TooRan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yahu,Aycell hattımdan,arkadaşımın Trcell hattına SMS atıyorum.Gönderildi diye iletim raporu da geliyor ama msjım karsı tarafa bos olarak ulaşıyor.bir gün sonra gene msj atıyorum,gene bos gidiyor.Trcell hattımdan Trcell hatta atıyorum,yine boş...Şimdi sorun kimde?Trcell de mi Aycell de mi bende mi,Godzilla112 demi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj ayarlarını yap aynı sorun bende de oluyo du[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 çok fena , virüs olmasın :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Ruby_DraGon, 24 Aralık 2004 22:30 tarihinde demiş ki: Mesaj ayarlarını yap aynı sorun bende de oluyo du Hepsi yapılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok wırus degıl wırusler genelde şarjı fln bıtırıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 godzilla122 ne la?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Delikanlı adamı aycell bozar. veycell al iğrencim dimi =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ne o Godzılla122[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 24 Aralık 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Delikanlı adamı aycell bozar. veycell al iğrencim dimi =) Daha da kotulerını dumustum..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Cermy, 24 Aralık 2004 22:32 tarihinde demiş ki: godzilla122 ne la? eheu...pardon ya...o msj attıgım eleman:)belirtmeyi unutmusum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 walla bı telefoncuya gotur baska kart tak onla msg atmayı dene[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar