riza_calimbay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şimdi bikaç gün önce beni işten attılar ve istifa dilekçesi yazmamı istediler. daha önce hiç istifa dilekçesi yazmadığım için bikaç örnek dilekçeye baktım ama benim durumumla ilgisi yok. çünkü 2 maaş alacağım var ama şurda bütün haklarımı alarak kendi rızamla çıktım falan diyor. sizce dilekçeyi yazıp vereyim mi yoksa mayışı yatırmalarını bekleyip tazminat mı isteyeyim? işyeri de tanıdık bi yerdi ayıp olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 attılarsa niye istifa dilekçesi yazıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 celiski var haci isten attilarsa nasi istifa dilekcesi isteyebiliyorlar tazminatini verip gondermeleri lazim. gecmis olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 attılarsa istifa dilekçesi yazma. git tazminatını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 riza_calimbay said: şimdi bikaç gün önce beni işten attılar ve istifa dilekçesi yazmamı istediler. daha önce hiç istifa dilekçesi yazmadığım için bikaç örnek dilekçeye baktım ama benim durumumla ilgisi yok. çünkü 2 maaş alacağım var ama şurda bütün haklarımı alarak kendi rızamla çıktım falan diyor. sizce dilekçeyi yazıp vereyim mi yoksa mayışı yatırmalarını bekleyip tazminat mı isteyeyim? işyeri de tanıdık bi yerdi ayıp olmasın?Tanıdık falan boşver. Kaç aydır çalışıyorsun? 1 yılı dolduysa yazma hiçbir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 5 ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 riza_calimbay said: işyeri de tanıdık bi yerdi ayıp olmasın? Adamlar pek tanımamışlar seni gibi. Tazminat alana kadar imzalama sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 riza_calimbay said: 5 ay oldu.Kıdem tazminatı hakkın yok ama alacağın var sonuçta. Alacağını aldıktan sonra imzala ne imzalıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 isten atmislar, tazminat vermeleri gerek, ustelik iceride paran var. istifa edersen tum haklarindan vazgececeksin. yuzsuz gibi ise git parani alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2 maaş alacağın varsa çalışmak zorunda da değilsin paranı verene kadar. yazma hiç bir şey. bu tür işler çocuk oyuncağı değil yasa denen bir şey var. ezmeye çalışırlar elbet seni klasik mobbing olayları filan hiç skleme... gerekirse avukata uğra o parayı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben tanıdık olayını anlamadım, adam 2 ay paranı vermiyor üstüne kovuyor sen üstüne ayıp olmasın diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 adam son 3-4 aydır iş alamıyordu da ondan. yoksa çok umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 istifa yazısı falan yazma. senden istedikleri "hiçbir alacağım yoktur" şeklinde bir yazı ise de önce maaş alacaklarını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Çalıştığın yere güveniyorsan imza at! Ben çok öyle işten ayrıldım paramı da sonuna kadar aldım ama çalıştıgım yer ile ilişkilerim iyiydi .Sen çalıştıgın yere güvenmiyorsan ki onlar seni işten çıkarmış sakın imza atma derim. muhtemelen maaş günüde alacıgını yatırırlar öyle gidip imzalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim arkadaş fenerbahçe dergisinin call centerında agent olarak çalışmıştı işten çıktıktan sonra 2 ay çocuğun parasını vermediler en son böyle psikopat görünümlü bi arkadaşımız var onu aldı gitti verdiler parayı aynı gün auehaue kapıyı duvara vuracak şekilde açmış kapıyı girmiş verin lan kardeşimin parasını diye o geldi aklıma uaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fenerbahçe dergisinin call centerında yokmuymuş o delikanlı kardeşimize "ne var lan?" diyecek tip? hayret!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 pısırık ya bu fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ne var lan demek baska ne var lan diyecek tipi olmak baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ne var diyecek tipten ziyade ne var diyecek g.t lazım, yokmuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 müdür bile altına sıçmış abi call center dediğin %90 ı karı zaten. çalışanlardan 10 kişi ile tanıştım hiç biri fenerli değil demişti arkadaş auehau abi bir de fenerbahçe gidip dışarı yaptırıyor bu işi kendi bünyesinde olan bir iş değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Fenerbahçe dergisinin call centerı değildir o ! fenerbahçe dergisi satan bir call center dır. yani çakma call center oluyor onlar ve o tip yerlerin parayı vermemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar