Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede kıtap okuma durumu...

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

Bende kitap okumuyorum ne yazikki, bilgisayar ve gunluk islerim cidden cok vakit aliyor. bi arkadas daha belirtmis internet uzerinden cogu bilgiye ulastigimiz icin eksiklik hissetmiyorum bende, ah keske okuyabilsem (birazda sevmedigim dogru ehea). tek kelime ile uzucu.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemizde, okumuşlara karşı olan burun kıvırmayı unutmuşsunuz. Özellikle yaşlı amca/teyze, size en ufak olayda burun kıvırır "Okudun da ne oldu sanki, bak bir halt becerememişsin. Oysa ben, hayat okulunda okudum, senden çok şey bilir daha iyi düşünürüm, çekil bakayım sümsük" diye yaklaşır size. Üniversitedeyim dediğinizde, bu tepki belki 10a katlanır. Siz bir halt bilmeyen hanımevladısınızdır onlara göre.

En büyük bomba, vapurda İngilizce kitap okurken geldi. (Bu arada bu olayla ilgili, kafada tek tük saç kaldığını belirtmemde yarar var)
Böyle hacı amcamın teki geldi, omuz üstünden baktı, anlayamadı, sonra bir anda çekip kitabın kapağına baktı, başını salladı, şu bomba cümleyi sarfetti: "Haa, bir de gavurcaymış. Bu koca koca kitapları okudun da noldu, kafanda saç bile kalmamış, bunları okuyacağına doğru düzgün bir iş tutsana evladım!"

Anlayacağınız, muhtemelen aranızda en çok kitap okuyanlardan biri olduğum için en değersiz, işe yaramaz olanınız da benim. Kafamda saç bile kalmadı, hala tutmuş bir de gavurca kitaplar okuyorum. Çok terbiyesizim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

ekonomik durum demişsiniz, doğru da demişsiniz de, bende kendi çevremden (her ne adar o çevrede bulunmaktan hoşlanıp hoşlanmadığım tartışılabilir olsa da) bir örnek vermek istiyorum. özel okulda okuyorum, öyle çok aşırı zengin bir aileye mensup değilim, ancak kitap konusunda gayet rahatım. ancak etrafımdaki, durumları benim ailemin durumundan bikaç yüz kat daha iyi olan elemanlar daha edebi metinler hocasının ödev diye verdiği kitabı silah zoruyla okuyor, gidipte bir roman alıp okumak hak getire. durumu kitap almaya gayet uygun olanlardan bahsediyorum. hadi kitap almaya gücü yetmeyeni geçtim.
ha ben bu aralar kitap okuyamıyorum, çünkü benim kitap için koltuğa çökmemle kalkmam arası en az 3 saat, ve öss gibi bişey söz konusu. bu yüzden askıya aldım ktap işini. sadece gerektiği için okulun verdiği bir kitabı okuyorum, onuda derslerde okuyorum.
vaktinde bende ard arda kitap okuyordum her ne kadar bu aralar yapamasam da. össden sonra aynen devam edecek tabiiki bu.
deli hacı sen o "hayat okullarında" okumuş "süfer" insanların gözünde ne olduğunu umursama, ben olsam umursamazdım çünkü. O amcaya "sana ne kardeşim işine baksana" dememiş olman senin büyüklüğündür, onun değil.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...