Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acemi staffa yardim

Maki

Öne çıkan mesajlar

Beyler simdi sunlari soracam
1-Oyunda iken bir yeri safe zone yapabiliyorum .region.safe 1 komutuyla ama server restart atilinca o yerler tekrar eski haline geliyor acaba o bolgenin surekli safezone kalmasini nasil veya hangi scripti degistirmem gerektigini soylemenizi rica ediyorum
2-Cogu gelismis serverin clientlerini hex editorla actigimda hic bir anlami olmayan kodlar var ama 2.0.3 de istedigini yapabiliyorsun peki acaba ben nasil 2.0.3 u boyle karmasik bir kodlu client yapabilirim
3-Verdatayi gumpeditorla editledim ama bir resimi birkac kere degistirince eski resimin yerine yenisi gelsede eskileri dosyanin bir yerinde kaliyor ve dosya boyutu cok fazla oluyor acaba bu gereksiz resimleri verdatadan nasil silebilirim

Simdilik bukadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

1. sorunun cevabı arama yapmak
2. sorunun cevabı client encrypt edilmiş yani kodlar gizlenmiş yani client sıkıştırılmış. bunlar için programlar var mesela exe stealth araştır derim.
3. için ben verdatadan resim silecek dosya bulamadım bulan varsa cvplarını bekliyoruz[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya illaki konuyu bir yere saptiracaksiniz biz yardim istedik ve size sorunumuzu belirtik basligin ne onemi var Allah askina cevap haric hersey yaziyorsunuz benim arklarimda aynen sizin gibi foruma girince is olsun diye birseyler yaziyor lutfen sadece sordugum sorulari cevaplayin konuyu daha fazla saptirmayiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Delinquent'in dediği şeye bende bi ara takılmıştım baya yani siz cansız bi sopa değilsiniz doğruda burda değinilmesi pek hoş olmamış bence. Biraz gereksiz kaçmış.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maki, 22 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
3-Verdatayi gumpeditorla editledim ama bir resimi birkac kere degistirince eski resimin yerine yenisi gelsede eskileri dosyanin bir yerinde kaliyor ve dosya boyutu cok fazla oluyor acaba bu gereksiz resimleri verdatadan nasil silebilirim

anlamadım(?) eski verdata'yı mı editelemeye kalkıyorsun?
yeni verdata yaratarak denedin mi yoksa?

staff, "personel" ya da "memur kadrosu" demek(tabii başka anlamları da var ama konumuzla alakalı değil). bu durumda "personel üyesi" demek saçma olur değil mi? staff'ı burada sopa olarak adlandıran zihniyeti de kınıyorum :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 23 Aralık 2004 01:30 tarihinde demiş ki:
said:
Delinquent, 23 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yalvariyorum staff degil de staff uyesi oldugunuzu anlayin artik.

peki sen nesin burda the god falanmı ?

Evet "the god"'im ben. Cok strong bir presence var burada hatta. Cok ilginc bir case.

Sabir.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 23 Aralık 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
said:
Maki, 22 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki:

anlamadım(?) eski verdata'yı mı editelemeye kalkıyorsun?
yeni verdata yaratarak denedin mi yoksa?

staff, "personel" ya da "memur kadrosu" demek(tabii başka anlamları da var ama konumuzla alakalı değil). bu durumda "personel üyesi" demek saçma olur değil mi? staff'ı burada sopa olarak adlandıran zihniyeti de kınıyorum :)

Eski verdatayi editlemeye calistim ama eski resimlerin yerine yenilerini koymaya basarsamda o eski resimler hala dosyada bir yerinde duruyor ve dosyanin boyutunu etkiliyor

Ayrica burda sordugum sorularinin cevabi haric hersey yazdiniz eger yeni bir topic acsam birsey degisecekmi merak etim?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 23 Aralık 2004 01:30 tarihinde demiş ki:
said:
Delinquent, 23 Aralık 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yalvariyorum staff degil de staff uyesi oldugunuzu anlayin artik.

peki sen nesin burda the god falanmı ?

Konuştuğun kişiye dikkat etsen çok iyi olur. O bilerek konuşuyor, sen kime laf attığını bilmeden konuşuyorsun. Ayrıca, herhangi bir kimseyi god sıfatına sokmanda ayıplanacak vede senden beklenmeyecek bişey... Daha dikkatli olman dileği ile...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

3. soruna ben cevap veriyim . Ama sadece veriyim ; Evet verdata içindeki istediğin dosyayı silebilirsin orjinaller dahil ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis birsey dediysem kusura bakmayin gercekten simdi farketim biraz sert cikismisim :) ama biraz yenilere yardım etmek lazım ki onlarda iyi mevkilere ulassınlar (elbet ulasacak diyorsanız bırakında yardım ederek daha cabuk ulassınlar)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...