Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Öğlen telefon çaldı, -Falancanın velisi misiniz? diye sordu. -Hayır,dedim.
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://img.karikaturturk.net/Karikatur/Orjinal/Dun-sevgilimle-tam-bir-gunah-gecesi-yasadik-abi-35652.jpg
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cehennemde yanacaksın arkadaş
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Valla boş anıma denk geldi.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 evet diyip dinleseydin lan keşke. lan bana denk gelmıyo ki böyle şeyler. hoca vericek ayarı senın cocugun calısmıyo yaramaz bılmemne dıye döşicekti sende hocaya döşicektin. te allahım. nerede yaratıcı beyinler? genç dimağlar rahatsız.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Babamlar anlatır ben yokum o zamanlar. Amcası aramış babamın , babam oo amcacım nerelerdesin napıyosun özlettin falanlar filanlar 1 saat konuşmuş , dur bak hanım istiyo diye anneme vermiş 1 saatte o amcacım falan muhabbetleri , kuzen evde ona da veriyolar o da amcacımda amcacım. Telefon çat diye kapanıyo. Arıyolar amcayı , yengesi çıkıyor 'SENİN AMCAN 5 SENE ÖNCE ÖLDÜ YAVRUM' demiyor , amcan yatıyo oğlum ne telefonu diyor kadın. O da yeterince ilginç gerçi.
Öne çıkan mesajlar