Gallant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Moba lari neden sevilmez sorusu icin 2 yanit var kanimca 1. W3 zamanindaki dota ve turevi haritalar guzeldi. Yukarida birisi soylemis zaten herolari gormek ve daha cok oynamak istiyorduk diye. Ama o kadar yani. Oynadik, eglendik, tukettik, bitti. Sanirim ben bu gruba dahilim. 2. Zaten surekli kolaylastirilmakta olan PC oyunlarina, moba tuz biber ekti. Eskiden yapimcilarin kafa patlatmamizi istegi oyunlar, artik cuzdan patlattigimiz oyunlara dondu(Gerci moba larin para kazanma felsefesi daha farkli). Eskiden oynadigimiz oyunlarin kolaylastirilmis versiyonlarini onumuze itip itip duruyorlar. Simdi bir RTS fanatigine(ki ben severim ama fanatik degilim), "Dota cok stratejik olm" dersen, adam Moba sevmemekte hakli. Jimi Hendrix hayrani adama Justin Bieber i ovmek gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi ben hala bu başlığı okumadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ogle tatilinde okursun her zaman okudugun gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben yine yalan ederim okumam gelir burda post kasarım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 mesaj yazmak için okumak gerekmiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu µh said: moba iyi çünkü - teoride oyunu ne kadar iyi bildiğini sınıyor - kişisel becerilerini, skill tutturma, zamanlama vs. iyi sınıyor - takım oyununda zamanlama, birlikte çalışma gibi şeyleri iyi sınıyor - competitive olmaya çok uygun, eşitlik iyi sağlanıyor - tamamen dalgasına eğlence amaçlı veya tamamen hırslı kazanmaya yönelik oynanmaya uygun. moba kötü çünkü - roleplaying sıfır - 2 jenerasyon sonra torunun da gelse aynı combatı yapacak - 2 sene sonra eline geçen şu kadar kazandım şu kadar oynadım - map yok 3 koridor dörtgen bir haritada geçiyor - ortada bir deha yok. eğer siz hata yaparsanız karşıdaki yapmazsa gg. tanrı gelse o beş kişiden biri olsa yine gg. bak bu fikri kimseye vermem. paticiğe güveniyorum yaparsanız iyi yaparsınız diye veriyorum. 3d dota olacak. skiller cooldown vs dinamikler aynı olacak. ancak heronun bedenine göre damage değişecek. normal dotada aynı koşullarda 100 vuran skill. headshot attığınızda 200 vuracak. böylece map gelcek, mapleri hikaye yaratacak şekilde dizerseniz story gelecek, path of exile tarzı bir areaya bağlarsanız mmo gelecek roleplay gelecek. beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 tabi bu olsa da ben yine sevmeyeceğim. çünkü bir progress yok. başlıyorsun. bitiyor. 1-0 gibi bir sayı söylüyor sana evet güzel tıkladık diyorsun. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 google keywords: smite oynamak bedava no offense :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ne diyo vallaha şuan okuyamıycam :D çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bazen bende sevmiyorum 4 tane yetersizle aynı takıma düşünce hele :( hele hele hele hele hele hele hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar