BaSHiBoSH Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sizce en sadık hayvan hangisi... A)köpek B)kedi C)dana d)kuş e)hiçbiri sadık değil f)diğer (belirtiniz) ...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 soruya bak maydonoz pişir.. köpek tabii ki de nerden çıktı şimdi bu?[signature][hline]Beş Hececiler
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bence fil görmedinizmi alexander filminde ölüme atıo hayvan kendini. İlginç bi soru olmuş :D[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
grifter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: BaSHiBoSH, 21 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: sizce en sadık hayvan hangisi... A)köpek B)kedi C)dana d)kuş e)hiçbiri sadık değil f)diğer (belirtiniz) ... "dana" yerine "at" gibi daha mantıklı bir seçenek olabilirmiş.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 danayı hangi mantıkla yazdı bu zat,çok merak ediyorum[signature][hline]R+
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Dana en sagdık hayvan :P köpek bildik biz.kediler sağdık değildir diye öğrendik çocuklgumuzdan.Oysaki kediler de çok sagdıktır bana göRe,köpek kadar olmasada[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 köpek ve kuş senin listene göre..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 98)
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 köpek derim her zaman[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Pyramos, 21 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Dana en sagdık hayvan :P köpek bildik biz.kediler sağdık değildir diye öğrendik çocuklgumuzdan.Oysaki kediler de çok sagdıktır bana göRe,köpek kadar olmasada kediler sahibine deil mekanına sagdıkmıs ole bişiler okumustum[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Öne çıkan mesajlar