Chastor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Baya ilgimi çekti. Kendi sitesinde tutoriallar var ama yetersiz. Beginner seviyesinde güzel bir tutosu var mıdır bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Youtube da baya var. Sifirdan oyun yapiyor bazi elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 youtube'da on binlerce video var. istediğin başalngıç düzeyinde oyunu yapabilirsin videoları takip ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 www.3dbuzz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Çok başarılı http://walkerboystudio.com/html/unity_training___free__.html#unity3game1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Teşekkürler Sawer tam böyle bir şeyler bakıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ücretli düşünürseniz http://www.digitaltutors.com/software/Unity-tutorials baya baya iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Hocam burası baya iyiymiş, bence 45 dolar verilebilicek bir para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 7 saatlik vdyo izlemiştim ben pek faydalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Buradaki videolarda unity 4 ve altı kullanılıyor sanırım. 4.3 sürümünde baya köklü değişiklikler oldu. 4.3 ü anlatan güzel bir tuto varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 unity 4 ile mecanim, 4.3 ile 2d toollar geldi. hani bunlar ilk etapta öğrenilmesi elzem şeyler değil. yeni başlayan için 3dbuzz iyidir. unity mantığını, arayüzlerini, toollarını, kodlama mantığını falan öğretir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Teşekkürler imamizer, 3dbuzza baktımda digitaltutors daha güzel geldi ama bakacak çok zamanım bile olmayabilir o yüzden 1 aylık kursa 45$ vermek mantıksız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben bana lazım olan dersleri IDM ile indirip zamanım oldukça izlemiştim. Sonra kayboldular. Bu aralar alacağım bir daha indirip izleyeceğim yavaş yavaş. Yoksa 1 ay ordaki videoları izlemek için pek yeterli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar