emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Arkadaşlar ben ellerimde tırnak bitince ayak tırnaklarımı yiyorum tam bir hastalık bendeki duramıom :D[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sen naapmıssın ayak tırnagı yıyemem ben cok kalın oluyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 iğrençsiniz ya ayak tırnağı yenir mi pistir öğğğyk.Ztn el tırnaklarıda pistir ama ayak tırnağı 2 kat pistie.Ayrıca yediğiniz tırnakların midenizde kurt yaptığını biliosunuz deilk mi?gerçekten kurt oluşup bağırsaklarınızda gezio öööyyyk iğğğreeeenç![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bende ayak tırnağı yiyorum.Sonra kesmiyor gidip at toynağı kemiriyorum.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 beende yiyorum ya hep yar bere olıor neden acba abılmıom ama cok buyuk bir zevk alıorum yerken euh cok irenc ama dayanamıom ya[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ye ye nereye kdr???[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: slayerrr, 24 Aralık 2004 20:24 tarihinde demiş ki: beende yiyorum ya hep yar bere olıor neden acba abılmıom ama cok buyuk bir zevk alıorum yerken euh cok irenc ama dayanamıom ya evet ya çok zevkli özellikle ayak şeytan tırnağını koparınca manyaq acı verio ama çok zevkli haha[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 son 4 aydır filan aşırı derecede yanaklarımın içini koparıyor, dudaklarımı çiğniyordum. dudağım kanıyordu epey bi. bilinçaltı kaynaklı birşey sanırım, stres filan. şimdilerde sabah ve akşam yatmadan önce nivea'nın ruju var yumuşatıcı, ondan sürüyorum, yolmuyorum dudaklarımı böylece. hem kurumuyor da soğukta filan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: John_Petrucci, 24 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki: bende ayak tırnağı yiyorum.Sonra kesmiyor gidip at toynağı kemiriyorum. bürrst[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sonra etını yıyıp te tukurmek ayrı bı zewk[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu arada tırnak yemek gerçekten stressle doğru orantılı bir şey... 1 Haftalık tırnağı öss denemelerinde yiyorum. Bir şeye konsantre olunca tırnak yemem gerekiyor yoksa kesinlikle konsantre olamıyorum. Çok denedim bırakmayı. 3 kere değişik zamanlarda acı ojeye başvurdum (en fazla 3 gün işe yarıyor) kaç kere tırnaklarımı bantladım, elimin üstüne oturdum vesaire ama nafile ya... Ki öyle böyle değil bayaa bi tırnak yiyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya ben tırnak yemeği bıraktıktan sonra şöyle bir şey oluştu sürekli diğer elimle tırnaklarıma bastırıyorum...Bilmiorum 4 senedir fln stressde olduğumda olan birşey ilginçtir ama işe yarıo deneyin derim...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 tırnak yeme rlz,çok severim :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar