Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babun geyik team

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onu geçtim.
O babug.org değil babun.org lol.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 18 January 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
yaw buralarda böyle bir şey vardı yaa...

Tamam canım biz de 2. sini koymuşken 1.sini bir daha koymuş olduk :D

said:
Alexi_Septimus, 18 January 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
Onu geçtim.
O babug.org değil babun.org lol.

Düzeltildi ;)[signature][hline]Trance Nation Member
P.L.U.R!

(wka Astral @ NBL)

• 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kurbağa akşam akşam öldürdü beni ya tüm uykumu kaçırdı heheh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
of kurbağa çok kötü ya, buna gülmeyi geçtim yapan insan hangi akla hizmet etmiş tartışılır..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
trailer project'in seslendirmeleri bence en iyisi.
konyalı seslendiriciler de fena değil ama senaryoları beğenmemiştim.

babun geyik team bence çok iyi yapmış.
tayin'de dialoglar ağızlara çok iyi uyuyor, insanların ruh hali, dialoglara da yansımış.
iyi olmuş.

kurbağa'da bir iki laf çok hoşuma gitti,
-"ya bırak hoca ya kağıttan kurbağa mı olur""olum sus da dersle ilgilen" (sınıf havası güzel verilmiş)
-"çok kolay bu""hayır o kadar kolay değil" (güzel vurgu yapmışlar)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Trailer Project'i yapan grup dağıldı. Ayrılanlardan bir kaçı Babun Film'i kurdu. Kendi filmlerini yayınlayıncaya kadar da seslendirmelerini yayınlıyorlar. Çalışmalarını zevkle takip ediyoruz...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
valla sakın kurbaga daki filmi görüp benim yaptığım gibi "anaa bilim kurgu, hemide uzay gemili falan" diyip atlamayın
filmin adı event horizon ve dandik[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bunların bayağı eski seslendirmeleri varmış. ilk matrixi falan seslendirmişler onları nereden bulabilirim.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...