Leopar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 valla sorunun chrome'dan kaynaklandigi kesinse yapilabilecek fazla birsey yok browser degistirmekten baska isyerinde kullandigim bilgisayardan chrome'u silmek zorunda kalmistim zirt pirt BSOD verdirdigi icin. sorunsuz bir browser degil yani, ara sira gicik sorunlara neden olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 haram para ile almışsındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ucuza aldı beddua ettik burada ondan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 odeon gel beraber bahtımıza ağlayalım abi yapacak bişi yok fıstık gibi eski sistemimi upgrade'leyen kafamı ...yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 birini cozuyorum baska bi sorun cikiyor. simdide her map changede kilitlenmeye basladi bf4 fdshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 pb kaldirdim kurdum duzeldi. bu gerizekali programi neden kullaniyoruz zaten yapan yapiyor hile. oyunu bozmantan baska bisey yapmiyor legit trojan zaten mal program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1924162/brand-freezes-exiting-game.html sorunuma cozum geldi. yukardaki topicteki sorun aynen benimki. adamdaki parcalarla benim pcdekiler ayni. ekran kartinin biosunu update ederek cozmusler sorunu. bakalim bizimki ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oyundan cıktıktan sonra,ingame cozunurlugunuz desktopdan farklı ise olabiliyor bazen, konuyu cok fazla okumadım soylenmis de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi benim bsod topic'ine bak, ben kendi kendime çözdüm 1 aylık uğraş sonucu. tabi bu son yazdığın işe yaramazsa, ki yaramicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Summon / -Deno- said: Sana da tuto yaz dedik iplemedin anca git cs oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 vallahi daha denemeye firsat olmadi. biosu updateledim ve biraktim. dun sadece seneler sonra ilk defa mavi ekran yedim youtubede video izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 -Deno- said: abi benim bsod topic'ine bak, ben kendi kendime çözdüm 1 aylık uğraş sonucu. tabi bu son yazdığın işe yaramazsa, ki yaramicak. benim sorunum %100 duzeldi. baska yasayan ya da yasayacaklara kolay cozum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Age of Coanan basliginda da cozumu vardi bu gibi sorunlarin. Bilgisayarin zamanla alisiyor oyunlara. Yeni oldugundan normal. Zamanla alisir o. Oyunlar su gibi akar diskinde puruzler gidince hizlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar