Maki Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Beyler simdi sunlari soracam 1-Oyunda iken bir yeri safe zone yapabiliyorum .region.safe 1 komutuyla ama server restart atilinca o yerler tekrar eski haline geliyor acaba o bolgenin surekli safezone kalmasini nasil veya hangi scripti degistirmem gerektigini soylemenizi rica ediyorum 2-Cogu gelismis serverin clientlerini hex editorla actigimda hic bir anlami olmayan kodlar var ama 2.0.3 de istedigini yapabiliyorsun peki acaba ben nasil 2.0.3 u boyle karmasik bir kodlu client yapabilirim 3-Verdatayi gumpeditorla editledim ama bir resimi birkac kere degistirince eski resimin yerine yenisi gelsede eskileri dosyanin bir yerinde kaliyor ve dosya boyutu cok fazla oluyor acaba bu gereksiz resimleri verdatadan nasil silebilirim Simdilik bukadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 1. sorunun cevabı arama yapmak 2. sorunun cevabı client encrypt edilmiş yani kodlar gizlenmiş yani client sıkıştırılmış. bunlar için programlar var mesela exe stealth araştır derim. 3. için ben verdatadan resim silecek dosya bulamadım bulan varsa cvplarını bekliyoruz[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maki Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Guzel soru sordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yalvariyorum staff degil de staff uyesi oldugunuzu anlayin artik.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Delinquent, 23 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yalvariyorum staff degil de staff uyesi oldugunuzu anlayin artik. peki sen nesin burda the god falanmı ?[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ya illaki konuyu bir yere saptiracaksiniz biz yardim istedik ve size sorunumuzu belirtik basligin ne onemi var Allah askina cevap haric hersey yaziyorsunuz benim arklarimda aynen sizin gibi foruma girince is olsun diye birseyler yaziyor lutfen sadece sordugum sorulari cevaplayin konuyu daha fazla saptirmayiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Delinquent'in dediği şeye bende bi ara takılmıştım baya yani siz cansız bi sopa değilsiniz doğruda burda değinilmesi pek hoş olmamış bence. Biraz gereksiz kaçmış.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Maki, 22 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki: 3-Verdatayi gumpeditorla editledim ama bir resimi birkac kere degistirince eski resimin yerine yenisi gelsede eskileri dosyanin bir yerinde kaliyor ve dosya boyutu cok fazla oluyor acaba bu gereksiz resimleri verdatadan nasil silebilirim anlamadım(?) eski verdata'yı mı editelemeye kalkıyorsun? yeni verdata yaratarak denedin mi yoksa? staff, "personel" ya da "memur kadrosu" demek(tabii başka anlamları da var ama konumuzla alakalı değil). bu durumda "personel üyesi" demek saçma olur değil mi? staff'ı burada sopa olarak adlandıran zihniyeti de kınıyorum :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Mayh3m, 23 Aralık 2004 01:30 tarihinde demiş ki: said: Delinquent, 23 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yalvariyorum staff degil de staff uyesi oldugunuzu anlayin artik. peki sen nesin burda the god falanmı ? Evet "the god"'im ben. Cok strong bir presence var burada hatta. Cok ilginc bir case. Sabir.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ewet abi staff member son 2 3 yıldır oldu staff ehheuahe evet bencede ogrenın artık bunun ne oldugunu Sıtaf membır :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Ractamainus, 23 Aralık 2004 10:31 tarihinde demiş ki: said: Maki, 22 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki: 3-Verdatayi gumpeditorla editledim ama bir resimi birkac kere degistirince eski resimin yerine yenisi gelsede eskileri dosyanin bir yerinde kaliyor ve dosya boyutu cok fazla oluyor acaba bu gereksiz resimleri verdatadan nasil silebilirim anlamadım(?) eski verdata'yı mı editelemeye kalkıyorsun? yeni verdata yaratarak denedin mi yoksa? staff, "personel" ya da "memur kadrosu" demek(tabii başka anlamları da var ama konumuzla alakalı değil). bu durumda "personel üyesi" demek saçma olur değil mi? staff'ı burada sopa olarak adlandıran zihniyeti de kınıyorum :) Eski verdatayi editlemeye calistim ama eski resimlerin yerine yenilerini koymaya basarsamda o eski resimler hala dosyada bir yerinde duruyor ve dosyanin boyutunu etkiliyor Ayrica burda sordugum sorularinin cevabi haric hersey yazdiniz eger yeni bir topic acsam birsey degisecekmi merak etim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Verdata ile hic ilgilenmedim, bilsem yazmistim coktan da. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Maki, 23 Aralık 2004 02:36 tarihinde demiş ki: basligin ne onemi var basligin onemi su, arama yapildiginda kolay bulunabilsin.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Delinquent, 23 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: Verdata ile hic ilgilenmedim, bilsem yazmistim coktan da. :) 1 saatini ayirman yeterli :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Mayh3m, 23 Aralık 2004 01:30 tarihinde demiş ki: said: Delinquent, 23 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yalvariyorum staff degil de staff uyesi oldugunuzu anlayin artik. peki sen nesin burda the god falanmı ? Konuştuğun kişiye dikkat etsen çok iyi olur. O bilerek konuşuyor, sen kime laf attığını bilmeden konuşuyorsun. Ayrıca, herhangi bir kimseyi god sıfatına sokmanda ayıplanacak vede senden beklenmeyecek bişey... Daha dikkatli olman dileği ile...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 heh :) Delin takıntın tutmuş gene :-) Boşver zamanla öğrenirler :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 3. soruna ben cevap veriyim . Ama sadece veriyim ; Evet verdata içindeki istediğin dosyayı silebilirsin orjinaller dahil ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yanlis birsey dediysem kusura bakmayin gercekten simdi farketim biraz sert cikismisim :) ama biraz yenilere yardım etmek lazım ki onlarda iyi mevkilere ulassınlar (elbet ulasacak diyorsanız bırakında yardım ederek daha cabuk ulassınlar)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maki Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ne varki the god tanri demek yane bunun neresi ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Günah böyle şeyler,tövbe tövbee adamı dinden imandan çıkarırsınız ya. Yok gadmış,gudmuş tövbeh tö...[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 25 Aralık 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O konuda sorunum yoktur da, hepimiz biliyoruz ne demek istendigini orada. Neyse kendisi de farkina varmis zaten durumun, bosa uzatiyoruz. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar