Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Critical Exception Codes (fix)

simonare

Öne çıkan mesajlar

Bu arada time veren bişey göremedim neyazıkki

said:
if
link.memoryfindtype.memory_ispawned.remove
endif
link.karma 2500
link.memoryfindtype.memory_speak.color (memory_ipet|memory_guard)
link.memoryfindtype.(memory_ipet|memory_guard).name
link.memoryfindtype.(memory_ipet|memory_guard).link
link.memoryfindtype.(memory_ipet|memory_guard).timer -1
link.flags & 08000000
cont.sysmessage @56,,1 sizi sahibi olarak kabul etti.
CONT.events -e_taming_f
morez ( - 1)
[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

bronxun intelligence eventini mi kullanıyorsun dragonlar için? bende r402de her zaman exception verip sunucuyu göçertiyordu.. eventde oynama yap eğer onu kullanıyorsan..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

Thelegbra sanırım sorunu buldun :P
Gerçekten saol
msn varsa pm atabilirmisin yada sana pm den ben atayım. Bi iletişime geçelim.[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

17:22:CRITICAL:(commands.scp,222)Exception code=0c00000fd, addr=0b9ae7, in Char Trigger in @EnvironChange (Events) (UID=02d539)

said:
[function smsgx]
var.act
var.p

newitem i_memory
act.p 6000 2000
var.regfla
act.region.flags
p 6000 2000 ===> 222. Satır
act.sayua > 0 0 1
p
act.region.flags
act.remove
act

17:26:CRITICAL:(page.scp,14)Exception code=0c0000005, addr=0b9ae7, in Char Trigger in @EnvironChange (Events) (UID=02d539)

said:
[function pg_smsgx]
var.act
var.p

newitem i_memory
act.p 6000 2000
var.regfla
act.region.flags
p 6000 2000 ====> Burası 14. satır
act.sayua 01eb 0 0 1
p
act.region.flags
act.remove
act

bu 2 hata ile ise smsgx function unda karşılaşıyorum buyrun

evet bunada çözüm üretebilirsek sevinirim. muhtemelen başkalarınında başına gelmiştir.[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_tyillustrious, 19 Aralık 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
Genor ana sayfada dün açilmiş hacklenmiş ve sizden yardım bekleyen bir konu var benim staffmaster neyi cevaplamiş neyi cevaplamamış genor kaç kere girmiş kaç mesaj atmış mesaj ortalaması kaç gibi geniş bir araştırma yapmama ihtiyac kalmadı ana sayfadaki konu yeterli. Hacklenmiş ve yardıma ihtiyaci olan birinin konusuna bakmıyorsanız burda dksında cevap istemeye hakkınız yok.
Hatalı olduğunuzda ona buna laf yetiştirceğinize özürdilemeyi öğrenin.

walla benı hatırlarsın sanırım unlive dede oynamıstım hatta bıraz srun olmustu aramızda hacklenenb arkadas benım ama charımı gerı aldım. Fatak hackleyen arkadas saolsun skıllerı 0 lamıs ve itemleri bosaltmıs. hala beklıorum bıde char jaılde ve bug abuseden 94 saat jaıl yemıs yanı charı gerı almam bı işe yaramadı :)

Bleed Carnie

[Bu mesaj mxzr tarafından 20 Aralık 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Full nbl ? yavas. Nebula scripti kullanilmadan server acmak ne kadar porfesyonel olunsa bile zordur.Nbl kullanilir gelistirilir ve bir sure sonra yenileri eklenir.Bronx , Silencer , Nebula buyugumuzdur.Sorun Buldugum Kadari ile dragonlara atilan koruma buyulerinde bunu hallediyoruz zor degil tesekkurler.[signature][hline]Gameland TR Ultima Online Shard Owner 666 (Azrael)
www.gamelandtr.com
Sosyal ağlarda paylaş

Full nebula olsaydık bukadar çökme olmasına rağmen Gamelandtr farklıdır diyip millet oynamaya gelmezdi MIKE![signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

CRITICAL:Exception code=0c00000fd, addr=0b9ae7, in Server OnTick

Bu exception code'yi çözdüm burayada yazmak istedim. bu check sisteminde meydana geliyor. "GP" fonksiyonu ile ilgili. eğer bankanızın en üst yüzeyinde 88 itemden fazla item var ise server on tick diyip patlıyor. Bunu ben check yaparken benkanın en üzerindeki item sayısını check ettirerek çözdüm. bilginize.[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

22:42:CRITICAL:Exception code=0c00000fd, addr=0b9ae7, in Char Trigger in @GetHit (Controlled NPC Triggers) (UID=09c0d)

Dragonlarda olan bir olay. Reactive Armor büyüsü ile ilgili. Eğer npc lere Reactive armor büyü atımını kapatırsanız. Bu sorunu önlemiş olursunuz ve server çökmez.

Bu topicin genişlemesi dileğiyle[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

valla açıkcası türkçe karakter kullanılabiliyo ya ondan kullanıyorum :)

ama ordaki bugu anlamadım yani p ne gibi bir sorun yaratabilir. neyse bulunur heralde[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir soru
bunla karşılaşan varmı
nasıl çözücez :(

01:15:CRITICAL:Exception code=0c00000fd, addr=077c16d51, in Char OnTick (Combat HitTry) (UID=019aad)[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

Seni Server gitmiş mecbur bunu fix lemek için ömrünü harcarsın beah en iyisi scriplerini yedekle server ı bastan kur baska caresi yok çünkü world'ün kafayı yeemiş oluo oyuna girince benimde basıma geldi heryer biririne girmişti .go star yazıodum böle star chamber garip bi sekilde sürek agaclar fln geliodu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok arkadaşım inanki halledilir ufak tefek 1-2 exception kaldı çözmezsem çıldırırım :P

Ayrıca benim worldun bişeynin karıştığıda yok bazı buglar var ama onlarıda çözücez[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta yazdığın white wyrm ın scriptinde timer=1 yazıyor onu -1 yap. Daha sonrasında ise revision kullanıyorsun sanırım ve fasalite scriptindeki sms lerdeki p lerin yerlerini değiştirmeyi dene. Git bomboş bir alanda (deniz olmasında yarar var) oranın koordinatlarını yaz. Bu şekilde kurtulabilirsin.

Ek olarak da benim bir sorum olacak, henüz bu hatayı çözebilmiş değilim ve yanıt da alamadım.

addr=0a0ac
[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 24 Aralık 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orda white wyrm de timer=1 yazan yer worldchar daki kısım ve onu ben ingame de -1 yaptığım zaman dragon forezen oluyor taki ben bir action başlatayım.

onun dışında smsgx i deniyorum. yardımın için saol. sendeki excetipna da bakyıorum karşılaştıysam be bulursam yazıcam[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...