Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Öğlen telefon çaldı, -Falancanın velisi misiniz? diye sordu. -Hayır,dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://img.karikaturturk.net/Karikatur/Orjinal/Dun-sevgilimle-tam-bir-gunah-gecesi-yasadik-abi-35652.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cehennemde yanacaksın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Valla boş anıma denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evet diyip dinleseydin lan keşke. lan bana denk gelmıyo ki böyle şeyler. hoca vericek ayarı senın cocugun calısmıyo yaramaz bılmemne dıye döşicekti sende hocaya döşicektin. te allahım. nerede yaratıcı beyinler? genç dimağlar rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Cennetlikmissin helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Babamlar anlatır ben yokum o zamanlar. Amcası aramış babamın , babam oo amcacım nerelerdesin napıyosun özlettin falanlar filanlar 1 saat konuşmuş , dur bak hanım istiyo diye anneme vermiş 1 saatte o amcacım falan muhabbetleri , kuzen evde ona da veriyolar o da amcacımda amcacım. Telefon çat diye kapanıyo. Arıyolar amcayı , yengesi çıkıyor 'SENİN AMCAN 5 SENE ÖNCE ÖLDÜ YAVRUM' demiyor , amcan yatıyo oğlum ne telefonu diyor kadın. O da yeterince ilginç gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Titredim kardes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 buz gibi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar