Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JB ve ölçüler

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Marketten kendime bi şişe JB viski aldım..kutusunun arkasında 1 ölçü viskiye 1 çölçü schwepps bitter limon ekleyin diyo..tamam ikisindende aldım ama bu cümelerde geçen " bir ölçü nün boyutu tam nedir..kaç lt, cl,ml? neye eşit? 1 su bardağı ı?çay bardağı mı? help..thanxx[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

1 büyük pardak alıyoruz içine 3-4 buz atıp portakal suyu dolduruyoruz (e daha sonra dediğinizi duyabiliyorum). EEsi bukadar afiyetle içiniz.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

at onu sonra buzluğa içi hafif buzlanınca iç...gerçi kesin bir aile ferdi gelip vatani görevini yapmak uğruna ''ama onun vitamini ölür'' öyle der sen sallama nede olsa biz tadı için içiyoruz portakal suyunu hehe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

jb falan hikaye beya.. Teqila Blanco iyidir alicaksin küccük likör bardagına basıcaksın kenarına tuzu limonuda alcan eline hızlı hızlı siseyi bitirmeye adım atıcaksın.. Tabi sise bitince alkolden nefret edebilirsin..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...