Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bankalar ve kesintiler


Trans

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

şimdi bankalar ile ilgili şöyle bir problemim var.

öğrencilik zamanı hsbc kartım vardı ve yaklaşık olarak 6 sene kullandım,ilk senelerdeki ekstreler maillere gelmiş fakat açılmıyor. tahminen ilk seneler 20 TL üyelik zımbırtısı kesilmiş. 100 lira oradan var ve kapatmadan önceki son ay da 50 lira kesilmiş. Toplamda 6 yılda minimum 150 TL kesinti olmuş.

Bu kartı kapatıp garanti bonus açtırmıştım. Bunda da geçen sene kartı açtırdığım ay 5 TL, bu sene de 59 TL üyelik kesmişler. Geçen sene de müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum ve 3 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz üyelik kesintisi olmaz demişti. ben de öyle yaptım. Bu şerro larda her ödedikleri fatura için 1 TL hizmet bedeli alıyorlar. toplamda 1 senede 36 TL ek fatura ödemişim. Bu yaptıkları kesintileri geri almanın yolu varmıdır.

Akbank otomatik ödeme kullan var mıdır,bunlarda saçma sapan kesinti oluyor mu fatura başına.

bu konuya ek olarakta uydunet şöyle bir çakallık yapmış. Kasım faturası gelmiş,ve beni kasımda başka tarifeye geçirdiler. Kasım 1-16 arası eski tarife,geri kalan süre ise yeni tarife. Kasıma 2 fatura gömmüş adamlar. eski tarife tam fatura,yeni tarife ise 15 günlük kullanım gelmiş. var mıdır yapılabilecek bir şeyler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...