Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Inanilmaz bagimlilik yapti sarki. Deli gibi dans edip huzunleniyorum. Stromae naptin sen hacim Sabahtan beri dinliyorum hic sikilmadim.Fransizcadan nefret ediyorum ama bu adam sevdirecek sanirim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hiç sevmiyorum her yerde karşıma çıkıyor şu şarkı. şarkı bile değil, şarkı demeye bin şahit lazım. adamın sesi desen güzel değil, klibi desen full drama. 2013ün en kötüleri arasına koydum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 deli gibi dansedip nasıl hüzünleniyon abi? ben de 1 2 gün bıkana kadar dinlemiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hani bazen diyorum ki keşke şunu yazan adam ölse. ama ölsede şarkının çalınacağını düşünüp salla diyorum. stromae imiş, adı batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar