Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ewet arkadaşlar Türkiyede malum kıtap okuyan ınsan sayısı çok az.Bırakın okumayı okuma yazma bılen ınsan bıle çok dogu bolgelerımızde.Ayrıca; Fransada her 7 kişiden 1 i kitap okurken; SIKI DURUN; Türkiyede her 12089 kişiden 1 i kitap okuyor. Buda büyük bir acı bizim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 vala ben bile okuyamıyorum artık classik hastasıydım üstelik.günlük yogunluk vede bu bilgisayarda cok zaman alıyor. ama netten her bilgiye ulaştıgım için öle bilgi yoksunu hissetmiyorum.kitap ayrı tabi[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 başımdan geçen olayı anlatayım sizede örnek olsun tam geçenlerde sürücü kursundyım 4 kişi geldiler snırım işçiydi adamlar dedilerki bizim bir arkadaş (içlerinden) kursa yazılmak istiyor ama okuma yazma yok onun yerine biz onu yazdırsakta içlerinden birini göstererek bu arkadaş sınavlara girse olurmu dediler kurstaki bayan böyle bir şey imkansız diyor adamlarda ama 12 senedir kamyon kullanıyor şimdi yeni ehliyet yasası gelecek diye bizde alalım dedik ne olacak derslere girmese araba sürmeyi bilior demezmi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 turklerin genlerinde var heralde okumayı sevmiyoruz,komik olmayanı ilginç olmayanı okumayı zaman kaybı olarak goruyoruz...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 eh kitaplar yenilebilir şeyler olmadıkları için insanlar ekmek vs. alıyor kitap alacaklarına. ha parası bol olup da yine de kitap okumuyorsa kişi, o kendine kalmış birşeydir. küçüklükten kitap okuma alışkanlığı kazandırılmamıştır bireye. önümüzdeki bireylere bakıcaz o yüzden.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ben sürekli kitap okuyorum , hiç bir kitabı bitirip diğerine başlamamazlık etmedim. yükseltelim bari istatistiği eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 galiba fransa deil japonyaydı ora..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yuhh bea yazık harbiden ya zaten birçok insan açık açık diyo nefret ediorum diye ne beklersin ki?..[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hmm şekil a ben falan :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 93) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SonEfsane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 heee nolcak ben de diom[signature][hline]O zaten bir efsane a.k.a [Bugarea, Disspanzer, AntiPati] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bişey olmayack işte bu okuma oranı bu kadar düşecek![signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Şuanda bile okuyorum Yazar = Raymond E. Feist Kitap = Krondor Serisi | Gediksavaşları dünyasından | Asilkan Prens . Herkese bu seriyi tavsiye ediyorum gerçekten çok kaliteli bir anlatım ve kurgusu var .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Çok kitap Okurum hatta kitaplar pc den sonra en çok vaktimi alan şeydir. Arkadaşım gedik savaşları serisini okudum evet güzel bir seridir ama bi zamandan sonra sıkar yinede okunması gereken bi seri[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Abiler ablalar beyler bayanlar, Türkiye için olan istatistik yanlış, çünkü ben yılda zaten 13.000 kitap okuyorum :) Şaka bir yana, ben acayip kitap okuyorum, babamla artık "Yine mi kitap aldın eşşek herif?" "Ya ne alsaydım baba" "Yeter ama, kütüphane kur bari parasını çıkart" şeklinde diyaloglar yaşar oldum :) Ama ben de TV izlemiyorum, bu Semra hanım mıdır mesela, herkesin ağzında o, ben Fransız kalıyorum :) Reklamların hiçbirini bilmiyorum, dizi konuşuyor millet ben eee ööö diyerek kilitleniyorum :) Ama bence daha iyi yapıyorum, o kadder.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Bıshop, 16 Aralık 2004 18:36 tarihinde demiş ki: ama netten her bilgiye ulaştıgım için öle bilgi yoksunu hissetmiyorum.kitap ayrı tabi Aynen benim ki de öyle...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Deli tam bir örneksin walla ne diyeyim tam gaz devam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 o değilde benim bildiğim kadarıyla 40 milyon insanımız hiç kitap okumamış... ve bu arada dünyada kitap okumadığını gururla söyleyebilen tek millette biziz...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bunları düşünürken insanların maddi durumunu da düşünün bence. bir kitap (en ucuz olanı)14 milyon.insanların kitap alması çok zor.en azından kendim için konuşayım kitap okumayı çok severim ama fazla kitap okuyamıyorum çünkü kitaplar özellikle Türkiye de cok pahallı.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende fantastik kurgu okumayı severim ve inanılmaz bi ekonomik yük benim için...ama diğer tarz kitapları korsan almak zorunda kalıyorum...çok pahalı olmasa gidipte kimse korsandan almaz ama milleti mecbur ediyolar...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Mandooo, 16 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada dünyada kitap okumadığını gururla söyleyebilen tek millette biziz... dogrudur soole bisi var turkiyede kitap okuyanlar iyi okuyanlar oluyo yani klasikleri biliyolar falan ya da hic kitap okumayanlar oluyo bunlar da secim/ sanssizlik diye ayriliyo ama ikisi de bizim icin kotu oldugundan ayirma ihtiyaci duymuyorum[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 peki pdf okuyanlar da kitap okuyor sayılıyor mu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: spawn77, 16 Aralık 2004 21:06 tarihinde demiş ki: Arkadaşım gedik savaşları serisini okudum Hepsini nasıl okuduğunu anlayamadım . Çünkü seri 12 kitaptan fazla daha yeni 7. si çıktı . ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 beyler bende adam gibi drizzt in serisiyle ejderha mızrağını okudum...çok nadir başka tür kitap okurum...off aslında bizimkide yanlış ama başkasıda sarmıyoki ya...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 e daha yaş baş olayı. biraz zaman geçsin diğer tür kitaplara da ilgi duymaya başlarsın.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Kıtap okumamak bir cahillik deil sadece bilgi daarcının aynı duzeyde veya çok yavaş genişlmesine yol açar.Unutmayın ki insanlar sahip oldugu kelimeler ile düşünür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar