unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 iste essogluessegin evladi bilim adami olayina direkt bir ornek size. bir NUKLEER ENERJI uzmani meksikadaki en son ufo olayini cozmus bile ! "........But nuclear science researcher Julio Herrera said the blobs of light may have been nothing more than ball lightning -- glowing spheres that are little understood but often sighted near the ground during thunderstorms. "Just as you have lightning between clouds and ground, you can also have it within the clouds and sometimes ball lightning can develop. I feel this is one of these rare events," said Herrera, based at Mexico's National Autonomous University. "It's a very rare atmospheric phenomenon and it would be very interesting to be able to analyze all the information these pilots obtained," he told Reuters. ........" ABI YILDIRIM TOPUYMUS ! kol ucusunda ucan, iradeli hareket eden, yonunu degistirebilen, ayni boyut ve formasyonda 5-6 tane yildirim topu. ucaklarin etrafini sarmislar, cunku ucaklar iletken oldugu icin cekilmisler ucaklara. e peki sonra neden HUDAYINAME birakmislar cekilmeyi ucaklara da gitmisler, ucaklarin iletkenlikleri mi bitmis ? hayir. yildirim toplari cok eskiden beri bilinen bir fenomendir, gemiciler ugursuzluk sayar, yelken direklerinde vesaire belirir, seyrek olarak yerlesim bolgelerinde rastlanir, ve denk geldigi adami carpar canina okur, ama bu seferki 'yildirim toplari', davar gibi iletken ucaga o kadar yaklastiklari halde, CARPMAMAYI SECMIS. iste kardesim, goya mantikli bir aciklama bulmak ne kadar kolay. milleti kafalamak icin. ben boyle bilim adamina soverim, nitekim su an ana avrat sovuyorum. hatta dur, ben de aciklayivereyim. bildiginiz gibi deprem bolgelerinde olusan, ve earth lights - dunya isiklari - denen bir fenomen var. bunlar, derinlerde deprem olan, yuzeye yansimayan durumlarda dahi tektonik hareketlerde cesitli renk ve boyutlarda olusabiliyor. iste bu isiklar bunlardir. neden 5-6 tanedir ? dur hemen bisi uyduriyim. eeeee. simdi seri tektonik hareketler sirasinda plakanin yakininda olan tabakalarin hizli tek bir yonde hareketleri bunlari seri bir sekilde tekrarlayan araliklarla olusturmustur. e peki bunlar neden ucaklarin etrafini sarmis, sonra da iradeli olarak birakip gitmistir ? dur hemen bi sey scayim buna da ; aslinda ucaklarin etrafini sarmamislardir. tektonik hareket yavasladigi icin ucaklara yaklasmis, hizlaninca uzaklasmislardir. ucaklardaki pilotlar da DELI oldugu icin sariyor zannetmislerdir. gordugunuz gibi sacmalik scmak cok kolay ortaya. adam kandirmak istenirse, bilim ayagiyla buraya her tur zirva uydurabilirim. adam gitmemis, gormemis, olay yerini incelememis, bolgede ne oluyor ne bitiyor, bi anomalite var mi hicbirine bakmadan, oturdugu ofisinden scivermis iste.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Eee adam bilim adamı olarak bişi açıklamaış işte, ondan istenen böyle bir açıklama. Çıkıpta evet UFOdur dese bütün meslek hayatını kanıtlayamacağı birşey için riske atmış olur. Ayrıca bu toplar ne kadar süreli gözlendi yani bu enerji topu olsa bu kadar uzun süre izlenebiliyorlar mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ufolar cidden var bence.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: armra, 18 Mayıs 2004 12:31 tarihinde demiş ki: frizbi görüntülerini incelemekle vakit kaybedeceğine o labaratuarlar faydalı bir iş yapsın . her allahın günü uzaylı gören biri çıkıyor ama asdasdajsgdajh gören biri çıkmıyor. nedeni çok açık filmlere , görüntülere inanan insanlar ancak böyle hayaller görür. bir suru sey soylemissin cogu eldeki konu ile alakasiz, fakat burada belirtilmesi gereken onemli birsey var. nasil ki askerin gorevi EMIR ALMAK ise, bilimin gorevi de toplumun ihtiyac duydugu ya da merak ettigi seyleri arastirip ogrenmek. bilimin toplumun neye ihtiyac duyduguna ya da neyi merak edip etmemesi gerektigine karar vermeye yetkisi de YOK hakki da yok. eger senin dedigin yuzyillarda ucan araclara, ucmaya toplumsal bir merak olmasaydi, ne jul vernin yazdiklari gercek olurdu ne de clement ader buhar gucuyle eole ucururdu. bilim insanlar ve toplumlar uzerinde yetki sahibi olup yonetmek icin degil, insanliga ne merak edilir, ne gerekirse kesfetmek icin vardir. bunu senin, ya da baskalarinin ya da herhangi bir guruhun 'neyin gerekli olup neyin gerekli olmadigina' karar vermesine birakmakla toplumu muhafazakar bir kilisenin ellerine birakmak arasinda fark yok. ikisi de insanlarin dusunce hayatini idare. ucan araclar icin ugrasilirken aynen senin gibi konusan kesimler insanlarin ucmaya ihtiyaci olmadigini, bunlarin eglence oldugunu, BOS oldugunu zirvalayip duruyordu. o zaman boyle dangalak konusmalari dinlemeyen cilginla oldugu icin bugun a300ler var. ayni sekilde ne mutlu ki, cogu insan, ve belli bir yuzde bilim adami boyle 'su gerekli bu hede bunu yapin o hodo' gibi zirvalari dinlemedigi icin ufo, metafizik de dahil her alanda calisiyor. bundan 100 yil sonra da birisi senin g ibi konusup benzer bir tartismada bu adamlari senin havaciligin kahramanlari yerine koydugun insanlarin yerine koyacak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hayir bi de hiyeroglif resimlerini elestirmissin de, demissin, 'bu nasil birsey bu size gercek geliyor mu bu resmen soyle bisi gibi bisi'. iste burada senle farkimiz ortaya cikiyor. bilim savunucusu oldugun halde arastirmadan, incelemeden bir tek fotograftan tespit yapiyorsun, biz ise o fotografin gercek de olabilecegini, olmayabilecegini de kabullenip, herhangi bir arastirma yapmis olmadigimiz icin bit bit bit otmuyoruz. kim daha bilimsel.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. edit : antimadde 50 yil oncesine kadar hurafeydi. [Bu mesaj unity100 tarafından 18 Mayıs 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Dungeon_Master, 18 Mayıs 2004 02:59 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 18 Mayıs 2004 02:25 tarihinde demiş ki:bilimsellikle alakası olmasa da, cia de mossad da kahin kullanıyolar arkadaşım. said: unity100, 18 Mayıs 2004 02:45 tarihinde demiş ki: 70-80 ler arasinda, uzaktan sadece psisik guclerle denizalti tespit ediyorlardi, butcesiyle kadrosuyla kaydiyla herseyiyle abdnin resmi bir birimi idi. Oha! İlk defa duyuyorum ve şu an saçma geldi. Yine de olabilir mantııyla bakıorum ama detay isterim, kaynak isterim.. Hala yanıt gelmedi..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sunlar cianin beyin kontrolu programlarinin articleleri : http://www.mindspring.com/~txporter/sec3.htm http://www.mindspring.com/~txporter/scidig.htm Su cianin clairvoyantlar kullanarak yaptigi remote viewing calismalari : (remote viewing amranin gorusune gore dupeduz hurafecilik, hokkabazlik ) http://www.biomindsuperpowers.com/Pages/CIA-InitiatedRV.html burada bati istihbaratinin ve ordu servislerinn yaptigi diger absurd deneyler : http://www.raven1.net/synthtel.htm[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Benim bildigim U.F.O (Undefined Fucking Objects) degilde Undefined Flying Objects'ti.. hmmmm...[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hazarfen ahmed ufo'cu ise ben başka bir şey demiyorum. teknik bir ilerleme ile fenomen edebiyatı yapmak arasında fark vardır. simya felan gibi işler vardır tarihte. demirden kimyasal tepkime ile altın elde etmeye açışanlar vardır. daha dünya kadar yanlış iş vardır. bugün bakınca onların nerde hata yaptığını göremeyenler lüzümsuz işlerle uğraşanlar da var. 21. yüzyılda hala bağnaz kilise bilimcilerinden feyz alanlar olduğunu sanmak ,tam bir bomba düşünce . hala hayvanların ruhları olmadığı ispat edilmedi , edilemez de. ama ekosistemler ve canlıların tabi oldukları evrensel kuramlar ortaya konuldu . bu kızılderililerin algı deformasyonu değil ise norm nedir. hiç mi hatalı algı yok. yoksa heryer hatalı işlerle mi dolu? fenomenlere cahil cahil anlamlar yüklemek. açıklanamamış zilyon tane şeyi metafizik denen safsata ile doldurmak. v.s. algı deformasyonu değil ise nedir. bunlar popüler kültürden başka nedir . uzmanların sözlerine güvenip güvenmemek ayrı bir olay ama her gerçek herkesi tatmin edecek diye bir şey yok. bazen burada da oluyor tv'de hergün oluyor. oturup bilmem tecavüz , şu , bu, üzerine konuşuyorlar güya. oturup şeytan taşlıyorlar . bu programları izleyen insanların sayısı /günlük tecavüz sayısına bakarsan daha az önce asılsınlar şu , bu diyen adamın gidip tecavüz ettiğini görürsün. ayrıca tecavüz davalarında beraat kararı çok yüksek. şimdi her yakaladıklarına tecavüzcü diyenlerin, asılsın diyenlerin. adalet anlayışı nedir. dünya kadar toplu infial şu bu olayı var. adaleti bu insanlar mı yapacak. bu insanların adaletine göre katili serbest bırakıp isa'yı asarsınız. bu insanların bilimsel yaklaşımına göre cinler , periler , uzaylılar cirit atıyor ,bir insan akıl hastası olamaz falan filan. focus muydu neydi o dergiyi kim takar .[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 amra muglak ve genis konusmaya basladin artik sanata girdin arguman bulamiyorum, karsi arguman hic hic bulamiyorum. al canli canli ornek verdim iste oturdugu ofisinden daha kolunu sivamadan hemen olayi cozen yavsak akademisyen ornegi. herif dunya tarihinde duyulmamis, gorulmemis seri sekilde ve duzenli hareket eden, ayni formasyon ve boyutta yildirim toplari yapiverdi. ustelik, yildirim toplari ne zaman iletkenlerin kendisini cekip ne zaman cekmeyecegine de karar verir oldu. ha boyle adam zktirsin gitsin bakkal olsun. kizilderililere nerden geldik olayla korelasyonu nedir ? al diyordun resmi hede vesaire hurafecilik cia carkina sicmis hurafeciligin ustelik sonucunu da almis, belgesiyle onayiyla resmi hukumet arastirmasi http://www.biomindsuperpowers.com/Pages/CIA-InitiatedRV.html[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bunlar uzaylı mı (biraz da gülelim) :P nasıl anlatsam nerden başlasam ben daha önce starwars 6 daki örnekte anlatmak istediğim gibi genel bir yanlışlık görüyorum. hiç bir şeye olamaz dememek ile her şeye olur demek arasındaki farkdayım. adalet ,bilim ,teknik , belki sanat .... gibi konularda uzmanlık ile sıradanlık arasındaki farkdayım. popüler şeyler, eğlencelik şeyler ile realite arasındaki farkdayım. yapılan yanlışlıklardan alınması gereken derslerdeyim. pastaya konmuş sineklerle, sineğin bacağındaki pastadayım. lüzumsuz işlerle insanlara karın ağrısı çektirmekle , ellemeyelim hayatını tehdit etmezlerdeyim.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abicim siir mi yaziyosun ? iyice serveti fununa mi vurdun isi ? biz hukumet belgesi koyduk sen cikmazlardayim diyorsun ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 armra ben seni anlayamıyorum. hadi ufo olayı, uzaylı olayı kontrol edilebilen, üzerinde bilimsel çalışma yapılabilecek bişi diil. ve zaten karşıtı olan muazzam bilimsel argümanlar var. dikkat çekerim, karşısında olan diyorum. olmayacağını söyleyen yani. lakin bu tür parapsikolojik ve metafizik olaylara KARŞI olan bişi yok. sadece geçmiş zamana kadar üzerinde araştırılma yapılmamış ve zaten şarlatanlıklarla doldurulmuş şeylerdi. bilinmeyen ve üzerinde durulmayan bi konuydu. fakat üzerinde bilimsel araştırma ve gözlem ve deney yapılabilen, yetmiyomuş gibi yapılan bişi. ve deneylerle sabit. sen neyi niye savunuyosun anlayamadım. işin içinde yüksek miktarda gurur var diye düşünüyorum.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 UFO var.[signature][hline]myht never die,only changes. vilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 UFO var tabi olmaz olur mu. Eskiden daha çok varmış. Selçuk erdemin bi karikatüründe vardı. mağara adamı öbürüne, baksana tanımayamadığım uçan bi cisim gördüm diyodu. beriki de, ulan bugüne kadar kaç cisim tanımladın ki diyodu. o bağlamda..[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya bu kenarı balonlu biri ufo var diyince benim aklımdan bin türlü şey geçiyor . açıkça yazın adam mı kesiyoz. horas sen ufo'ya neden karşısın ki. ne farkı var telekinesisten . bilinen en iyi örneği yazdım. yani böyle bir şey olsa yer yerinden oynamaz mı ? var ama haberiniz yok diyorsun. başkasıda astrolojiye inanır , başkası cine, başkası ruha ,başkası telepatiye, başkası telekinesise ,başkası uzaylıya , başkası atlantise , başkası ...... sorun yakınlarınıza bakın . rüyalarda görülenlerle gelecek arasında bağlantılar kuranlar , paso fal bakanlar , herkes hemen herkes böyle bir şeylere inanır (en az bir) ben hiç birine inanmıyorum o kadar hepsi bu farkları yok iyi bak bence hepsi aynı bokun sinekleri beni bu tartışmaya hiç girmezdim sadece metafiziğin yaklaşımını anlattığım mesaja yani böyle bir yaklaşımı olan konuya , bilim denilmesi olayı tetikledi. yoksa hayvanların ruhunun olup olmamasının , darvinle ne alakası var. alaka ekosistemi darvinin doğru apaçilerin yanlış anlaması.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 armra senin hatan bütün bu "saçmalıkları" aynı kefeye koyman. bunların hepsi ayrı ayrı incelenmesi gereken konular, ama sen "eheh hepsi aynı saçmalıklar işte ya" diyerek hepsini silmeye çalışıyosun. bu konuların şimdiye kadar çok sömürülmüş, üzerinden çok sahtekarlıklar yapılmış olması bunların hiçbirinin olmadığını kanıtlamaz. ufo diyolar video diyolar, yaşam olasılığı diyolar, ama sen neredeyse "yok abi cinci hoca masalları bunlar" diyerek kestirip atıyosun. yani o kadar ki utanmasan koskoca seti'ye bile laf atacaksın.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ben utanmadan atıyorum seti bi zırvalıktır.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sen ayrısın horas. sen bilimden önce kendi düşünce ve inançlarının daha geçerli olduğunu zaten kabul ediyosun. :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 walla ben uzaylılardan anlamam etmem bi x-filesta izliom bide eskiden kanal 6 da gerçek ufolarmı ne ööle bi prog wardı orda izlerdim. insana ilginç geliyor kimi zaman ürkütüyorda ama varlıklarını kanıtlamamız bence zor bi iş.[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sen de insanları kalıplara koyup sınıflandırmayı tercih ediyosun heralde? tamamen bilimsel düşüncelerimle zaten saçma olduğunu söylüyorum. gerekçelerini de yazdım ben. bi itirazın varsa buyur söyle.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 anlayamadım herkesin düşüncesi ile çelişyor mu diyorsun, çelişemezsin mi diyorsun. neyse ... asabımı bozmıyayım şimdi. ne düşünmem gerektiğini söyleyin bari yanlış bişe yazmıyım. (siteden başlanma ihtimali her zaman var olduğu için buna zemin hazırlamamak lazım)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 armra site kuralları bellidir. gidip ortalıkta sağa sola küfretmedikçe kimse birileriyle tartıştığı için uzaklaştırılmadı bu forumdan. için rahat olsun, dilediğin gibi yazabilirsin.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 eheh yanlış anlaşılmasın siteden böyle şeyleri öğrenen insanlar olacağından yanlış bir şeye zemin hazırlanmamalı herkes tek bir ağız ufo var derse olmaz ;)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bu arada adamlar düşük sıcaklıklarda nitrojenin H2O benzeri etki yapabileciği ve bu sıcaklıklarda yaşayabilecek canlı üretme (o sıcaklıklarda sıvı takılıyor NH3) sevdalarına soyunmaları gene seti'nin ya da başka birilerinin tam hatırlamıyorum , NH3 bazlı canlı olma ihtimalini araştırması ile oldu. ha sen zilyarları akıt bula bula ellerinde bir hiç. ehh bir bilim adamı feyz almış da araştıracak bişe çıkmış. ha çok çok çok hayal yani bilimsel yaklaşımda dahi gereksiz . NH3 bazlı canlıyı geç ,H2O bazlıyı yaptın mı yok. ama işte lüzumsuz işler karın ağrısı yapıyor. ayırmış fonu bişeler uyduruyorlar mecbur. seti var diye ............... olmaz öyle şey. kökten dinci değilim. sadece olaya yanlış bakılıyor .uzaylı görüyorum diye gelenlerde ve böyle düşünce sapmalarının olması ihtimalinde artma oluyor. yani k-pax diye film var diye ... kim takar. ilacını alır oturur realite bu. 6 milyar adamdan ve dünyanın en zengin ülkesinden fantastik şeylere insan ve para kaynağı ayrılması da aslında onları bağlar denilebilir. ben maliyete , işlevselliğe felan bakarım ve katı deneylerle %100 ispat isterim. bence akıl bunu gerektirir. yoksa elbette ki ''saçmalık'' hepsi. metafizik gibi bir saçmalık ile NH3 ün eksi bilmem kaç yüzlü derecelerde H2O gibi davranır mı diye araştırılması kıyaslanamaz ayrıca . ayrı bir olay. fizik ile metafiziği karşılaştıran örneğe dönersek. said: armra, 14 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: METAFİZİK İLE FİZİK ARASINDAKİ FARK şöyle basit bir örnekle açıklanabilir. bilimsel yöntemleri kullanan kariyer sahibi ''a'' aratırmacısı ile eğitimsiz ve ünlü olmaya çalışan ''b'' araştırmacısı aynı konuyu incelerler. ''a'' araştırmacısı - kazı çalışmasında kablo buluyor ve burada daha önce yaşamış olan uygarlığın telefon kullandığını iddia ediyor. ''b'' araştırmacısı - kazıda hiç bir şey bulamıyor ve burada daha önce yaşamış olan uygarlığın cep telefonu kullandığını iddia ediyor. ''a'' araştırmacısı hipotezini kanıta dayalı fiziksel temelli yaparken , ''b'' araştırmacısı metafiziğe dayalı olarak yapıyor. ''a'' araştırmacısının yayınları bilimsel litaretüre geçerken , ''b'' araştırmacısının ki , popüler bilim magazinlerde yayınlanarak ilgi topluyor. ''a'' araştırmacısının yayınları yıllarca okullarda öğretilip üzerine yeni hipotezler kurulurken , ''b'' aratırmacısının sözleri unutuluyor ve yeni bir fal bakma tekniği üzerinde daha çok duruluyor. metafizik hiç bir şeye dayanmaz . buna bilim denemez. herkes değişik bir eğlencelik ''saçmalık'''a inanıyor diye ...[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 19 Mayıs 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar