Biyik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 gs'de iyi ki lise var ki böyle devir daim oluyor, fenerbahçe diktatörlükle yönetiliyor resmen ya rezalet. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cidden aysal ın söylediklerini doğrular bir cevap olmuş şu.ha gs başkanın böyle şeyler demesi yakışmamış ama haksızda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 liselilik çok fena ya, iki kulübün de böyle apaçilerle yönetilmesi çok acınası, al ünal'ı vur azize ikisi de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ünal yalanlar muhtemelen o havuzu yıkalım acemiyim otel'de yardım lazım falan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 lise iyi bi kontrol mekanizması en azından aziz gibi adam barınabilir miydi bu kadar rezillikle gs'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Aziz çat çat vurmuş gerçekleri Ünalın ağzına ağzına, aferim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 şu azize yallah diyelim allah aşkına ya durmayın şu adamın arkasında artık, ne farkı var rte'den. bela oldu fb'nin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 sen sus paralel, git gündemi trolle that is fıtbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 azizci değilim hiçbir zaman olmayacağım fb'yi itibarsızlaştırdı bu adam ya hala neyini savunuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Biyik said: şu azize yallah diyelim allah aşkına ya durmayın şu adamın arkasında artık, ne farkı var rte'den. bela oldu fb'nin başına. Olm hasta mısın ne arkasında durması hadi yürü meydan orda git indir indirebiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bakalım son borsa bükücü ünal'dan ne cevap gelecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 jacabo said: yanlış olmuş düzelttim. mokoko said: http://www.kartal24.com/dosyalar/profil-resimleri/51.jpg galatasavay spov kulübü’nün olağan mali genel kuvulu’na bivkaç gün kala ünal aysal’ın gündem değiştivmek için, şahsıma ve kulübümüze yönelttiği çivkin ve seviyesiz saldıvılavı takip etmekteyim. öncelikle belivtmek istevim ki, 17 yıllık başkanlık dönemimde değevli galatasavay başkanlavı favuk süven, mehmet cansun, vahmetli özhan canaydın ve adnan polat ile sevgi ve saygı temelinde kuvduğum sıcak ve saygın ilişki bugün de halen aynı sıcaklık ve samimiyet çevçevesinde devam etmektediv. ve bilinmelidiv ki, bu sevgi ve saygının temelinde bu değevli başkanlavın kişilik ve kavaktevlevi yatmaktadıv... kulübümüzü ve şahsımı seçim malzemesi yapmak isteyen bu zihniyete veveceğim yanıtın, galatasavay spov kulübü ve camiası ile hiçbiv ilişkisi olmadığını yinelemek istevim. kamuoyunun takdiv edeceği üzeve hiç kimse; * kendi camiasının büyüklüğünü ve gevçeklevini anlayamadan yüzyıllık spov kulübünü kuvnaz tüccav edasıyla yönetmekten kaçınmayan, * en yakınındaki mesai avkadaşlavını ve yöneticilevini tüvlü kumpaslavla saf dışı bıvakmaktan çekinmeyen, * kulübüne büyük hizmetlevde bulunmuş milli takım teknik divektövü’nü kulüpten tüvlü ayak oyunlavıyla uzaklaştıvıvken, bu kişilevle yaptığı özel gövüşmelevi dahi basın mensuplavını tek tek avayavak sevvis etmekten utanmayan, * devletin tüm imkanlavından yavavlanmasına vağmen, ali sami yen pvojesinde kulüp tavafından vaat edilen stadı devlete vevmek biv yana şavtnameye uyulmaması nedeniyle cezai şavtlavı uygulamayan ve hatta mevcut stadı bile elinden almayan devlete ne kadav vevgi vevdiğini dahi açıklayamayan, * spk da yaptığı a.ş. - kulüp illüzyonlavıyla küçük yatıvımcıyı ne kadav zavava uğvattığını söyleyemeyen, * hevkesle ve anadolu kulüplevi ile iyi ilişkilev kuvan sevgi dolu başkan pvofili çizmesine kavşın şahsıma "gel havuzu bivlikte yıkalım" teklifi yollayan ve aldığı cevabı açıklayamayan, * kulübünün zov günlevinde "yavdım amaçlı " aldığı söylenen hisselevden ne kadav kav ettiğini paylaşamayan, * tavaftava ait en kutsal yevi, stadını, esen vüzgâva göve tüvlü etkinliklevin tek advesi yapmasına vağmen, değişen şavtlava ayak uyduvmak adına değişken ve kovku dolu açıklamalav yapmaktan çekinmeyen, * tüvlü nedenlevle adını bile anmaya cesavet edemezken, kongve öncesi mustafa kemal atatüvk’ün fotoğvafı önünde vöpovtaj vevmekten sıkılmayan, * 3 yıl önce, "ben acemiyim" diyevek kendi otelinde akıl istediği aziz yıldıvım’ı tüvlü akıl oyunlavıyla seçim malzemesi yapmaya kalkışan, duvduğu değil, gideceği yev belli olan bu zihniyet ile dost olmamızı bekleyemez... kaldı ki, avkadaşlavını, tavaftavını, emekçilevini hizmet ettiği vant politikalavının elemanı olavak göven ve tek biv ovtak çizgide dahi bulunmamızın mümkün olmadığı ünal aysallavın fikiv ve vicdanlavının özgüv kılındığı yevde aziz yıldıvım’ın özgüvlüğünün tavtışılması asla tesadüf değildiv. ve unutulmamalıdıv ki bizi biz kılan, sizi siz kılandan çok ama çok uzaklavdadıv… hev şeye vağmen, şahsımı ve kulübümü seçim malzemesi yapmaya çalışan bu zihniyete cevap vevevek, istemeden de olsa kendisine hak etmediği önemi yüklediğim ve spov kamuoyunu meşgul ettiğim için başta fenevbahçe ve galatasavay camialavı olmak üzeve hevkesin hoşgövüsünü vica edevim. jacabo şunla uğraştıysan hakkaten salakmışsın kusura bakma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hadi jacabonunki manasiz olmus bence de. ama sen de bunu ugras gerektirecek bi sey olarak goruyosan pek parlak degilmissin ehah. bizimkiler de bi aciklama yapmis yalanlayan. ya iyi guzel de bi yeter lan susun. hepsi ayri rahatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 parlak değilim zaten ben sen öyleysen bilemicem sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 catze bilgisayarlar sırf nette gezinmeye falan yaramıyo abi sfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 asdasdsa salak demekten bile acizsin lan bu ne gereksiz kibarlık kusura bakma filan aciz dediğim için kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ugrasilicak bisey yok, replace r with v. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 aquila said: ugrasilicak bisey yok, replace r with v. ben bunu notepadde fln var diye biliyorum, var mı firefoxta fln? yoksa yeni belge aç kopyala oraya yapıştır vs fln gereksiz uğraşı bu kdr salakça bişi için bunu yazdım amma tepki verdiniz ya imdat.. uğraş gerektircek bişiymiş gibi de söylemedim, parlağın teki çıkmış yazmış, "uğraştığın" için dedim ve kastettiğim yukarıdakiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Adamın özrüyle eğlenen liseliyi şikayet edeyim de görmüşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 rleri soyleyemiyo olma adam, neyin ozru asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Peltek adam, konuşma bozukluğu var doğuştan naapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ahahah et et şikayet hiç banlanmamıştım iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 işte şimdi bir beşiktaşlı kanını dökmüş olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 yandın murat QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Lan bi de Beşiktaşlıymış, kardeş kanı döktürdü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar