BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sizce en sadık hayvan hangisi... A)köpek B)kedi C)dana d)kuş e)hiçbiri sadık değil f)diğer (belirtiniz) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 soruya bak maydonoz pişir.. köpek tabii ki de nerden çıktı şimdi bu?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bence fil görmedinizmi alexander filminde ölüme atıo hayvan kendini. İlginç bi soru olmuş :D[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: BaSHiBoSH, 21 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: sizce en sadık hayvan hangisi... A)köpek B)kedi C)dana d)kuş e)hiçbiri sadık değil f)diğer (belirtiniz) ... "dana" yerine "at" gibi daha mantıklı bir seçenek olabilirmiş.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 danayı hangi mantıkla yazdı bu zat,çok merak ediyorum[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Dana en sagdık hayvan :P köpek bildik biz.kediler sağdık değildir diye öğrendik çocuklgumuzdan.Oysaki kediler de çok sagdıktır bana göRe,köpek kadar olmasada[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 köpek ve kuş senin listene göre..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 98) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 HİÇBİRİNE GÜVENİLMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 köpek derim her zaman[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Pyramos, 21 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Dana en sagdık hayvan :P köpek bildik biz.kediler sağdık değildir diye öğrendik çocuklgumuzdan.Oysaki kediler de çok sagdıktır bana göRe,köpek kadar olmasada kediler sahibine deil mekanına sagdıkmıs ole bişiler okumustum[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar