Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isimsoyisim.com.tr şeklinde mail adresi kullanmak istiyorum.

KardesimEsad

Öne çıkan mesajlar

Merhaba , bu konuda neredeyse hiç bilgi sahibi değilim.

nic.tr den isimsoyisim.com.tr şeklinde alan adı satın aldım.

daha sonra bu alan adından mail oluşturabilmek için , neobiweb diye bir hosting firmasından herhangi bir paket satın aldım. Ancak hala mailimi oluşturamıyorum , mailıma git dediğimde sayfa görüntülenemiyor yazısı falan çıkıyor , bu işler nasıl yapılıyor bilen yada anlatabilecek olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

cpanele gir mail olustur

daha sonra sana verilen adresten maillerine bak standart hostlarda path
webmail.sitadi com

dediğinizi yaptığımda sayfa görüntülenemiyor yazısını alıyorum , ticket attım neowebe

"nic.tr firmasından alan adınızn nslerini;

ns11.trdns.com ns12.trdns.com yönlendirmeniz gereklidir sonrasında bir önceki ticketımızdaki yerden maili oluşturup sonrasında http://destek.niobeweb.net/mail/ bu linkteki gibi outlook programınıza kurabilirsiniz fakat ns güncellemesi tam olarak aktif olması için 24 saat gecmesi gerekir sonrasında mailleriniz çalışmaya başlar
" bu cevabı attılar.ama ns11.trdns.com ve diğerini nic.tr'de nereden yönlendireceğimden emin değilim . bir yere yazıp bıraktım "başvurunuz alınmıştır" yazısı geldi , bazı arkadaşlarıma sorduğumda 24 saat içinde aktif olur o dediler. bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hotmail, gmail gibi mailler gelismis arayuz kullanan servis saglayicilari.
Herhangi bir web hosting den aldigin hosting servisinde bu arayuzler olmayacaktir.
Mail adresine Cpanel ustunden yada Thunderbirf gibi bir program ile ulasabilirsin.
Tabi o mail adresini once olusturman lazim.
Sadece Domain ismi almakla mail adresin olusmuyor otomatik.
Ismine ait bir web sayfasi yapmayacaksan, sadece mail adresi olusturmak icin Domain ismi ve web hosting almak hem zaman hem para kaybi bence.
Ustelik ad soyad koyunca mail adresinde uzayacak gereksiz:
[email protected]
Bunu herhangi bir domain adi ile daha kisa yapabilirsin.
[email protected]
yada
[email protected]
Yada hic ugrasma bedava mail servis saglayicisindan al bir adres.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...