Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO Gerçeği

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

said:
armra, 18 Mayıs 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
anlaşıldı

anket yapmayı sevmem ama

1. adam uzaylılar dünyaya geliyor
2. adam cinler dünyanın heryerinde
3. adam bu evde peri var
4. adam insan kafalı atlar gördüm
5. adam hayvanların ruhlarını gördüm
6. adam üzerimde büyü varmış
7. adam jüpiterin etkisi altındayım
8. adam insanların etrafını saran haleler görüyorum
.
.
e) hiç biri

hangisine inanırsınız

yahu, adam birsey diyor. 2 durum vardir.

1 - ya adam yalan soyluyordur, ya da cildirmistir

2 - ya da ortada bir olay vardir, adamin soyledigi gibi degildir

3 - ya da olay adamin soyledigi gibidir.

niye INANAYIM giderim BAKARIM ne oluyor ne bitiyor. eger beni ilgilendiriyorsa otururum incelerim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 18 Mayıs 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
bilimci dediğin adam şüpheci olacak, ama bunun sınırını da iyi çizecek. "ben şüpheciyim nasılsa hohooyt!" diye her gördüğünün üstünü çizen adam şüpheci değildir.

senin elinde istersen 100.000 tane sahte ufo görüntüsü olsun, 100.001. videoyu da birincisini izlediğin açık fikirlilikle izlemen lazım. "gelenlerin hepsi sahte nasılsa" demek kimseye bişey kazandırmaz. bi tanesinin bile gerçek olması, dünya dışı zeki canlı olduğunu kanıtlar.

bilimci dediğin adam şüpheci olacak, ama bu şüpheleri kendi önyargıları oluşturuyosa o adam bi boktan anlamıyo demektir.

bravo be.

onca arguman kurdum onca lagaluga ettim soylemeye calistigim sey ozet olarak bu iste.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

elektron ile proton arasındaki çekim kuvveti nedir denir ise
. (çarpma işareti), / (bölme işareti) , ^ (üssüdür işareti) olmak üzere
f1= elektiriksel çekim kuvveti
k=sabit değer (kat sayı)
p=protonun elektiriksel yükü
q=elektronun '' ''
d=uzaklık ise
f=k.p.q/d^2 dir.

haa birde kütle çekim kuvveti vardı evet

f2=kütle çekim kuvveti
G=sabit değer(katsayı)
m1=protonun kütlesi
m2=elektronun kütlesi
d=uzaklık ise
f=G.m1.m2./d^2 dir.

f1=1 ise f2=1/10^20-30 civarlarındadır diyip atayım, sanırsam çok çok daha küçüktür .

ben hayatımda f2'nin dikkate alındığını hiç görmedim.

ben de hiç almadım.
ancak o ihtimali biliyorum. yeri geldiği zaman alırım.
onun yeride günde 2 defa değil , 10^23'de bir gelir.
hayatımda karşılaşma ihtimalimde 10^20'de bir olsun (bol keseden).
ancak o ihtimali biliyorum ya aferim bana.

ünlü bir matematikçi altmışbin'in üstündeki değerleri insanın algıması zordur demişti.

bazıları bu ihtimalleri o kadar çok konuşuyor ki ihtimaller değişmiyor ama yanlış anlayanlar artıyor.
açıkçası konuşulmasına dahi karşıyım.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 18 Mayıs 2004 01:55 tarihinde demiş ki:
zerre cevap gelmiyor
kimin ne yapması gerektiğini söylemek
sorularıma cevap mı yani?

akıl hastalığından tedavi olan cia in takip ettiği kaç adam var şaşarsınız.

araştırmaya çok merklı olanlar için: istemedikleri kadar dökümanı bir kaç dakikada toplayabilecekleri bir çok klinik var. bir akıl hastasının sözlerinin dahi ciddiye alınması gerektiğini söylenler klavye delikanlısı/araştırmacısıdır . kaçı böyle bir iddiayı araştırmış?
asla yapmazsınız , ama başkalarından bekliyorsunuz hayret bir şey.
araştırılacak şeylerin suyu mu çıktı? hiç mi yok?
bilimin böyle şeylerden feyz alması gerektiğini söylemek/beklemek nasıl bir şey.

abciim ayni cia REMOTE VIEWING icin birim kurmustu 70-80 ler arasinda, uzaktan sadece psisik guclerle denizalti tespit ediyorlardi, butcesiyle kadrosuyla kaydiyla herseyiyle abdnin resmi bir birimi idi.

onun icin, ortada delilerin olmasi, birseyin olmadigini ispat etmez.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 18 Mayıs 2004 02:25 tarihinde demiş ki:bilimsellikle alakası olmasa da, cia de mossad da kahin kullanıyolar arkadaşım.

said:
unity100, 18 Mayıs 2004 02:45 tarihinde demiş ki: 70-80 ler arasinda, uzaktan sadece psisik guclerle denizalti tespit ediyorlardi, butcesiyle kadrosuyla kaydiyla herseyiyle abdnin resmi bir birimi idi.

Oha! İlk defa duyuyorum ve şu an saçma geldi. Yine de olabilir mantııyla bakıorum ama detay isterim, kaynak isterim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

en son böyle bir adam vardı fanusun içinki kitabın sayfalarını çeviriyordu.
gel şöyle bir bilimsel ortamda yap dediler. kaçtı kaçtı kaçtı sen son artık şovlarından para kazanamaz olunca ''burnumdan havayla yapıyorum'' diyip gittiği bilimsel ortamda yapamadı.

ama deydüt dullkapırfilde ben de hayranım :P[signature][hline]Show No Mercy

[Bu mesaj armra tarafından 18 Mayıs 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj armra tarafından 18 Mayıs 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 18 Mayıs 2004 02:43 tarihinde demiş ki:
elektron ile proton arasındaki çekim kuvveti nedir denir ise
. (çarpma işareti), / (bölme işareti) , ^ (üssüdür işareti) olmak üzere
f1= elektiriksel çekim kuvveti
k=sabit değer (kat sayı)
p=protonun elektiriksel yükü
q=elektronun '' ''
d=uzaklık ise
f=k.p.q/d^2 dir.

haa birde kütle çekim kuvveti vardı evet

f2=kütle çekim kuvveti
G=sabit değer(katsayı)
m1=protonun kütlesi
m2=elektronun kütlesi
d=uzaklık ise
f=G.m1.m2./d^2 dir.

f1=1 ise f2=1/10^20-30 civarlarındadır diyip atayım, sanırsam çok çok daha küçüktür .

ben hayatımda f2'nin dikkate alındığını hiç görmedim.

ben de hiç almadım.
ancak o ihtimali biliyorum. yeri geldiği zaman alırım.
onun yeride günde 2 defa değil , 10^23'de bir gelir.
hayatımda karşılaşma ihtimalimde 10^20'de bir olsun (bol keseden).
ancak o ihtimali biliyorum ya aferim bana.

ünlü bir matematikçi altmışbin'in üstündeki değerleri insanın algıması zordur demişti.

bazıları bu ihtimalleri o kadar çok konuşuyor ki ihtimaller değişmiyor ama yanlış anlayanlar artıyor.
açıkçası konuşulmasına dahi karşıyım.

arkadasim atomalti fizik hicbir buyuklugun oyle bol keseden gozardi edilemeyecegi bir hesap ortami.

bak dikkatini cekerim ozellikle muhendislik dedim, herhangi bir statik hesabinda betonarme karkas bir binada 1/87987497948955 oraninda bir ihtimali her daim gozardi edebilirsin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 18 Mayıs 2004 02:15 tarihinde demiş ki:
düşünce gücü, telekinesis , telepati , büyü.....

fazla film , çizgi roman , fantastik edebiyat....

said:
armra, 16 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
açıkçası neye inandığı o kişiyi bağlar benim böyle sorunlarım bir şeyleri ispat etme gayretim yok.
evrenin sırlarına vakıf oldğunu iddia edenler de insanlığı uyandırma gayreti içinde olanlar da bana komik geliyor.
takılın birileri komik buluyor diye duracak değilsiniz.

bana komik geliyor. kendini kaptırıp inan çok.
araştırılacak şeyler listesi çok uzundur cidden. yani limit yine sıfıra giderken bunlara sıra gelir.

senin davranisindaki hata surda.

sen birseyin arastirilmasinin gerekli olmadigini dusunuyorsun. ve baskalarinin arastirmasina da ket vuruyorsun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 18 Mayıs 2004 02:40 tarihinde demiş ki:yahu, adam birsey diyor. 2 durum vardir.

niye INANAYIM giderim BAKARIM ne oluyor ne bitiyor. eger beni ilgilendiriyorsa otururum incelerim.

Unity olay o kadar kolay olsa..
Her ne kadar sizin dedikleriniz doğru olsa da(Bilim bütün u.f.o kanıtlarına ilk baktıı kadar dikkatle, tarafsız ve araştırmacı biçimde bakmalı) bi delinin, bir sarhoşun, akli sorunları olan birinin dediklerine neden güveniim ki?

En basitinden bu tarz şeyleri araştırcam diye bissürü zamanın gider..
Zamanı geçtim, herşeye ööle gidip bakmak kolay mı?
Adam ya sadece gördüm derse napabilirsinki? Ya bana görünüp gittiler derse napabilirsin? Adamın beynine girip orda mı ararsın u.f.o kayıtlarını?
Bi de adamlar artık bıkmışlardır ya da alışmışlardır palavracılara. O kadar çok u.f.o. gördüünü savunan olmasına raamen şu ana kadar doorulu ispatlanan bi tane bile olmaması da tabiki artık olaylara dikkatle, tarafsız ve araştırmacı bi şekilde bakılmasını engelliyor...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 18 Mayıs 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
annadın sen annadın

o ihtimali bilince gerçeklikten kopma ihtiyacı mı doğuyor nedir?

psikolojiyle alakali olunca herkesi deli sanma ihtyaci mi doguyor nedir.

anladin sen anlaaiiin.

ne bu ya ? bu nasi bilim adami konusmasi nasi bilim savunucusu konusmasi yahu ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dungeon_Master, 18 Mayıs 2004 03:09 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 18 Mayıs 2004 02:40 tarihinde demiş ki:yahu, adam birsey diyor. 2 durum vardir.

niye INANAYIM giderim BAKARIM ne oluyor ne bitiyor. eger beni ilgilendiriyorsa otururum incelerim.

Unity olay o kadar kolay olsa..
Her ne kadar sizin dedikleriniz doğru olsa da(Bilim bütün u.f.o kanıtlarına ilk baktıı kadar dikkatle, tarafsız ve araştırmacı biçimde bakmalı) bi delinin, bir sarhoşun, akli sorunları olan birinin dediklerine neden güveniim ki?

En basitinden bu tarz şeyleri araştırcam diye bissürü zamanın gider..
Zamanı geçtim, herşeye ööle gidip bakmak kolay mı?
Adam ya sadece gördüm derse napabilirsinki? Ya bana görünüp gittiler derse napabilirsin? Adamın beynine girip orda mı ararsın u.f.o kayıtlarını?
Bi de adamlar artık bıkmışlardır ya da alışmışlardır palavracılara. O kadar çok u.f.o. gördüünü savunan olmasına raamen şu ana kadar doorulu ispatlanan bi tane bile olmaması da tabiki artık olaylara dikkatle, tarafsız ve araştırmacı bi şekilde bakılmasını engelliyor...

yahu dung, sana arastir diyen var mi ? amrmraya git ufo arastirmasi yap diyen var mi ?

zaten istemeyerek KIM psikolog olur, kim nukleer enerji muhendisi olur ?

iyi de kardesim, ARASTIRMAK ISTEYENE NE KULP TAKIYOSUN demezler mi amra gibi konusursan adama ?

arastiran arastirsin sen ne diye adamlari hurafeci deli kacik statusune sokuyosun sana ne ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

O nickimi kısalttı canım.. :)

Bende senin "niye INANAYIM giderim BAKARIM ne oluyor ne bitiyor. eger beni ilgilendiriyorsa otururum incelerim." lafın üzerine bilim ve bilim adamları adına o msj yazdım.. :) Zaten geriside msjımda, bi daa okursanız daa mantıklı gelir.. Ha tabe araştırana ben bişey demem, hatta yardım edebiliosam ederim..

Neys geç oldu, ben yatıorum.. (Bu arada biri sevgi bombardımanına tuttu konu dışını..)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

unity ''sen bence ne dediğimi anladın'' demek o.
ben öyle istediğin yere güdebileceğin bir insan değilim (yanılıyorsun).

ben burada düşüncelerimi söylüyorum sizde öyle.
başka kimlikle konuşmak istemediğimi hatta bunu sevmediğimi söyledim.
yazılarımda kullandığım argümanlar benim yaşamışlıklarımdandır.
bunlar yokmuş gibi yapılmak istense bile seni sen yapan birazda bunlardır.

düşüncelerim çok ters şeyler değil aslında . genel bir çerçevede hemen hemen herşeye karşı olmak gibi bir durum içeriyor gibi görünebilir ama değil.
ben ehliyete inanırım o bakımdan bilimin bölümleri , işleyişi v.s. konusundaki anti-görüşlerim varsa bile yazacak değilim.

unity'nin ufolardan da şüphe ettiğini yazması ??????????

bu arada kıyamam sana horas ;)) :P
şu ortamda fantastik şeylere meraklı olmayan adamın işi ne?
vallahi çok okudum demek ayıp bişey
beni asın arkadaşlar
ben bunlara karşıyım napıyım

ya starwars 6 da luck o küçük yaratıkları kandırmak için büyü yapıyor ya . o sahnede bir espiri var bilmem bana mı öyle geldi bir tek. adeta yönetmen büyü istiyorsunuz biliyorum diyor ya . efet ben bazen bunu hissediyorum. keşke olsada yapsak. civ cuv bilgisayar oyunu hastalığım var . ama nasıl inanayım. hergün biri çıkıyor bu tür şeylerin nasıl bir aldatmaca olduğunu anlatıyor. efet holywood , fantastik edebiyat ... bunların en büyük geçim kaynakları bu konular. ama orada kalıyor bende. başka birşey , bir şey olmuyor onu anlatıyorum/diyorum. eğleniyorum geçiyorum. bu kadar düşük ihtimallerden ettiğim şüpheleri kaile almıyorum doğal olarak.
hepsini geçtim sadece izlediğim filmlerden birer saniye şüphe etsem, ihtimallerin değerlerindeki küçüklük ile yaptığım bu iş arasında çelişki olur. (bu iş= her fantastik filmden bir saniye şüphe etmek). fikir cimnastiği yapıyorum tabi. arkadaşlarla baya bir matrikis1 üzerine geyik yaptıydık vaktiyle)

ben deliyim varsayın araştırın benim sözlerimi. yok böyle şeyler.
her birine ayrı ayrı karşı yazıdan , görüşten bol bişey yok.

afaroz ? :P

iyi geceler.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 18 Mayıs 2004 03:53 tarihinde demiş ki:
unity ''sen bence ne dediğimi anladın'' demek o.
ben öyle istediğin yere güdebileceğin bir insan değilim (yanılıyorsun).

yahu harbiden acik acik konusacaksan konus, boyle kinayeli ve manali, ne manaya geldigi belli olmayan gondermeler yapacaksan da senin postlarini dikkate almayalim. hicbir halt anlamadim senin bu yukarida soylediklerinden.

benim anladigim kadariyla sen diyorsun ki sahtekarliklar donuyor, sonra da hepsi sahtedir kolpadira getiriyorsun. sahtelerin, sahtekarlarin olmasi gercekleri de ortadan kaldirmaz.

gunluk hayatta zittin tane ornek verilebilir bunun icin, ne doktor birakilmasi lazim turkiyede o zaman ne muhasebeci, sahteleri, dolandiricilari oluyor diye.

bakiyorum senin argumanlarina postlarina, gordugum sey, bunlar sahte, bunlar fason, siz ne bok yiyorsunuz boyle seylerle ugrasip, hurafecisiniz, kimse ilgilenmesin hodo seklinde.

bu yanlis iste. sen merak edene arastirana ne kostek oluyorsun ki ?

19. yuzyilin son yarisinda da ortalik ucan makineler yaptigini iddia eden adamlarla doluydu. ne oldu insanoglunun ucmasi yalan mi oldu ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak konuşuyorum.

sevmiyorum bu olayı ya. kim olursa olsun, insan herşeyi ben biliyorum, ben herşeyi biliyorum modunda olmamalı. o kadar muteriz ve emin olmama rağmen e.t.l. olmadığından, biri çıkıp bana bak varmış şöle şöle olmuş herif ispat etmiş dese, hele az buçuk da itimat ettiğim biri söylese en kötü ihtimalle okuyım bari bi ara derdim... çok mu zor bişi yani. hayır en kötü ihtimalle yanılmış ve yeni bişi öğrenmiş olucaksın. ... aman ya. gidiyim kahvaltı yapıyım ben.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain!
Sosyal ağlarda paylaş

açık açık yazıyorum.
etrafındaki herkes hemen hemen en az bir doğaüstü olaya inanıyor. (en az bir)
benim baktığım kitapçılarda , bunlar fantastik yayınların arasına konuyor. yani starwars ve j.r.r'nin yanında. yanlış yere koyulmuş öyle mi .en fazla büyük bir kitapçı bu yayınları katagorize eder ama hepsi fantastiğin içine girer belki farklı raflarda bunların ayrı yeri olabilir, sonuç gerçeklik değişmez.
Jul Verne'nin yayınları bilimkurgu iken, Isaac ASIMOV un bazıları böyle iken artık bilimkurgular deforme olmuş, dejenere olmuş uzaylı edebiyatı olmuş.
denizler altında yirmibin fersah ya da aya yolculuk o kitaplardaki gibi olmadı . sadece bu insanlar öngördüler. bilimsel gelişmeyi takip edip böyle şeyler ürettiler. hepimize eğlenceyi ve merakı aşıladılar. bilime ve insanlığın yapabileceğine dair hayaller kurdurdular.
kafasında kocaman antenlerle gezen adamlar çizdiler ama cep telefonları ya da telsizlerin ne elektronik yapısı ne mekanik kısmı, bu kucaklarındaki kocaman çevirmeli telefonlara benziyor ne de antenleri.
neyin fantastik olduğu bu gün bellidir. neyin bilimkurgu olduğu da.

fantastik şeylerin genel özelliği bir de ;konsensüs ile herkesin birden kabul etmediği şeyler olmasıdır. bir insan birine ,başka biri diğerine ,başka biri hepisine ,başka biri de (Ben) hiçbirine inanmaz.

bunların bilimsel bir değeri olmadığı için bu katagoriye girer.
bilimkurgunun babaları geleceğe ilişkin, teknik-bilimsel ilerlemeye ilişkin hayallerine yazdıkları güzel hikayeler ile herkesi imrendirdiler.

ama 1880'lerde adamın uzayda yürüyecek astronut nasıl bir şey giyeceğini , uzaya çıkarken hangi kapak sisteminin kullanılacağını düşünmesi ve bunun bugünkülere benzemesi ,o adamın teknik düşünce kapasitesi , ileri görüşlülüğü ile açıklanabilir.

teknik bir konular hakkındaki ileri görüşlülük ile telekinesisin arasında dağlar var.

vaktiyle kızılderililer doğaya bakmış ve bir ahenk gömüşler. bunu hayvanların , canlıların ruhları ile açıklamışlar. ekosistemi fark edip , doğal seleksiyon , adaptason .. hakkında bir görüş belirtmemişler. halüsinatif madde içeren otları içip , hikayeler üretmişler ki hastasıyım ,doğa sevgilerine hayranım.

buradan her fantastik görüşe karşı bir cevap yazmakla uğraşsaydım belki sizin istediğiniz gibi bir tartışma olurdu.

ben geneline bilimsel bir kılıf giydirilmesine karşıyım. mars'a gitme planlarını, aşı üretme planlarını , bilgisayar teknolojisini geliştirme planlarını .......bırakıp fantastik edebiyattaki orc'ları aramakla telepatiyi araştırmak arasında fark yok.
insanlar rüya hayal görüyor , halüsinojen maddeler , lsd , opiat, barbütrat bulup kitap yazıyor diye bunlara bilim demek , bunları da bilim araştırsın demek nasıl bir yaklaşım .

bilimin neyi araştırması gerektiği bellidir.
klavye başından sallamakla olmaz bu işler.
sizin şu araştırılsın diye bilmeniz için bir kariyeriniz olması gerekmez mi?
kimsenin keyfine göre yürümez bu işler. adamlar film, oyun, edebiyat ... yapıyor diye onların dejenere algılarının ürünleri ile uğraşacak kadar bilim adamı olduğunu sanmıyorum.
6 milyar insan var 10 milyon insan bilimle uğraşıyor mu acaba?

madem bu kadar kült bir şey neden o kadar hakaret yiyor. neden hemem hemen her fantastik şey sırtını oraya dayamak istiyor. neden insanlar yol yordam öğrenip , okuyup bu işe girmiyorda oturduğu yerden bi bakın bakalım ................ var mı diyor?
neden insanlığa faydalı şeyleri değil ,insana hoş gelen, eğlencelik büyülü şeylerin peşinden gitsin bilim. ben bu zihniyete karşıyım.
ne sizin ne benim sözümle bir şeyin değişeceğine de inanmıyorum. yoksa bilim bilim olmaktan çıkar. çocukların , hayalperestlerin laflarını araştıran bir muammaya döner. artık nasıl yapılır , bir sonuç çıkar mı diye sormadan bunlarla uğraşmak, insanlığın kaynaklarını harcamak bizi nereye götürürse. (mars'a böyle gidileceğini sanmam)

frizbi görüntülerini incelemekle vakit kaybedeceğine o labaratuarlar faydalı bir iş yapsın . her allahın günü uzaylı gören biri çıkıyor ama asdasdajsgdajh gören biri çıkmıyor. nedeni çok açık filmlere , görüntülere inanan insanlar ancak böyle hayaller görür.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

şu resime bir bakın , bir duvarın fotoğrafı olduğu ne kadar açık.
hayatında öyle bir katot tüpü gören var mı? benim gödüklerime hiç benzemiyor. adam sadece benzetmiş. sadece bu . bu kadar. yani eski mısırda katot tüpü varmış demek nasıl bir şey. ya ne alaka , neye dayanarak, oyuncak mı ulan bu katot tüpleri. yani bir adamın katot tüpü olması için neler gerekli bir düşünün. üretecek yer, elektirik ....ve katot tüpünden başka hiç bir şey yok. öyle mi. sadece katot tüpüne benzetilmiş bir şeye inan zihniyet????
istediğiniz şeyi istediğiniz ,şeye benzetebilirsiniz . şüpheniz olmasın. sadece hayal gücü.

ya bu nedir? neye benziyor? bu hiç gerçek miş gibi geliyor mu? bu yüzyılın izlerini taşıyan bir şey. sanki çok eskiymiş gibi gösterilmeye çalışılmış. evde on tane kadar hazırlıyacağım yarın resimleri çeker koyarım. jet uçağı , uçan daire , deniz altı hiyeroglifiymiş. öteki resmin bir duvardan çekildiği kesin gibi iken (hangi duvar ? kaç yıllık bilemem ama herhalde mısırda bir piramitten. [oradaki sorun bir şeye benzetilen bir şey]) bu resim zerre hiç bir şey ifade etmiyor . buna inanlara şaşıyorum. zerre kadar kuşku yok bünyelerinde. bir dogma gibi inanmışlar . her verilen şeye inanıyorlar.bana şüpheden bahsetmesinler.[signature][hline]Show No Mercy

edit: antimaddeyle hurafe arasında bir bağlantı kuran ben değilim

[Bu mesaj armra tarafından 18 Mayıs 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 18 Mayıs 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
yani bir adamın katot tüpü olması için neler gerekli bir düşünün. üretecek yer, elektirik ....ve katot tüpünden başka hiç bir şey yok. öyle mi. sadece katot tüpüne benzetilmiş bir şeye inan zihniyet????

irakta iki bin yillik pil buldular hatirlatirim. tested and approved.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...