Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

augmentin bid 1000mg antibiotic

Somon

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

jacabo said:

antibiyotik dokunmuştur değiştirirler ama niye 2k ! demeyin

ama niye 2k?

abi ben de tanıdık kozunu kullanıyım =)

babam ve babamın tarafı alayı doktor

2k kullanımını çok gördüm, kullandım aynı zamanda hastalığıma göre

detaylı bilgi istersen arıyım adamı söylesin teker teker neye göre 2k verdiklerini
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada aynı ilacın farklı kişiler üzerinde bambaşka yan etkileri olabiliyor. O ilaç bunu yapıyo/yapmıyo olayı kişisel deneyim sadece.

Bi antibiyotik var mesela beni direk ağır kanlı diare yapıyordu. 2. kez kullandığımda anlayabilmiştik ondan olduğunu. Bildiğin serumla yaşamıştım 2 seferinde de. Aynı ilacı abim içiyor etki bile etmiyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne tatlı canın varmış arkadaş bi hasta oldun 8 tane topik açtın.

vermiş işte ilacını doktor 2 gün daha sabret yatıver iyileş. vücudun kaldıramayacak olsa zaten o dozda yazmaz doktor.

he kaldıramaycak kadar kötüysen git bi sor doktoruna burdan ne öneri bekliyosun anlamadım... he kardeş 1000 mg ya indir 4 gün daha içi hiç bişeyin kalmaz mı dememizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

ya ne tatlı canın varmış arkadaş bi hasta oldun 8 tane topik açtın.

vermiş işte ilacını doktor 2 gün daha sabret yatıver iyileş. vücudun kaldıramayacak olsa zaten o dozda yazmaz doktor.

he kaldıramaycak kadar kötüysen git bi sor doktoruna burdan ne öneri bekliyosun anlamadım... he kardeş 1000 mg ya indir 4 gün daha içi hiç bişeyin kalmaz mı dememizi.

floridsdorf sırp mafyasında arkadaşlarım var ziyaret mi etsinler seni
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

ya benim kullanım sebebim birde nezleden bronşit başlangıcı
ateşim var diye gittim bunu yazdı manyak doktor
kendimi şey gibi hissediyorum narkozdan çıkınca mal olursun ya filmlerde fln aynen öleyim yokum yani

3 günde yaşadıgım yan etkiler şunlar

arada kaz spazmı
kaşıntı
bir anda bastıran terleme
baş dönmesi degilde ruhun vucuttan ayrılıp geri geldigindeki keşkül titremesi olması ayakta ( tansiyon galiba )
zombi gibi hissetme
ishalimsilik arada 3-5 fındık gördüm
iştahsızlık degil de yiyemiyorsum yani bi kova kfc söliyim dedim ama 2 tavuk yer bırakabilirim
vucudumu hissetmiyorum cogu zaman
bide vücüdum soguk

bu saydıkların hastalığın emareleri, ilacın yan etkileri değil. sen şifayı sağlam kapmışsın, ilaçları sakın kafana göre bırakma. midende ya da barsaklarda sıkıntı çekiyorsan onlar ilaçtandır, deoktordan değiştirmesini isteyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

Dworgian said:

jacabo said:

antibiyotik dokunmuştur değiştirirler ama niye 2k ! demeyin

ama niye 2k?

abi ben de tanıdık kozunu kullanıyım =)

babam ve babamın tarafı alayı doktor

2k kullanımını çok gördüm, kullandım aynı zamanda hastalığıma göre

detaylı bilgi istersen arıyım adamı söylesin teker teker neye göre 2k verdiklerini

geç cevap olacak ama ben de internette baktım böyle sağlık sitelerine fln, bir yerde hatta kg/mg bazında chart da buldum 2k bişey değilmiş evet (ilaca göre değişiyor tabii ama)

ben yine de kullanmak istemem o kadar fazla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...