Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

augmentin bid 1000mg antibiotic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diş hekimi dişime dolgu yaptı, 10 gün sonra dişte hassaslık başladı. 5 gün sonra durup dururken ağırmaya başladı dün pik yaptı ve sabah sol çenemde 1 surat daha olumuş olarak kalktım.

Bu sırada geçer geçer dişlerini sıkıyorsun biraz traşlıyım dolguyu diyip geçiştirdi.

Neyse asıl soruma geleyim bugün diş hekimim "ilk 2 gün 8 saat arayla augmentin 1000mg al, çabuk iyileşsin" dedi.

Bu işin raconu 12 saatte 1 değil midir? Kadına pek güvanim kalmadı o yüzden sorayım dedim yetkili biri var mı?
Mesaj tarihi:
https://www.ilacprospektusu.com/ilac/78/augmentin-bid-1000-mg-10-filmtablet

burdaki prospektuse gore

Şiddetli Enfeksiyonlar (Kronik ve rekürren alt solunum yolu ve üriner sistem enfeksiyonları dahil): Günde üç kez 500/125 mg (625 mg) tablet veya günde üç kez 875/125 mg (1 g) tablet.

Diyor. Suratında 1 surat daha cıktıysa siddetli enfeksiyon kategorisine giriyordur heralde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
birkaç gün önce aldım kullanıyorum ben de, ilacın kendi prospektüsünde şiddetli fonksiyonlarda yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar için günde 2 defa 1gr diyor.

şu arka sayfadaki ilaçprospektüsü.com'un bilgileri eski kalmış, 3 yıla yakın olmuş en son güncelleneli.
  • Yeni Oluştur...