Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Biz bir eşşeklik ettik görünce kaçmadık siz etmeyin. Arkadaş ciddi hızlı, büyüleri yüksek damage veriyor ve bunlar yetmez gibi yakaladı mı 60şar AR olan bir chara ~120 vuruyor. Normal Balronları peynir ekmek gibi yiyen bizler paragonun oyuncağı olduk :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 o tanrısal bir varlık[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Parti den sizi dinliyodum feci hırpaladı sizi yalnız[signature][hline]Ne konuşduğunu bilmeyen dostu ; Ne konuşacağını bilen düşmana tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 paragon ancient wyrmi deneyin :) balron vur kaçla falan öldürülüyor yinede ama ancient wyrm manyak bir şey ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Vur kaç yapamadık ki sadece o vurdu biz öldük. :) Hayır koca paragon balron utanmadan donuma kadar lootladı birde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elgard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 paragorn konusu acılmısken bir seyler sorucam simcik: 1- paragorn yaratıklar peace edilebiliyormu (yada baska bir bard skiili işe yarıyormu uzerlerinde)? 2- paragornları oldurunce sandık cıkıyor galiba. bu sandık her paragornu olduruncemi cıkıyor yoksa bir sansa goremi cıkıyor? ve sandık paragornun cesetinin içindemi cıkıyor yoksa bizim cantayamı dusuyor? yoksa yerden bitiveriyormu birden? :) yerden bitiyorsa sandığı cantaya alabiliyormuyuz? 3- paragornlarda cıkma ihtimali olan minor artifactlar bu hazine sandıklarındanmı cıkyor yoksa diğer artifactlardaki gibi direk cantayamı dusuyor? yanıtlarsanız sevinirim arkdaslar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Elgard tarafından 21 Aralık 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ehe dunku paragon delirtti beni resmen halbuki ne komplolar kurdum uzerinde yemedi, teleport a kadar her bir haltı kullandı :d bu arada 1- saglam olan paragonların cogu 150 civarı istiyor degisiyor cinsine gore 2- şansa gore cıkıyordur sanırım straticsde buna baglı hatta bir sayfa olcaktı 3- denk gelmedi pek bana sandıkta ama sandıktan lev 6 bir map dusuyor sansın varsa ondan dusuyor sanırım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bazı artifactler sadece paragondan çıkıyor, bazılarıda sadece sandıktan (level 6 hazine sandıgı, paragondan alınan sandık degil) paragondan çıkan artifact direk çantana düşüyor eheh çok ballıyım geçen gün heart of the lion düştü ancient wyrm paragondan şu anda en degerli artifact o sanırım paragondan çıkan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Beraber paragon falan keselim yav. Ama tabi kalabalık olalım :) Tamer kim var bizde? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 zed ve ben :) ama tamer gereksiz bence paragonda çünkü saglam paragonlarda zaten tamerın peti maymuna dönüyor mesela aw paragon 10 saniyede falan ww öldürüyor :) zaten grup avı yapacagımız için aw paragon dışındakiler kolay olur o yüzden onlar içinde tamera gerek kalmaz aw paragon çıkarsa onuda artık sıkıştırırız compassion gate'in oraya :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Online oldugum her zaman katılmak isterim yalnız Balron Paragon çıkarsa gene de çok kasmayalım derim .Tırstım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Pingler iyi olursa bir legendary necromancer ile katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Pingler 12den sonra düzeliyor artık genelde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 screenshotları koyucam bi ara :D valla paragon olmuş ama adam olmamış.. bi reveal atamıyor, maymun ettim koskoca balronu invisibility... Whitehaven ısrarla field çek field çek dedi, ısrarına dayanamadım çektim 3-4 tane..dedim herhalde atıcak 2 corp por yatıcaz..hehe yanılıyormuşum çaaat rel por çotaaa 2 tane kodu ethereal oldum bi anda lol vortex deniyim dedim.. olmadı.dispel mi ? gibin.. bu arkadaşta dispel var ama spell olarak veya hit dispel olarak değil: Döve döve dispel... vortexi 1, bilemedin 2 vuruşta gebertiyor namussuz. ama başardık.. 2 pixel kadar olsa da hit point bar ın kırmızılaştığını gördük ! hehe.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Earth Elementaller %3 zarar verdi. Calm çabalarım yetmedi hehe 150 peace gerekiyormuş galiba arkadaşa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 discordance bonusu olmadan calm edemezsiniz balron paragonu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Discordance 90 ama olmuyor 90 ile :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 heart of the lion daha guzel bence :)Luck 95 Defense Chance Increase 15% Physical Resist 15% Fire Resist 10% Cold Resist 10% Poison Resist 10% Energy Resist 10% Lower Requirements 100% Mage Armor Durability 255 female olman gerekmiyor kullanmak için[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bi kere compassion gate e kadar getirdimdi bi ancient paragonu (getirirken yolda 7 defa öldüm 200 ping sux) sonra bankadan milleti gazladım geldiler. bi ss aldım inanmazsınız yerde yatanları görseniz. ama biri solo yapıodu o da gözümden kaçmadı... almış eline juka king bowu ping de iyi paso döşüyo. falan filan işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya acc yi suspend ettirdik eq2 ye dalınca da canım çekio. hani vardır ya kalbinin bi tarafında hep .. çeker insanı .. uo öle bişi. var mı babayiğit biri benle fighter pvp yapcak .. merak ediom beni pvp de yenecek biri var mıdır bizim ping modeli kişilerden? varsa aççam acc i .. arada evim de düşmez hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 benim bi arkadaş senle pvp yapmak istiyor, adı horde minion :P[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pahalı ya heart of lion felan acarken karakteri ekonomik dusuncen ehhe violet ile aynı resistlere ozelliklere sahip biri 200k civari biri 750 -850k civarı idi en son :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar