıza bakayım dedi.
bende sen bana 250 ver ben seninkine bakayım dedim.
falcı bana beyin tümörü olasın dedi.
yeterli bir örnek

[Bu mesaj armra tarafından 19 Mayıs 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
armra, 19 Mayıs 2004 18:09 tarihinde demiş ki:
işim gücüm yok yazı çeviriyom.
benim gerçekten çalışmam lazım daha fazla uzatmıycam.
haddinden fazla konuştum zaten.
bunların yerine düzgün bir şeyi tartışmayı yeğlerdim.

abicim ne isin var o zaman burda ?

said:

ayrıca akıllı bir adam gelip o projeyi başlatanları da çalışanları da dövdü. sonra allah belanızı versin kimi kandırıyorsunuz diyip kağıtları imha etmedi .bir taraflarına ...
benim yorumum bu.
sitede özel bir şey yok bana ilginç gelen .(top-dog) böyle yüksek analiz felan yapanlar için önemli bir şeydir bu intuition felan denmiş. hem kullanırlar hem de asla kabul etmezler.

dimi akilli bir adam gelip dovdu. tamam bu en mukemmel aciklama, harbiden de ikna ettin beni yanilmisim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
yahu ben seni neye ,niye ikna edeyim.
uzatmak istemiyom işte.
he diyip gideyim bari

he baba

yahu kaç post msj atmışım vallaha ben sıkıldım.
okuyacakların zevk almalarını , feyz almalarını dilerim.
okuyan herkese de teşekkür ederim.

[Bu mesaj armra tarafından 19 Mayıs 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...