Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek kelimeyle Mini Cooper ı nasıl tanımlarsınız ?

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
hella, 20 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki:
Orjinal, eski mini'ler daha güzeldi bence =)
VW'nin New Beetle'ı yapması gibi saçma bi fikirdi =)[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 20 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Kesinlikle katılıyorum:)[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Paul, 09 January 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
Salak bir araba. 106 gti tavsiye ederim heh.[hline]gti

106 GTI bitti artık RCler çıktı bilmiyon mu :)

haa bide mini coopere çok gereksiz bi araba sırf gıcıklık olsun diye çıkarmışlar :)[signature][hline]Where is Anatolia?
Seni Özledim!

Hades is Forever Paticik.Com
Mesaj tarihi:
çok yakın bir arkadaşımda var hemen bişiler solim:

Guzel arabadır.Seridir.Ama arkadakiler genelde memnun olmazlar.
ayrıca saglam diildir.

ama alınır:D[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King
Mesaj tarihi:
Gereksiz... Nostalji olması hariç...[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz...
Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz...
Bir Mesken Bulamadım Gönlüme...
Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?..
Mesaj tarihi:
said:
navyamphs, 15 January 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
Fazla parası olupta, saçacak yer bulamayanlar için çıkartılan 2 zamazingodan 2.si. Diğeri lüzumsuzda Smart.

+11111111111111111 (:[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz...

[Bu mesaj yLn tarafından 15 January 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aman allah su anda bilkent uni dogu kampus ufak bilgisayar bolumundeyim onumdeki camdan baktigimda 2 tane mini gorebiliyorum ciktigim kapinin tam onunda 1 mini s 2 tanede mini var.Bence o fiyata alinabilecek en iyi arabalardan biri. seneye kadar yasarsam 1 tanede benim olabilecek...
Arabada tek sevmedigim sey km katraninin torpidonun ortasina yerlestirmis olmalari. Bu arada mini s in kalkisini akillara zarar...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Mini cooper hakında yorum yapmadan önce detaylı bir bilginiz olsun araba ile ilgili
tipe bakıp bi ton yazı yazmak komik
ki tipide oldukça güzel

Mini arabalar arasındada bence 1 numara
Gerek kalitesi, gerekse dizaynı olarak oldukça iyi, birkere diğer arabalara benzemiyor, fotokopi çekilmiş gibi heryerde mini cooper yok

Yol tutuşu mini arabalar arasında aşmış denecek kadar iyi, mini cooper s modeli deli hızlı, süper bir performansı var

Arabanın yola oturuşu büyük araçlar gibi, insana güven veriyor. Ufak arabalar yolda biraz dans ederek giderler mini cooper ise sanki bi peugeot 406 gibi yola yapışarak gidiyor,

İç dizaynı ve kasası orijinal, onun farları bunun kıçı diye arabalardan çalıntı fikirler ile yapılmayan bir araç
başlı başına bir marka

Smart coupe cabrio da gayet güzel bi araç onuda severim ben, normal smart ise fonksiyonel olarak park sorunu cekmedigi için şehir içi kısa mesafelerde oldukça işe yarar bi araç
tabi fiyatı pahalı ama olsun mercedes kalitesi var işin içinde...

Şuan araba alıcak olsam ve mini cooper a yetecek param olsa başka bir araç düşünmem

Çünkü bu iş bilgisayarcıdan ram veya cpu almaya benzemiyor . O mantıkla yaklaşırsanız tabi beğenmezsiniz , ama düşünce olarak dedigim kriterlere bakıp yinede begenmiyorsanız ozaman zevkinize uygun olmadıgını düşünürüm ona eyvallah neticede herkesin zevki aynı olucak diye bişi yok , ama iş olsun diyede yorum yapmayın ;)

Mini Cooper a aşık oldugum için laf söletmem
söletmem ulann
(ben kadir
deli kadiir ülennn)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
araba sunduklarina gore ucuz.. yani peugeot 206 gibi biseyden bir sviye ust ogrenci arabasi
motor cekis yol tutus sinifina gore iyi

ama arabayi neyle kiyasladiginiza bagli peugeot 106 dan reno cliodan tabiki daha iyi :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abi sen sevion diye güzel olacak deil ya... süper hızlı diosun evet gerçekten supercharger lı 160 bg verio yanlış bilmiosam ( biliosam düzeltin plz )
Bence GEREKSİZ!!! :P[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gereksiz kelimesi araba için yorum yaparken cok saçma kaçar
neye göre kime göre gereksiz
hangi kullanım için araba alıyorsun
nelere dikakt ediyorsun
sunlar sunlar yok bu yuzden gereksizmi diyorsun
veya direk sınıf olarak mini arabalar toptan mı gereksiz diyorsun

daha aydınlık bir türkiye istiyorus açıklık getirin kardeşim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
ortamda en nefret ettiğim iki araba türü varsa biri mercedes diğeri de mini cooper..

mercedes tamam E-C serileri felan güçlü ve dayanıklı araba istiyen iş adamları için çok güzel..

Mini Cooper da bol paralı olduğunu ve böyle rezil bir arabaya parasını harcıyabildiğini gösteren bir araba diye düşünüyorum.. Uno'dan farksız bir araba..

Ama test değerlerine bakarsak, Mini Cooper S ve Mercedes'in bir modeli (tam hatırlamıyorum) resmen Porscheyle, Lamborghiniyle, Ferrariyle felan yarışıyor..

Fil gibi bir araba ve serçe gibi bir araba nasıl hem bu kadar lüks hem de bu kadar hızlı oluyor onu anlamış değilim..

Tamam Mercedes en zengin firmalardan biri, ferrari, fiat'ın alt kolu felan..

Ama gönül istiyor ki, Honda Civic, Peugeot 406 Coupe, Audi TT Quattro, Hyundai Accent felan çok daha iyi hızlanma ve yol tutuş özelliklerine sahip olsun..
Çünkü görünüşleri Mercedes'ten de Mini'den de daha güzel..
Hem fil-serçe gibi komik görünüşleri yok
hem de spoiler, tampon felan modifikasyonuyla süper görünüşleri oluyor..
Mini bir de hiç aerodinamik gözükmüyor..

paranın gözü körolsun diyorum..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
  • Admin
Mesaj tarihi:
görende mini nin fiyatı 100 milyar sancak
ne parasından bahsediyorsunuzki?

ayrıca bonecrusher jip alıcaz diye topic acmıstın jip ucuz deil hani hiçbirine yetecek kadar paranız olmasa ve lüks arabalara binenler ve o fiyata araba alanlara paranın gözü körolsun dersinde bu abzurb kaçtı şimdi

mini cooper s 25k euro
kıyaslandıgı otomobil ise peogeot 206 rc
onun fiyatıda 45milyar lira

arada nekadar fark var bi açın bakın
autoshow da kıyaslaması yapılmıs bence de gayet değer 2sinede o fiyat

minicooper 20k euro
mini one 17k euro

fiyatları bence bu arabalar için hiçde pahalı degil ki detaylı bir inceleme yaparsanız sizde anlarsınız

mini cooper i 106 veya opel corsa falan filan ile kıyaslarsanız hata edersiniz çünki minicooper daki işçilik, iç malzemenin kalitesi, motorun kalitesi(bmw motoru var)
yol tutuş vsvs özellikleri ile gayet üstün (kendi sınıfı içerisinde)
Mesaj tarihi:
tofaş şerçe gibi araba ondan dolayı onun yerine gidip jip alınır daha iyi..

paranın gözü körolsun derken mercedesi kastetmiştim.
hem en lüks
hem en hızlı
hem de en sağlam arabayı üretebiliyorlar..

arabaları resmen porscheyle yarışıyor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
200 beygirlik motoru koy bakalım ona ondan sonra o motoru deniyim derken bide kaza yap. yukarda yazılanlardan sadece "tabut" tanımı aklında kalır. spor araba alıcaksan büyük alıcaksın.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Mesaj tarihi:
"Gereksiz" diyecektim herkes demiş.
"İsraf" diyeyim o zaman.

BMW Unosu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
  • Yeni Oluştur...