wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 başlığa gel be şimdi şöyle olüyor.. bi kaç iyi anime izlemek istiyorum içinde vahşet de olsun gerilim de olsun.. kaliteli de olsun şöle hoş olsun işte.. ne tavsiye edersiniz ve nerden bulurum?[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ortacağ + kan = berserk süpergüçler + eğlence = get backers bilim kurgu + felsefe = ghost in the shell ile alakali herşey dev robotlar + savaşın gerçek yüzü = gundam ile alakali herşey günümüz + silahli kapişma = gungrave yada noir gelecek + silahlı kapişma = trigun araba yarişi + araba yarişi = İnitial D ( türünün tek ve en iyi örneği) eğlence + androids + romance = chobits kalite + mesaj + OVA = ghibli studoydan çıkan herşey fazlasi için imzama bi göz atıver[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Dev robotlara benim tercihim Robotech tir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hmm.. tamam saol ama pardon nerden bulabilirim bunları? =) kadıköyde falan mesela?[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kadikoyde bunlarin 10 da biirini barindiran bi yer bulamadim .. bu forumda bende dahil bir çok anime sever mantıklı fiyatlarla satiş yapıyor , yada takaslara giriyor ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Robot+Drama+action = Neon Genesis Evangelion Romantik+drama = Kimi ga Nozomu Eien Action+SciFi+Comedy+Drama = Cowboy bebop Samurai+Comedy: Kenshin ile alakalı herşey Robot+mystic world= escaflowne Ecchi+comedy= love hina[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tarz fışkıran vampir: hellsing komik şeytan avcıları: chrno crusade felsefik mechalar: neon genesis evangelion mizahi uzay savaşları: vandread & vandread 2nd stage tsr romanından fırlamış fantezi: record of lodoss war en iyileri siz yazınca bana böyle uydurmadan kategoriler kaldı napayım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Vicious, 21 Aralık 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Robot+Drama+action = Neon Genesis Evangelion Romantik+drama = Kimi ga Nozomu Eien Action+SciFi+Comedy+Drama = Cowboy bebop Samurai+Comedy: Kenshin ile alakalı herşey Robot+mystic world= escaflowne Ecchi+comedy= love hina kimi ga nozomu eien nerde gorursem icim bi sizlio abi.. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tarihi + Fantazi + Drama = Twelve Kingdoms (Juuni Kokki) [Bu mesaj Ytse tarafından 22 Aralık 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tarihi+Drama+kan+Tum zamanların en ıyı anımesı= Rurouni Kenshin reminesence OVA yada Samurai X diyelim Kenshin i unutanalrı esefle kınıyorum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hoca yukarıda söylenmiş yoksa ben okkalı bir kategori uydurup onun temsilcisi yapacaktım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kenshin ownz :) Samurai Deeper Kyo da güzeldir, tavsiye ederim.. Kenshini begenenler onu da izlesinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aşk+comedi+kan+ihtiras+vahşet+ aklına gelen her şey ELFEN LİED[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Gelecek+savas+bol duygusallik: macross zero[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar