Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşten ayrılma, dilekçe vb.

riza_calimbay

Öne çıkan mesajlar

şimdi bikaç gün önce beni işten attılar ve istifa dilekçesi yazmamı istediler. daha önce hiç istifa dilekçesi yazmadığım için bikaç örnek dilekçeye baktım ama benim durumumla ilgisi yok. çünkü 2 maaş alacağım var ama şurda bütün haklarımı alarak kendi rızamla çıktım falan diyor. sizce dilekçeyi yazıp vereyim mi yoksa mayışı yatırmalarını bekleyip tazminat mı isteyeyim? işyeri de tanıdık bi yerdi ayıp olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

riza_calimbay said:

şimdi bikaç gün önce beni işten attılar ve istifa dilekçesi yazmamı istediler. daha önce hiç istifa dilekçesi yazmadığım için bikaç örnek dilekçeye baktım ama benim durumumla ilgisi yok. çünkü 2 maaş alacağım var ama şurda bütün haklarımı alarak kendi rızamla çıktım falan diyor. sizce dilekçeyi yazıp vereyim mi yoksa mayışı yatırmalarını bekleyip tazminat mı isteyeyim? işyeri de tanıdık bi yerdi ayıp olmasın?
Tanıdık falan boşver. Kaç aydır çalışıyorsun? 1 yılı dolduysa yazma hiçbir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

2 maaş alacağın varsa çalışmak zorunda da değilsin paranı verene kadar.
yazma hiç bir şey. bu tür işler çocuk oyuncağı değil yasa denen bir şey var. ezmeye çalışırlar elbet seni klasik mobbing olayları filan hiç skleme... gerekirse avukata uğra o parayı al.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştığın yere güveniyorsan imza at! Ben çok öyle işten ayrıldım paramı da sonuna kadar aldım ama çalıştıgım yer ile ilişkilerim iyiydi .Sen çalıştıgın yere güvenmiyorsan ki onlar seni işten çıkarmış sakın imza atma derim. muhtemelen maaş günüde alacıgını yatırırlar öyle gidip imzalarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaş fenerbahçe dergisinin call centerında agent olarak çalışmıştı işten çıktıktan sonra 2 ay çocuğun parasını vermediler en son böyle psikopat görünümlü bi arkadaşımız var onu aldı gitti verdiler parayı aynı gün auehaue kapıyı duvara vuracak şekilde açmış kapıyı girmiş verin lan kardeşimin parasını diye o geldi aklıma uaheu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...