Komodo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 diş hekimi dişime dolgu yaptı, 10 gün sonra dişte hassaslık başladı. 5 gün sonra durup dururken ağırmaya başladı dün pik yaptı ve sabah sol çenemde 1 surat daha olumuş olarak kalktım. Bu sırada geçer geçer dişlerini sıkıyorsun biraz traşlıyım dolguyu diyip geçiştirdi. Neyse asıl soruma geleyim bugün diş hekimim "ilk 2 gün 8 saat arayla augmentin 1000mg al, çabuk iyileşsin" dedi. Bu işin raconu 12 saatte 1 değil midir? Kadına pek güvanim kalmadı o yüzden sorayım dedim yetkili biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ilacin ustunde ne yaziyosa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 prospektüsü okumadan bize sordugun iyi olmuş bu konuda uzmanız iç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 https://www.ilacprospektusu.com/ilac/78/augmentin-bid-1000-mg-10-filmtablet burdaki prospektuse gore Şiddetli Enfeksiyonlar (Kronik ve rekürren alt solunum yolu ve üriner sistem enfeksiyonları dahil): Günde üç kez 500/125 mg (625 mg) tablet veya günde üç kez 875/125 mg (1 g) tablet. Diyor. Suratında 1 surat daha cıktıysa siddetli enfeksiyon kategorisine giriyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 1000mg'lık augmentin kullanırım hep. günde 2 defadan fazla aldığım olmadı, doktor dese bile almam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 doktorun dedigini yap, yaptigini yapma demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 dolgu yapip antibiyotik veren doktorun dedigini de yapma asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 veriliyo şişince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 günde 3gr antibiyotikten sonra bağırsaklar şok bağırsaklar iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 prospektüste yazıyor evet okudum yine de teşekkürler ama yine de deneyimi olan birine sorayım dedim, fistan fistanını almış yürüyor her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 birkaç gün önce aldım kullanıyorum ben de, ilacın kendi prospektüsünde şiddetli fonksiyonlarda yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar için günde 2 defa 1gr diyor. şu arka sayfadaki ilaçprospektüsü.com'un bilgileri eski kalmış, 3 yıla yakın olmuş en son güncelleneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Günde 2 kullan ve bir endodonti uzmanına görün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar