KardesimEsad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Merhaba , bu konuda neredeyse hiç bilgi sahibi değilim. nic.tr den isimsoyisim.com.tr şeklinde alan adı satın aldım. daha sonra bu alan adından mail oluşturabilmek için , neobiweb diye bir hosting firmasından herhangi bir paket satın aldım. Ancak hala mailimi oluşturamıyorum , mailıma git dediğimde sayfa görüntülenemiyor yazısı falan çıkıyor , bu işler nasıl yapılıyor bilen yada anlatabilecek olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 o zor be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 cpanele gir mail olustur daha sonra sana verilen adresten maillerine bak standart hostlarda path webmail.sitadi com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KardesimEsad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Somon said: cpanele gir mail olustur daha sonra sana verilen adresten maillerine bak standart hostlarda path webmail.sitadi com dediğinizi yaptığımda sayfa görüntülenemiyor yazısını alıyorum , ticket attım neowebe "nic.tr firmasından alan adınızn nslerini; ns11.trdns.com ns12.trdns.com yönlendirmeniz gereklidir sonrasında bir önceki ticketımızdaki yerden maili oluşturup sonrasında http://destek.niobeweb.net/mail/ bu linkteki gibi outlook programınıza kurabilirsiniz fakat ns güncellemesi tam olarak aktif olması için 24 saat gecmesi gerekir sonrasında mailleriniz çalışmaya başlar " bu cevabı attılar.ama ns11.trdns.com ve diğerini nic.tr'de nereden yönlendireceğimden emin değilim . bir yere yazıp bıraktım "başvurunuz alınmıştır" yazısı geldi , bazı arkadaşlarıma sorduğumda 24 saat içinde aktif olur o dediler. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 tam adresini ver ki kontrol edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 cpanelse domain.com.tr:2095 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hotmail, gmail gibi mailler gelismis arayuz kullanan servis saglayicilari. Herhangi bir web hosting den aldigin hosting servisinde bu arayuzler olmayacaktir. Mail adresine Cpanel ustunden yada Thunderbirf gibi bir program ile ulasabilirsin. Tabi o mail adresini once olusturman lazim. Sadece Domain ismi almakla mail adresin olusmuyor otomatik. Ismine ait bir web sayfasi yapmayacaksan, sadece mail adresi olusturmak icin Domain ismi ve web hosting almak hem zaman hem para kaybi bence. Ustelik ad soyad koyunca mail adresinde uzayacak gereksiz: [email protected] Bunu herhangi bir domain adi ile daha kisa yapabilirsin. [email protected] yada [email protected] Yada hic ugrasma bedava mail servis saglayicisindan al bir adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya buraya sorayım.bu thunderbird veya outlook un android için olanı varmı ya? yada mobilde kullanabilecek bir mail okuyucu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 exchange var ya işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi com.tr firmalara veriliyor diye biliyorum, yanılıyorsam düzeltilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tc no ile alabiliyorsun com.tr mesela nil öztürk benim ismim nilozturk.com.tr diye alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 isimsoyisim şeklinde tc kimlik numarasını kullanarak alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bence soyisim.com şeklinde bir mail al. sonrasında [email protected] şeklinde mailin olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar