arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 boy, kilo ölçtürme işini aile hekimliğine havale etmek nasıl bir gerizekalılıktır. sanki aile hekimliği çürük dese kabul edecekler lel. şubeye koyacaksın bir memur, boyu kiloyu ölçecek işte iki dakikada. sağlık sorunu olanı zaten her türlü GATA'ya yolluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 DarKRideR said: He bir de statü olarak Yedek Subay yazmışlar. Bu aday adaylığı değil mi? Başımıza 12 ay bela almayalım bir de asdfasd Meslek "Sinema-TV" yazıyorlar doğru. Kurgu yapanlar varmış 2011'de sözlükte biri yazmıştı. Aday adaylığı o bu arada, her üniversite mezunu aday adayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 askerlik durum belgesi gerekti gene. bakalım ne kadar süründürecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Askere gitmeden hemen yapıştır Dağ ve Nefes filmlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 geçen nefes izledim psikolojim bozuldu yemin ediyorum ölme kafasına girdim tamamiyle vasiyet falan yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 monoscope said: geçen nefes izledim psikolojim bozuldu yemin ediyorum ölme kafasına girdim tamamiyle vasiyet falan yazıyorum acemilikte her hafta sonu bir doz veriyolardı bize nefes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tiLi said: askerlik durum belgesi gerekti gene. bakalım ne kadar süründürecekler Pazartesi günü Büyükçekmece de işte şey yapmışlardı. Alıyorlar kimlikleri 8:30 da, işte print edip kaşe basıp vermeleri gerekiyor. 1.5 saat sonra mı ne getirdiler 10 tane belgeyi, bir elemanın da belgesi çıkmamış olmuyor senin iş dediler de ana avrat sövdü ne bekletiyorsunuz o zaman diye. Bir de geyik tipteydi böyle orrrrrrosssspuuuu çocüüüklarıııı diye vurgulu söyleyince bayağı gülme tuttu milleti. Sövüp kaçma olayını bir gün sonra kendim de yaşadığımdan dolayı o zaman kaçışına da gülmüştüm ama askeriye işte, nasıl yerleşmişse içine sövsen de korkusuzca anında üstüne bir korku sinip, sıçırttıyor asdfsd Bak Ankara şubelerine taylan, en ucra en az nüfuslu hangi şube ise oraya git asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar