Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 mini cooper parasi olan babanin arabayi kullanmayi muhtemelen beceremeyecek olan kizina alicagi bi araba[hline]
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: hella, 20 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki: Orjinal, eski mini'ler daha güzeldi bence =) VW'nin New Beetle'ı yapması gibi saçma bi fikirdi =)[hline]G-power a.k.a gehena [Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Kesinlikle katılıyorum:)[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
Paul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Salak bir araba. 106 gti tavsiye ederim heh.[hline]gti
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Paul, 09 January 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Salak bir araba. 106 gti tavsiye ederim heh.[hline]gti 106 GTI bitti artık RCler çıktı bilmiyon mu :) haa bide mini coopere çok gereksiz bi araba sırf gıcıklık olsun diye çıkarmışlar :)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 çok yakın bir arkadaşımda var hemen bişiler solim: Guzel arabadır.Seridir.Ama arkadakiler genelde memnun olmazlar. ayrıca saglam diildir. ama alınır:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King
yLn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Gereksiz... Nostalji olması hariç...[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 buradan moderatör olmamı kötüye kullanıp adam banlayabiliyommu yahu su mini cooper a laf edenleri pataklamak istiyorum da :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Fazla parası olupta, saçacak yer bulamayanlar için çıkartılan 2 zamazingodan 2.si. Diğeri lüzumsuzda Smart.[signature][hline]darkspade
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 He bide eklemeyi unuttum, pert olunca genede şirin görünen bi zamazingo :) [Bu mesaj navyamphs tarafından 15 January 2004 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
yLn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: navyamphs, 15 January 2004 11:54 tarihinde demiş ki: Fazla parası olupta, saçacak yer bulamayanlar için çıkartılan 2 zamazingodan 2.si. Diğeri lüzumsuzda Smart. +11111111111111111 (:[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?.. [Bu mesaj yLn tarafından 15 January 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 minik[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Scorp Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Aman allah su anda bilkent uni dogu kampus ufak bilgisayar bolumundeyim onumdeki camdan baktigimda 2 tane mini gorebiliyorum ciktigim kapinin tam onunda 1 mini s 2 tanede mini var.Bence o fiyata alinabilecek en iyi arabalardan biri. seneye kadar yasarsam 1 tanede benim olabilecek... Arabada tek sevmedigim sey km katraninin torpidonun ortasina yerlestirmis olmalari. Bu arada mini s in kalkisini akillara zarar...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mini cooper hakında yorum yapmadan önce detaylı bir bilginiz olsun araba ile ilgili tipe bakıp bi ton yazı yazmak komik ki tipide oldukça güzel Mini arabalar arasındada bence 1 numara Gerek kalitesi, gerekse dizaynı olarak oldukça iyi, birkere diğer arabalara benzemiyor, fotokopi çekilmiş gibi heryerde mini cooper yok Yol tutuşu mini arabalar arasında aşmış denecek kadar iyi, mini cooper s modeli deli hızlı, süper bir performansı var Arabanın yola oturuşu büyük araçlar gibi, insana güven veriyor. Ufak arabalar yolda biraz dans ederek giderler mini cooper ise sanki bi peugeot 406 gibi yola yapışarak gidiyor, İç dizaynı ve kasası orijinal, onun farları bunun kıçı diye arabalardan çalıntı fikirler ile yapılmayan bir araç başlı başına bir marka Smart coupe cabrio da gayet güzel bi araç onuda severim ben, normal smart ise fonksiyonel olarak park sorunu cekmedigi için şehir içi kısa mesafelerde oldukça işe yarar bi araç tabi fiyatı pahalı ama olsun mercedes kalitesi var işin içinde... Şuan araba alıcak olsam ve mini cooper a yetecek param olsa başka bir araç düşünmem Çünkü bu iş bilgisayarcıdan ram veya cpu almaya benzemiyor . O mantıkla yaklaşırsanız tabi beğenmezsiniz , ama düşünce olarak dedigim kriterlere bakıp yinede begenmiyorsanız ozaman zevkinize uygun olmadıgını düşünürüm ona eyvallah neticede herkesin zevki aynı olucak diye bişi yok , ama iş olsun diyede yorum yapmayın ;) Mini Cooper a aşık oldugum için laf söletmem söletmem ulann (ben kadir deli kadiir ülennn)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 araba sunduklarina gore ucuz.. yani peugeot 206 gibi biseyden bir sviye ust ogrenci arabasi motor cekis yol tutus sinifina gore iyi ama arabayi neyle kiyasladiginiza bagli peugeot 106 dan reno cliodan tabiki daha iyi :)[signature][hline]
yLn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi sen sevion diye güzel olacak deil ya... süper hızlı diosun evet gerçekten supercharger lı 160 bg verio yanlış bilmiosam ( biliosam düzeltin plz ) Bence GEREKSİZ!!! :P[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Gereksiz kelimesi araba için yorum yaparken cok saçma kaçar neye göre kime göre gereksiz hangi kullanım için araba alıyorsun nelere dikakt ediyorsun sunlar sunlar yok bu yuzden gereksizmi diyorsun veya direk sınıf olarak mini arabalar toptan mı gereksiz diyorsun daha aydınlık bir türkiye istiyorus açıklık getirin kardeşim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ortamda en nefret ettiğim iki araba türü varsa biri mercedes diğeri de mini cooper.. mercedes tamam E-C serileri felan güçlü ve dayanıklı araba istiyen iş adamları için çok güzel.. Mini Cooper da bol paralı olduğunu ve böyle rezil bir arabaya parasını harcıyabildiğini gösteren bir araba diye düşünüyorum.. Uno'dan farksız bir araba.. Ama test değerlerine bakarsak, Mini Cooper S ve Mercedes'in bir modeli (tam hatırlamıyorum) resmen Porscheyle, Lamborghiniyle, Ferrariyle felan yarışıyor.. Fil gibi bir araba ve serçe gibi bir araba nasıl hem bu kadar lüks hem de bu kadar hızlı oluyor onu anlamış değilim.. Tamam Mercedes en zengin firmalardan biri, ferrari, fiat'ın alt kolu felan.. Ama gönül istiyor ki, Honda Civic, Peugeot 406 Coupe, Audi TT Quattro, Hyundai Accent felan çok daha iyi hızlanma ve yol tutuş özelliklerine sahip olsun.. Çünkü görünüşleri Mercedes'ten de Mini'den de daha güzel.. Hem fil-serçe gibi komik görünüşleri yok hem de spoiler, tampon felan modifikasyonuyla süper görünüşleri oluyor.. Mini bir de hiç aerodinamik gözükmüyor.. paranın gözü körolsun diyorum..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 görende mini nin fiyatı 100 milyar sancak ne parasından bahsediyorsunuzki? ayrıca bonecrusher jip alıcaz diye topic acmıstın jip ucuz deil hani hiçbirine yetecek kadar paranız olmasa ve lüks arabalara binenler ve o fiyata araba alanlara paranın gözü körolsun dersinde bu abzurb kaçtı şimdi mini cooper s 25k euro kıyaslandıgı otomobil ise peogeot 206 rc onun fiyatıda 45milyar lira arada nekadar fark var bi açın bakın autoshow da kıyaslaması yapılmıs bence de gayet değer 2sinede o fiyat minicooper 20k euro mini one 17k euro fiyatları bence bu arabalar için hiçde pahalı degil ki detaylı bir inceleme yaparsanız sizde anlarsınız mini cooper i 106 veya opel corsa falan filan ile kıyaslarsanız hata edersiniz çünki minicooper daki işçilik, iç malzemenin kalitesi, motorun kalitesi(bmw motoru var) yol tutuş vsvs özellikleri ile gayet üstün (kendi sınıfı içerisinde)
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tofaş şerçe gibi araba ondan dolayı onun yerine gidip jip alınır daha iyi.. paranın gözü körolsun derken mercedesi kastetmiştim. hem en lüks hem en hızlı hem de en sağlam arabayı üretebiliyorlar.. arabaları resmen porscheyle yarışıyor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hepsi alman malı yarışacak tabi birbiriyle :) hayallerimin otomobili dyna +1
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 200 beygirlik motoru koy bakalım ona ondan sonra o motoru deniyim derken bide kaza yap. yukarda yazılanlardan sadece "tabut" tanımı aklında kalır. spor araba alıcaksan büyük alıcaksın.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 "İTİCİ" yada "GEREKSİZ" yada " araba gibi araba yapmayi öğrensinler ne bu bolye oyuncak gibi üstelik de kolum gibi fiyati var , o paraya mazda MX5 aliniyo "[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 "Gereksiz" diyecektim herkes demiş. "İsraf" diyeyim o zaman. BMW Unosu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Öne çıkan mesajlar