reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Kedi köpekten kaçamıyorsa o kedinin sorunu. İnsan köpekten kaçamıyorsa o köpeğin sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gözümün önüne benim kedim geldi de. hayatta kaçamazdı garibim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ya benim kopeğimi kediler kovalıo mahallede amk goldenlar çok pısırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olaya farklı bir renk getireyim dedim buyrun http://www.ntvmsnbc.com/id/25489736 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 @ Gerge idilik said: köpek eğitilebilen bir hayvan. MasterHapLo said: kopek oldurmek ve iz birakmamak icin cok yontemim var ozel msj ile cevaplarim şunda ciddiysen, allahın belası bir pislikten başka bir şey olmadığını söylerdim sana, ama ciddi olmadığını, trollediğini varsayıyorum, umuyorum. trol olarak ta iğrenç gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 haplo bari ortaya yazma adama pm at lol forumun adı paticik bi de lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 karatan said: olaya farklı bir renk getireyim dedim buyrun http://www.ntvmsnbc.com/id/25489736 şunu köpeklere yapılan zulüm olarak görüyorum. sorun bende olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 idilik said: Zegna said: buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır. kopegin dogası bu, dalga mı geciyorsunuz? her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler.. ama onun dısında insan agresyonu kabul edilemez. sahipli bir köpeğin insan agresyonu kabul edilemez ama kedi agresyonu, hayvanın doğasında olduğu için, kabul edilebilir öyle mi? çünkü birinin cezası olup, diğerinin olmadığı için mi? ya da kedi canı, insan canından daha az değerli olduğu için mi? ne demek doğasında var? hayvanını nasıl yolda bulduğu yiyeceği yemeyecek, bulduğu her yere çişini kakasını yapmayacak, insana saldırmayacak, gereksiz bir şekilde devamlı havlamayacak, önüne gelen her eşyayı parçalamayacak v.s. şekilde eğitiyorsan, kediye de saldırmayacak bir biçimde eğitmen gerekir ki bunun için mutlaka evde kedi besliyor olman gerekmez. köpek eğitilebilen bir hayvan. ''doğasında var tabi kedilere saldıracak'' ne demek? yukarıda saydıklarımın hepsi de doğasında var, öyle değil mi? eğer eğitemiyorsan da kesinlikle başıboş bırakmayacaksın hayvanı. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tamamen bu işte. dikkatli okursan ALANINA GIREN diye buyuk harflerle yazmısım, bu kedi olur, sincap olur, fare olur farketmez. kopekler avlanma, kacanı kovalama icgudusune sahip hayvanlardır, ozellikle dogo, doberman vs FCI 2. gruptaki kopekler. kopekler alanını sahiplenir dogası geregi, burda hikaye okuma, kopegin kendi alanına kedi sokup alıstırmadan egitmeden yani KEDI ile sosyallestirmeden bunu saglayamazsın. bahsettigin ornek dunya da nadir sayılacak durumda , hayal dunyasındamısınız nesiniz? kopegini egitirken buyuturken parklarda baska kopeklerle sokakta insanlarla sosyallestirirsin, ama bunu KEDIYLE yapamazsın eger kendin ya da ailen arkadasın vs kedi sahibi degilse. ayrıca kedinin tolerasyonu da onemli, kedi dunya umrunda olmayan bir hayvan oldugu icin kopeginin sosyallesmesine zerre yardımcı olmayabilir. sizin istediginiz kopekler semih cumhuriyetinde var abi, oraya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kediyle sosyalleşmedi diye tüm mahallenin kedilerini parçalıyorsa uyutulması lazım öyle bir köpeğin. kedi ve köpek ikisini de seviyorum ama azmanlaşmış köpeğe tahammül göstermek zorunda değil kimse. ayrıca bundan 4 sene önce ankara eryaman'da sabah sporu yapan bir adamı köpekler öldürüp yediler. bu yüzden bu konuların şakası yok. benim bildiğim avustralya'da köpek senin çizmenin kenarına minik bir çizik atsa bile ilk seferinde önünde 2 seçenek oluyor. ya asla evden çıkmayacak bir daha, ya da uyutulacak. bir daha dışarıda görülürse de uyarılmadan uyutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 orman bakanligini arayacagim pazartesi gunu. alip goruecekler barinaga. yine de vicdanim rahat degil. yazik yani hayvan ailesinden olacak. 50 kere soyledik mukayet olun diye olmuyorlar. gezmeye de cikartmadiklari icin hayvani bahcede dura dura psikolojisi bozuldu hayvanin. kactigi anda tehlike sacan bir seye donusuyor. cocuk falan denk gelse sivilce gibi pörtletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yavas gotursunler chrome. kopegini kediyle sosyallestirmedi diye kimse kimsenin kopegini elinden alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sahipli kopekler, sirf birisi telefonla aradi ve sikayet etti diye alip goturuluyor olsaydi, memlekette sahipli kopek kalmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kedilerinizi fareler ile sosyallestirin bundan sonra, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 GERGE said: Ev kedileri disari cikinca buyuk ihtimalle 2-3 fare, kus filan oldurup iceri giriyor. Dogasinda var. Ya kedine fare oldurmemeyi, kelebek parcalamamayi, kus paralamamayi ogret, ya da asla disari salma. Ayni mantik. Insana saldirmasi kabul edilemez ama, evet. Biz insaniz cunku, baska neden de yok. kedi can digerleri patlican. birilerine gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Zegna said: yavas gotursunler chrome. kopegini kediyle sosyallestirmedi diye kimse kimsenin kopegini elinden alamaz. ben sordugum icin soyluyorum bakanlik personeline. pitbull dogo arjantin gibi turlerin beslenmesi yasaklanmis zaten. ayrica hayvanin sokakta basibos gezerkenki fotograflarini da cektim. sadece kedileri parcalamiyor. alenen etrafta da geziyor birini goruse kovaliyor. daha once de yazmistim okumamissin demek ki. neyse gelismeleri aktaririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ayrica hayvansever rage yapmana gerek yok ben de hayvansever biriyim. boyle yerli yersiz atarlanmak cok abes oluyor kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kapımı zorlasa sokarım gırtlagına pıçağı öyle hayvanın lan. o nasıl işmiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 chrome said: Zegna said: yavas gotursunler chrome. kopegini kediyle sosyallestirmedi diye kimse kimsenin kopegini elinden alamaz. ben sordugum icin soyluyorum bakanlik personeline. pitbull dogo arjantin gibi turlerin beslenmesi yasaklanmis zaten. ayrica hayvanin sokakta basibos gezerkenki fotograflarini da cektim. sadece kedileri parcalamiyor. alenen etrafta da geziyor birini goruse kovaliyor. daha once de yazmistim okumamissin demek ki. neyse gelismeleri aktaririm. bana dediysen yok rage yapmıyorum ama kanunen sunu yapabilirsin, kopegin kısır olması lazım yasaklı ırk oldugu icin, gelip ona bakabilirler, eger kısır degilse adama para cezası verirler ve belki kopegi kısırlastırmak icin alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yok abi. direkt alıp barınağa götürüyorlar tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kırom kıçı kolla eğer senin şikayet ettiğin öğrenilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yok abi açık açık gittim konuştum da zaten. inceldiği yerden kopacak bu dakikadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Zegna said: buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır. kopegin dogası bu, dalga mı geciyorsunuz? her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler.. ama onun dısında insan agresyonu kabul edilemez. yahu senin köpeğinle bu adamların köpeği bir mi? o mülayim köpekle nasıl karşılaştırıyorsun bunları. kaldı ki bu dogo ,pit filan sıyırtınca sahip sözü filan da dinlemiyor. chrome: dogo bu, kaptımı bacağı götürür öyle ısırık filan hikaye. şimdiye kadar yakalanmadığına şükret bence . ya da emanetle gez yanında. insan hayatı söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi bu köpek sevdılarına ben annesinin yanında cocugunu parçalayan pitbull dogo videoları fln atıyorum annesinin çığlıklarını dinlettirtiyrum anca öle alıyorsun bu kavgayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 argümanları hazır abi, istediğin kadar söyle. "SAĞHIBI ÖYLE YETİŞTİRMİŞTİR, KÖPEEN SUÇU YOK." bir diğeri "YAŞAM ALANLARINA GİRDİK, BETON YIĞINLARI" bir diğeri "ASIL SAHIBINI UYUTACAKSIN, SUÇ ONUN." "BÖYLE INSANLARA KÖPEK SATMAMALARI LAZIM, ÖYLE ÇÖZÜLÜR SORUN." arkadaşım sen katilin anasına babasına gidip "siz böyle yetişmişsiniz, suç sizde" diyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar