Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

betalarda başınıza gelen en komik şey (mümkünse ss)

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

beta degil ama gecen hafta oyunda tam instance yapiyoduk birden benim listedeki herkez offline oldu sonra instancetan cikmaya calistik bi baktik magranin cikisi bos :) server cokmus instanceta oldugumuz icin biz kaldik :)
http://img137.exs.cx/img137/8089/wowscrnshot1212040047318he.jpg

[Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Aralık 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugun bi olay yasandı ss i de var ama internet cafede ss almıstım şimdi veremicem link. olay şu 4 kişi kore betada hepimiz lvl 20 stantelaton mountains ta quest yapıyoruz arkadasın biri ilerde bi night elf gordugunu yazdı o yazının altında
Alami Die
Fanfir Die
Fireball Die
ve ben olmustum cafede yerlere yatarak gulduk bunu gorunce

1 druid 1 mage 1 rouge lvl 30 un ustunde azımıza patladılar :P
polymorph atmasalar alırdım 3 e tek :P
Sosyal ağlarda paylaş

USA OB'den

Yukardaki ss de görüldüğü üzere topraklarımıza ayak basma gafletinde bulunan allieslardan geriye kalan tek cüce mendebur kovalanmaya başlanır. Mendebur cüce kaçarken panik halinde ilerdeki kütüğe doğru koşmaya başlar. O anda ne düşündü bilmiyorum ama sanırım kütüğün üstünden zıplayıp geçerek bizi şaşırtacağını sandı. Sonuçta biz yanına varana kadar belki 5-6 defa zıpladı o kütüğün önünde. Görüntü çok komikti. Koca kütüğün önünde zıp zıplayan bir cüce ve arkasında koca bir horde güruhu :) Nihayetinde kütüğün yanından ayrılırken dibinde zavallı bir cüce yatıyordu :)[signature][hline]WoW Guild HALL
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende bı kere olen bı adam arasında gecen dıyalogları okumustum cok guzeldı adam bellı kı lvl 20 fln olurken yaa of sıkıldım dedı we basladı saydırmaya dırek gıttım sen turk musun dedım bu bana aynen su kelımelerı yazdı
-Let's gonna pvp
Ben:
-Yok sagolasın
Gordugum adam:
-Come come come come come
Ben:
Abi turksun annadım
Gordugum Adam:
-No no no just come come come i am english :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...