Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 evet buyrun yazalım eğlenelim :) bi keresinde aynı anda kuşa bindiğimiz danimarkalı kankayla arka arkaya 4 kollu bi kuşa oturduk allah bindirmesin 4 kolluya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ha bi de tabiki blizzarda mail attığımız dido-hunter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Valla size komik gelir mi bilemem ama sanirsam biri Korelilere ölünce oyunun bittigini falan soylemi$. Hic bu kadar cok fazla ceset gorebilicegimi tahmin etmemi$tim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 beta degil ama gecen hafta oyunda tam instance yapiyoduk birden benim listedeki herkez offline oldu sonra instancetan cikmaya calistik bi baktik magranin cikisi bos :) server cokmus instanceta oldugumuz icin biz kaldik :) http://img137.exs.cx/img137/8089/wowscrnshot1212040047318he.jpg [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Aralık 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bugun bi olay yasandı ss i de var ama internet cafede ss almıstım şimdi veremicem link. olay şu 4 kişi kore betada hepimiz lvl 20 stantelaton mountains ta quest yapıyoruz arkadasın biri ilerde bi night elf gordugunu yazdı o yazının altında Alami Die Fanfir Die Fireball Die ve ben olmustum cafede yerlere yatarak gulduk bunu gorunce 1 druid 1 mage 1 rouge lvl 30 un ustunde azımıza patladılar :P polymorph atmasalar alırdım 3 e tek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bi kere ping "0" olarak görünüyordu ss almıştım. sabah upload ederim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 O her açılışta oluyor zati..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 betanın tekrar acılısına sevinen halay ceken koreliler http://www.freewebs.com/2ainteractive/bunebe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 USA OB'den Yukardaki ss de görüldüğü üzere topraklarımıza ayak basma gafletinde bulunan allieslardan geriye kalan tek cüce mendebur kovalanmaya başlanır. Mendebur cüce kaçarken panik halinde ilerdeki kütüğe doğru koşmaya başlar. O anda ne düşündü bilmiyorum ama sanırım kütüğün üstünden zıplayıp geçerek bizi şaşırtacağını sandı. Sonuçta biz yanına varana kadar belki 5-6 defa zıpladı o kütüğün önünde. Görüntü çok komikti. Koca kütüğün önünde zıp zıplayan bir cüce ve arkasında koca bir horde güruhu :) Nihayetinde kütüğün yanından ayrılırken dibinde zavallı bir cüce yatıyordu :)[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ashh yazık olmuş :)) ama düşünsene birde kütüğün arkasından çıksaydı 5-10 tane okçu, mümkünse bir grup rogue.. uff iyi oyun olurdu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Eeheh evet dediğin gibi olsa süper olurdu hakkaten. Ölsem de büyük zevk alırdım :P[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 çok komikti koptum :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ehuh valla bizde bol var beta bitince koyarız heralde zaman yok simdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Adnan isminde bir undead gordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: CraftedbyMalibu, 22 Aralık 2004 06:06 tarihinde demiş ki: Bi kere ping "0" olarak görünüyordu ss almıştım. sabah upload ederim. bende hemen her giriste gorunuyor ping "0" olarak. Sonrasi malum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Adnan adında Undead mi gördün? Muhaaaaaaa.Belki Undeadlere türk char eklemişlerdir.Yeni bir sınıf.Yakında Ulubatlı Hasan da görürüsen şaşma.:)))[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya bende bı kere olen bı adam arasında gecen dıyalogları okumustum cok guzeldı adam bellı kı lvl 20 fln olurken yaa of sıkıldım dedı we basladı saydırmaya dırek gıttım sen turk musun dedım bu bana aynen su kelımelerı yazdı -Let's gonna pvp Ben: -Yok sagolasın Gordugum adam: -Come come come come come Ben: Abi turksun annadım Gordugum Adam: -No no no just come come come i am english :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Barrens a gelmiş gnome bir mage ile pvp yaparken aynanda polymorph yapmıştık. Sonrası malum mal mal bakındık. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hahaha son 2'ye cok guldum :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: mikado, 24 Aralık 2004 12:27 tarihinde demiş ki: Hahaha son 2'ye cok guldum :) Bende sana Guldum :D bende katılıuyorum[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Insan oyunda ılle kendını bellı edecek tobe tobe :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 http://www.worldofwarcraft.com/contests/ss-movietheme-04-12/winners.html bide buraya girin ve komiklikleri görün[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mutang Tauren [Bu mesaj _hione_ tarafından 25 Aralık 2004 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar