rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Rapçi değilim olm ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ARKADAŞLAR ANLAMIYORSUNUZ ELDİVEN YOK ALET YOK İÇİNE DOĞARAK ÇALIŞIYOR... İÇİNE DOĞARAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ama ben rapciyim dostum oo yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 İyi de ben aletin adını satın alıp, kullanmak için öğrenmek istemiyorum ki. Sırf meraktan. :D Ayrıca olayı ne bu Power Glove'un? Nintendovari bir ekipmanmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Sen de adını repır koy o zaman ow yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SP8wSw4bBuA&feature=share&list=PL97EDA740343B580B&index=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: ARKADAŞLAR ANLAMIYORSUNUZ ELDİVEN YOK ALET YOK İÇİNE DOĞARAK ÇALIŞIYOR... İÇİNE DOĞARAK Hareketi sensörleri algılıyordur. Olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 içine doğsun o daha güzel, hareket algılayan kinect var o yapıldı, istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Gvvj0kuznzU bu olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Direksiyonla mı ateş ediyor lan yaratıklara? asdasd İçine girip, 360 derece döndüğün ortam fenaymış. Olsa da, içine girsek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 RRa said: içine doğsun o daha güzel, hareket algılayan kinect var o yapıldı, istemem Sen iste yeter ki. Arzunu hemen yetkili mercilere iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 içine girme, içine doğsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun. burdan buyur http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hem içine girersin, hem de joystick kullanmadan, ellerinle döner durursun, nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 salvation said: buldum buldum ben , arkadaşa sordum biliyomuş söyledi sağolsun. burdan buyur http://www.berkankaradag.com/wp-content/uploads/2010/02/recep-ivedik.jpg Yok o değil, şimdi buldum, şuymuş. http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/10/26/fft104mm1961209.jpg Tepe tepe kullan Acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 neden ronaldo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Çünkü karizmatik adam. Hareketimi karizmatik bir adamın yapmasını istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben sana benim orta parmak resmimi göndereyim, sen bundan sonra benim fotoyu kullan, ben daha karizmatiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu nasıl başarısız bir spoiler kullanımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 adamın oyuncağını bulun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hala eller çıplak olacak diyor ya. içine mi doğacak aletin? malum mu olacak elini oynattığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 rapper256 said: Rapçi değilim olm ben. :D nick post uyumsuzluğu geçmiş burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 CthuLhu said: hala eller çıplak olacak diyor ya. içine mi doğacak aletin? malum mu olacak elini oynattığın? niye? kameraylan izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Revangelis said: http://www.youtube.com/watch?v=Gvvj0kuznzU bu olabilir mi Abi, 50 kere söyledim konuda, bahsettiğim cihaz, herhangi bir cihaz ile değil, çıplak elle kontrol ediliyor. Sen hala, ek aparatlarla kontrol edilen aletlerin, "bu olabilir" mi diye önüme videosunu koyuyorsun. Ghost adına bakarak biraz ümitlendim. Dedim, -bahsettiğim cihazın çıplak elle kullanıldığını bildiğini varsayarak- "üzerinde Ghost yazıyor, herhangi bir aparat olmadan, çıplak ellerle kontrol ediliyor mu acaba?" Aklıma bu geldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar