Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

augmentin bid 1000mg antibiotic

Somon

Öne çıkan mesajlar

diş hekimi dişime dolgu yaptı, 10 gün sonra dişte hassaslık başladı. 5 gün sonra durup dururken ağırmaya başladı dün pik yaptı ve sabah sol çenemde 1 surat daha olumuş olarak kalktım.

Bu sırada geçer geçer dişlerini sıkıyorsun biraz traşlıyım dolguyu diyip geçiştirdi.

Neyse asıl soruma geleyim bugün diş hekimim "ilk 2 gün 8 saat arayla augmentin 1000mg al, çabuk iyileşsin" dedi.

Bu işin raconu 12 saatte 1 değil midir? Kadına pek güvanim kalmadı o yüzden sorayım dedim yetkili biri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.ilacprospektusu.com/ilac/78/augmentin-bid-1000-mg-10-filmtablet

burdaki prospektuse gore

Şiddetli Enfeksiyonlar (Kronik ve rekürren alt solunum yolu ve üriner sistem enfeksiyonları dahil): Günde üç kez 500/125 mg (625 mg) tablet veya günde üç kez 875/125 mg (1 g) tablet.

Diyor. Suratında 1 surat daha cıktıysa siddetli enfeksiyon kategorisine giriyordur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
birkaç gün önce aldım kullanıyorum ben de, ilacın kendi prospektüsünde şiddetli fonksiyonlarda yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar için günde 2 defa 1gr diyor.

şu arka sayfadaki ilaçprospektüsü.com'un bilgileri eski kalmış, 3 yıla yakın olmuş en son güncelleneli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...