Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metroda muhalif gazetelere satış yasağı devri

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Umuruk said:

Gazeteleri kimse okumuyor mu ? Sadece bayi satışıyla satış oranını ölçen sözcü Türkiye'de en çok okunan 3. gazetedir.Sözcü gazetelerin günlük tirajlarını(ne kadarı abone, ne kadarı dağıtım,ne kadarı bayi) açıkladığında diğer gazeteler en ufak tepki bile veremedi.Başka bir olay olsaydı köşe yazarları arı gibi birbirine saldırırdı

Sözcü 350 bin bandında.bazen 15-20 bin altında.bazen üstünde.
Aydınlık 70 bin bandının hep üzerinde.
Yurt gazetesi 55 bin bandında.
Evrensel 7500-8000 civarı satıyor.

Yani evrensel bir kenara bırakılırsa 3 gazetenin günlük satış rakamı yarım milyona yakin.
Sosyal ağlarda paylaş

ülkede yarım milyon keriz varmış harbi :D biz ailecek zaman okuyoruz ve hz tayyip erdoğana ibadet ediyoruz soimyr arkadaşım gibi atatürkünde mabeti neresiydi orası anıtkabiride yıkıp cami yapıcaz inş oh çatlada patla çeto

gel soimyr kardeşim gidip az atatürk bayrağı yakıp zaman gazetesi okuyalım
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

ülkede yarım milyon keriz varmış harbi :D biz ailecek zaman okuyoruz ve hz tayyip erdoğana ibadet ediyoruz soimyr arkadaşım gibi atatürkünde mabeti neresiydi orası anıtkabiride yıkıp cami yapıcaz inş oh çatlada patla çeto

gel soimyr kardeşim gidip az atatürk bayrağı yakıp zaman gazetesi okuyalım

ankaranın silüeti yeterince kötü, fazladan 4 minareye daha ihtiyacı yok bana kalırsa.

tabi sırf çetintaş gibi ikiyüzlü küfürbaz bi herifin argümanlarını sevmedigim icinde dinci ayftası yemem güzelmiş.

en lisedeyken fettoşlar kafir münafık falan diyorlardı din hocasıyla, arasını bir tutturamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...