Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaşlar steam acconutum oyun oynarken sorun çıkarıyor,steamı tekrar tekrar kurdum ama olmadı.Yerime yeni bir steam acconutu alabilecek bir hayır sever var mı? *Freya casts Dilencilik*[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Steam accountu sanırım her cd-key'e bir kere alınabiliniyor. Steam accountun hata veriyorsa Steam'in support sayfasını kullansana. Ne üşengeçsiniz ya :) adamlar boşuna açmış herhalde o support sayfasını :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 valve geçen 30 000 steam account daha bloklamış. seninkine de orda bişiler olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Geçen gün 30000 Steam hesabını "disable" etmişler crackli hl2/cs:s oynadıkları için, sen de bunlardan olabilirsin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 böhü,ama ben öyle kaka şeylere bulaşmadım...:(...Gideyim bari support sayfasına ..[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar