simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bu arada time veren bişey göremedim neyazıkki said: if link.memoryfindtype.memory_ispawned.remove endif link.karma 2500 link.memoryfindtype.memory_speak.color (memory_ipet|memory_guard) link.memoryfindtype.(memory_ipet|memory_guard).name link.memoryfindtype.(memory_ipet|memory_guard).link link.memoryfindtype.(memory_ipet|memory_guard).timer -1 link.flags & 08000000 cont.sysmessage @56,,1 sizi sahibi olarak kabul etti. CONT.events -e_taming_f morez ( - 1)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bronxun intelligence eventini mi kullanıyorsun dragonlar için? bende r402de her zaman exception verip sunucuyu göçertiyordu.. eventde oynama yap eğer onu kullanıyorsan..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Thelegbra sanırım sorunu buldun :P Gerçekten saol msn varsa pm atabilirmisin yada sana pm den ben atayım. Bi iletişime geçelim.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Oh evet hakkaten olmus bıde dragon deed halındeyken cıkartmayı we attacklamayı kapatırsanız bıraz daha nefes almıs olursunuz bı surelıgıne[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 17:22:CRITICAL:(commands.scp,222)Exception code=0c00000fd, addr=0b9ae7, in Char Trigger in @EnvironChange (Events) (UID=02d539) said: [function smsgx] var.act var.p newitem i_memory act.p 6000 2000 var.regfla act.region.flags p 6000 2000 ===> 222. Satır act.sayua > 0 0 1 p act.region.flags act.remove act 17:26:CRITICAL:(page.scp,14)Exception code=0c0000005, addr=0b9ae7, in Char Trigger in @EnvironChange (Events) (UID=02d539) said: [function pg_smsgx] var.act var.p newitem i_memory act.p 6000 2000 var.regfla act.region.flags p 6000 2000 ====> Burası 14. satır act.sayua 01eb 0 0 1 p act.region.flags act.remove act bu 2 hata ile ise smsgx function unda karşılaşıyorum buyrun evet bunada çözüm üretebilirsek sevinirim. muhtemelen başkalarınında başına gelmiştir.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Ra_tyillustrious, 19 Aralık 2004 15:35 tarihinde demiş ki: Genor ana sayfada dün açilmiş hacklenmiş ve sizden yardım bekleyen bir konu var benim staffmaster neyi cevaplamiş neyi cevaplamamış genor kaç kere girmiş kaç mesaj atmış mesaj ortalaması kaç gibi geniş bir araştırma yapmama ihtiyac kalmadı ana sayfadaki konu yeterli. Hacklenmiş ve yardıma ihtiyaci olan birinin konusuna bakmıyorsanız burda dksında cevap istemeye hakkınız yok. Hatalı olduğunuzda ona buna laf yetiştirceğinize özürdilemeyi öğrenin. walla benı hatırlarsın sanırım unlive dede oynamıstım hatta bıraz srun olmustu aramızda hacklenenb arkadas benım ama charımı gerı aldım. Fatak hackleyen arkadas saolsun skıllerı 0 lamıs ve itemleri bosaltmıs. hala beklıorum bıde char jaılde ve bug abuseden 94 saat jaıl yemıs yanı charı gerı almam bı işe yaramadı :) __________________________________ Bleed Carnie [Bu mesaj mxzr tarafından 20 Aralık 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Smsgx leri baştan yaz derim .[signature][hline]to the victory... [Bu mesaj Xcrack tarafından 20 Aralık 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_666 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Full nbl ? yavas. Nebula scripti kullanilmadan server acmak ne kadar porfesyonel olunsa bile zordur.Nbl kullanilir gelistirilir ve bir sure sonra yenileri eklenir.Bronx , Silencer , Nebula buyugumuzdur.Sorun Buldugum Kadari ile dragonlara atilan koruma buyulerinde bunu hallediyoruz zor degil tesekkurler.[signature][hline]Gameland TR Ultima Online Shard Owner 666 (Azrael) www.gamelandtr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Full nebula olsaydık bukadar çökme olmasına rağmen Gamelandtr farklıdır diyip millet oynamaya gelmezdi MIKE![signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 CRITICAL:Exception code=0c00000fd, addr=0b9ae7, in Server OnTick Bu exception code'yi çözdüm burayada yazmak istedim. bu check sisteminde meydana geliyor. "GP" fonksiyonu ile ilgili. eğer bankanızın en üst yüzeyinde 88 itemden fazla item var ise server on tick diyip patlıyor. Bunu ben check yaparken benkanın en üzerindeki item sayısını check ettirerek çözdüm. bilginize.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 22:42:CRITICAL:Exception code=0c00000fd, addr=0b9ae7, in Char Trigger in @GetHit (Controlled NPC Triggers) (UID=09c0d) Dragonlarda olan bir olay. Reactive Armor büyüsü ile ilgili. Eğer npc lere Reactive armor büyü atımını kapatırsanız. Bu sorunu önlemiş olursunuz ve server çökmez. Bu topicin genişlemesi dileğiyle[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir şey soracam neden smsgx gibi abartı bir şey kullanuyorsunki revision kullanırken anlamam.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 valla açıkcası türkçe karakter kullanılabiliyo ya ondan kullanıyorum :) ama ordaki bugu anlamadım yani p ne gibi bir sorun yaratabilir. neyse bulunur heralde[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 3 5 karakter için o kadar bellek harcamayada anlam veremiyorum :-)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yeni bir soru bunla karşılaşan varmı nasıl çözücez :( 01:15:CRITICAL:Exception code=0c00000fd, addr=077c16d51, in Char OnTick (Combat HitTry) (UID=019aad)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crushedasd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Seni Server gitmiş mecbur bunu fix lemek için ömrünü harcarsın beah en iyisi scriplerini yedekle server ı bastan kur baska caresi yok çünkü world'ün kafayı yeemiş oluo oyuna girince benimde basıma geldi heryer biririne girmişti .go star yazıodum böle star chamber garip bi sekilde sürek agaclar fln geliodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yok arkadaşım inanki halledilir ufak tefek 1-2 exception kaldı çözmezsem çıldırırım :P Ayrıca benim worldun bişeynin karıştığıda yok bazı buglar var ama onlarıda çözücez[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ilk başta yazdığın white wyrm ın scriptinde timer=1 yazıyor onu -1 yap. Daha sonrasında ise revision kullanıyorsun sanırım ve fasalite scriptindeki sms lerdeki p lerin yerlerini değiştirmeyi dene. Git bomboş bir alanda (deniz olmasında yarar var) oranın koordinatlarını yaz. Bu şekilde kurtulabilirsin. Ek olarak da benim bir sorum olacak, henüz bu hatayı çözebilmiş değilim ve yanıt da alamadım. addr=0a0ac [signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture [Bu mesaj Arion tarafından 24 Aralık 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 orda white wyrm de timer=1 yazan yer worldchar daki kısım ve onu ben ingame de -1 yaptığım zaman dragon forezen oluyor taki ben bir action başlatayım. onun dışında smsgx i deniyorum. yardımın için saol. sendeki excetipna da bakyıorum karşılaştıysam be bulursam yazıcam[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 timer=0 yapmayı dene o zaman, ama ben -1 ile çözdüm o sorunu dragonda hareket edebiliyordu.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar