jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: jacabo said: antibiyotik dokunmuştur değiştirirler ama niye 2k ! demeyin ama niye 2k? abi ben de tanıdık kozunu kullanıyım =) babam ve babamın tarafı alayı doktor 2k kullanımını çok gördüm, kullandım aynı zamanda hastalığıma göre detaylı bilgi istersen arıyım adamı söylesin teker teker neye göre 2k verdiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 HakkiYendi said: augmentin yasaklanmamış mıydı 5-6 yıl önce Parasetamol yasaklandiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 İçinde parasetamol olmayan soğuk algınlığı ilacı yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bu arada aynı ilacın farklı kişiler üzerinde bambaşka yan etkileri olabiliyor. O ilaç bunu yapıyo/yapmıyo olayı kişisel deneyim sadece. Bi antibiyotik var mesela beni direk ağır kanlı diare yapıyordu. 2. kez kullandığımda anlayabilmiştik ondan olduğunu. Bildiğin serumla yaşamıştım 2 seferinde de. Aynı ilacı abim içiyor etki bile etmiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bilinmeyen gercekleri anlatmissin bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ahmedinejad said: sadece doktorun verdiklerini kullan abi. çok fazla ilaç alıyorsun sıkıntı çıkarıyor vucudun. hızlıca bir göz attım konuya. bence dis. günde 2k kullanmıştım ben de. hiç böyle şeyler olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bilmeyenler vardı aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 doktor ben mideyi siktiğimde helipak vermişti sabah 1530 mg, akşam 1530 mg geçiriyodu allahın şaşıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gunde 2mg antibiyotikten vucuda bisi olmaz korkmayin zamaninda gunde 12mg kullanmak zorunda kaldiydim 15 gun boyunca onu bile tolere edebiilyor vucud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2mg antibiyotik bişiy degil zaten sorun 2000mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Of basim agridi bu basligi surekli yukarida gormekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: gunde 2mg antibiyotikten vucuda bisi olmaz korkmayin zamaninda gunde 12mg kullanmak zorunda kaldiydim 15 gun boyunca onu bile tolere edebiilyor vucud 2mg antibiyotik var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya ne tatlı canın varmış arkadaş bi hasta oldun 8 tane topik açtın. vermiş işte ilacını doktor 2 gün daha sabret yatıver iyileş. vücudun kaldıramayacak olsa zaten o dozda yazmaz doktor. he kaldıramaycak kadar kötüysen git bi sor doktoruna burdan ne öneri bekliyosun anlamadım... he kardeş 1000 mg ya indir 4 gün daha içi hiç bişeyin kalmaz mı dememizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Zep said: ya ne tatlı canın varmış arkadaş bi hasta oldun 8 tane topik açtın. vermiş işte ilacını doktor 2 gün daha sabret yatıver iyileş. vücudun kaldıramayacak olsa zaten o dozda yazmaz doktor. he kaldıramaycak kadar kötüysen git bi sor doktoruna burdan ne öneri bekliyosun anlamadım... he kardeş 1000 mg ya indir 4 gün daha içi hiç bişeyin kalmaz mı dememizi. floridsdorf sırp mafyasında arkadaşlarım var ziyaret mi etsinler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 beter ol cevdet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 capacitye pankart asıcam aranıyor sapık diye resmini koyucam cevdet diyip durmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 semih mi diyim ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Somon said: ya benim kullanım sebebim birde nezleden bronşit başlangıcı ateşim var diye gittim bunu yazdı manyak doktor kendimi şey gibi hissediyorum narkozdan çıkınca mal olursun ya filmlerde fln aynen öleyim yokum yani 3 günde yaşadıgım yan etkiler şunlar arada kaz spazmı kaşıntı bir anda bastıran terleme baş dönmesi degilde ruhun vucuttan ayrılıp geri geldigindeki keşkül titremesi olması ayakta ( tansiyon galiba ) zombi gibi hissetme ishalimsilik arada 3-5 fındık gördüm iştahsızlık degil de yiyemiyorsum yani bi kova kfc söliyim dedim ama 2 tavuk yer bırakabilirim vucudumu hissetmiyorum cogu zaman bide vücüdum soguk bu saydıkların hastalığın emareleri, ilacın yan etkileri değil. sen şifayı sağlam kapmışsın, ilaçları sakın kafana göre bırakma. midende ya da barsaklarda sıkıntı çekiyorsan onlar ilaçtandır, deoktordan değiştirmesini isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 jacabo said: Dworgian said: jacabo said: antibiyotik dokunmuştur değiştirirler ama niye 2k ! demeyin ama niye 2k? abi ben de tanıdık kozunu kullanıyım =) babam ve babamın tarafı alayı doktor 2k kullanımını çok gördüm, kullandım aynı zamanda hastalığıma göre detaylı bilgi istersen arıyım adamı söylesin teker teker neye göre 2k verdiklerini geç cevap olacak ama ben de internette baktım böyle sağlık sitelerine fln, bir yerde hatta kg/mg bazında chart da buldum 2k bişey değilmiş evet (ilaca göre değişiyor tabii ama) ben yine de kullanmak istemem o kadar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kermit said: doktor ben mideyi siktiğimde helipak vermişti sabah 1530 mg, akşam 1530 mg geçiriyodu allahın şaşıyodu ama mukemmel tedavi ediyor. sabahlari mide agrisindan uykumdan firlardim igrenc bir durumdu. yalniz adeta bir dere akiyor tuvalete girdiginde o yonu cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Doktora gittim şimdi geldim. Augmentin 1000lik fazla geldiyse bırakabilirsin ama parol ve bemiksi kullanmaya devam et vucudun güç toplasın dedi. Augmentin bıraktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Oh be forumca rahatladik abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 heralde fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar