Trans Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 selamlar, şimdi bankalar ile ilgili şöyle bir problemim var. öğrencilik zamanı hsbc kartım vardı ve yaklaşık olarak 6 sene kullandım,ilk senelerdeki ekstreler maillere gelmiş fakat açılmıyor. tahminen ilk seneler 20 TL üyelik zımbırtısı kesilmiş. 100 lira oradan var ve kapatmadan önceki son ay da 50 lira kesilmiş. Toplamda 6 yılda minimum 150 TL kesinti olmuş. Bu kartı kapatıp garanti bonus açtırmıştım. Bunda da geçen sene kartı açtırdığım ay 5 TL, bu sene de 59 TL üyelik kesmişler. Geçen sene de müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum ve 3 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz üyelik kesintisi olmaz demişti. ben de öyle yaptım. Bu şerro larda her ödedikleri fatura için 1 TL hizmet bedeli alıyorlar. toplamda 1 senede 36 TL ek fatura ödemişim. Bu yaptıkları kesintileri geri almanın yolu varmıdır. Akbank otomatik ödeme kullan var mıdır,bunlarda saçma sapan kesinti oluyor mu fatura başına. bu konuya ek olarakta uydunet şöyle bir çakallık yapmış. Kasım faturası gelmiş,ve beni kasımda başka tarifeye geçirdiler. Kasım 1-16 arası eski tarife,geri kalan süre ise yeni tarife. Kasıma 2 fatura gömmüş adamlar. eski tarife tam fatura,yeni tarife ise 15 günlük kullanım gelmiş. var mıdır yapılabilecek bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 uğraşırsan var itiraz edeiyorsn para mı geri verin diye bazen veiryorlar bazen vermiyorlar bankayı değiştir zaten fatura ödemeye bedel almayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 İng otomatik faturalardan hem 1 tl almıyor hemde fatuarların %2 sini bonus olarak kredi kartına yüklüyor( 500 tl ye kadar) Bu zamana kadar hangi bankalar ile çalışıp çalışmayacağını öğrenmen gerekirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Şöylede bir konu vardı. http://forum.paticik.com/read.php?13,7372520,7374654#msg-7374654 Bankalar soyguncu direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar