bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 anaaa bugun maç oldugunu unutmusum yenmişiz lol =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Fenerbahçe Manchestera 2 gol atmak bile başarı deyip geçiniyorlardı. Uşaksporlularından bir başarı öyküsü oldu artık onlarda bir efsane...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Fistan, 22 Aralık 2004 15:10 tarihinde demiş ki: böylece manchester'ın 6-2 sini uşakta telafi etmiş bulunuyoruz :D Lol :D :D :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 antalyaspor-trabzonspor maçına gittim.o yağmurda maçı izledim. takımımın bana yaptıgına bak. 5 tane yedik :P Antalyaspor 1 - 5 Trabzonspor[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Galatasaray:3 Karabükspor:0 Kimse yazmamış sanırımda...[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası`nda 3. kademe maçlarının kura çekiminin 29 Aralık Çarşamba günü saat 11.00`de İstanbul Grand Cevahir Oteli`nde yapılacağını açıkladı. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak 3. kademe maçları, 23 Ocak 2005 Pazar günü oynanacak. Tekrar TR Kupasındaki takımlara başarılar...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar