The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben bonepart in verdigi baslangic aciklamasi uzerinden gectim ve emule u kurdum,. Bne indirdigimde eMule0.44b du ve hersey muthis gitti. Tum istediklerim indi vs Sonra eMule0.44d geldi onuda indirdim O zamandan beri emule yamuldu.. Yamuldudan kasit masallah herkez bana muthis baglaniyor ve 5 er 10 ar kb lik veri indirebiliyorlar lakin ben bir turlu bir sey indiremiyorum kimseden Bu birsey de degil benim bilgim gunun 24 saati acik. anca bi hafta sonlari kapiyorum. ve 6 gun boyunca emule acik oluyor ama ne hikmetse bir turlu bir dosya indiremiyorum.. nedir nasildir... bir anlatirsaniz.[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 emule'u sildiğinde veya yeni versiyona geçtiğinde credits dosyası da gidiyor. bir dosyayı çekmek için bir kullanıcının sırasına girdiğimizde. üç şekilde o kullanıcının sırasında yukarılara çıkabiliyoruz. 1- credits'imiz arttıkça 2- sırasına girdiğimiz kullanıcı bizden birşeyler çekerse 3- sabırla bekliyerek. emule'u hızlandırdığını söyleyen programlar gördüm, ancak sadece emule'un ram ve cpu'yu daha fazla kullanmasını sağlıyor bu programlar. çok upload edersen, credits'in artar. belki senden çeken bir kullanıcıdan daha sonra birşeyler çekersin, hızlı olur. biraz da sabır tabi..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bende 1 hafta beklemistim baktim bisey olmuyor, sinirlenip sildim ehae. Kazaa rulz.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Bonecrusher, 25 Aralık 2004 11:41 tarihinde demiş ki: emule'u sildiğinde veya yeni versiyona geçtiğinde credits dosyası da gidiyor. bir dosyayı çekmek için bir kullanıcının sırasına girdiğimizde. üç şekilde o kullanıcının sırasında yukarılara çıkabiliyoruz. 1- credits'imiz arttıkça 2- sırasına girdiğimiz kullanıcı bizden birşeyler çekerse 3- sabırla bekliyerek. emule'u hızlandırdığını söyleyen programlar gördüm, ancak sadece emule'un ram ve cpu'yu daha fazla kullanmasını sağlıyor bu programlar. çok upload edersen, credits'in artar. belki senden çeken bir kullanıcıdan daha sonra birşeyler çekersin, hızlı olur. biraz da sabır tabi.. iyide ben d yi yukledigimde ,dosyam vs yoktu creditslik yani hepsi inmisti hemde hepsi simdi yeni yeni downloadlar buldum (anime DB den) ve hicbiri nerdeyse adam gibi inmiyor Bir album var him in o sole b 50 mb mi ne 2 mb ini indirdi gerisi tras ve bu durum sole br 6 haftadir devam etmekte[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar