BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Şu saatten sonra yabancı transferi olmaz, ha stoper alınmayıp Sneijder'i yedeklesin diye mi Guarin alınacak? Bu arada Hajrovic'in potansitel iyi evet fakat 6+0+4 olan bir ülkede transferi lüks, bu herif göçmen kuralından yararlanmıyor mu? Nasıl olsa Türk yaparız diye alındıysa saçmalık, bir bildikleri vardır umarım
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Guarin'i nereye alıyoz la :D Alırsak iyi olur gerçi de bu yabancı kuralının ben... Kural kalksa Ünal Başkan kadroyu coşturacak da, tüpçü işte.
guernica Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kural kalksa semih-selçuk-burak dışında yerli oynatmayız çok net sdfsd.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Burak da oynamaz. Hani Selçuk'un yerine sınır olmasa bile yabancı zor bulursun ama piyasada forvet patlaması varken illa ki Burak'ın yerine adam alırsın. /BURAK
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 http://www.ajansspor.com/resimv3/wembley_cl_top_2013.jpg zorlasak alabilir miyik
guernica Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 fm de yabancı kuralını değiştirip alabiliyorum ben np. forvette de BURAK var.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Asıl şu an TFF değiştirmez. İstediğimiz genco elemanı getirtebiliyoruz artık. Cazibe merkezi haline geldi takım Avrupa'da. İlk 11'i geçtim rotasyonu da doldururuz yabancı, atıyorum Sneijder olmadığında şu Salzburg'taki Fener'in istediği apaçiyi alırız
guernica Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şaktar/porto ayarında bi takım olmamızın önünde koskoca bir sanayi tipi milangaz tüp duruyor. yönetimin de mallığı var tabi bu yabancı kuralının kabul edilmesi aşamasında. ben olsam yakardım o binayı, yine de geçirtmezdim bu kuralı.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bizim takım seneye çok kötü planlamayla başladı ya.6+0+4 olacağı kesindi ona rağmen hiç yerli oyuncu almadık.devre arasında akılları başlarına geldi ben seneye tekrar 6+2 yada 6+2+2 şeklinde olacağını düşünüyorum
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ünal zaten umudu kesti sınırdan, 6+4 için görüştü geçen tüpçü ile. O olsun bari
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 alın abi, 12 milyon filan değil, 6 m euro bile çok iyi bir rakam. yerinde oynayacak adamın atacağı gollerle zaten o zararı çıkarırız. http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/galatasaray-a-bomba-teklif-dev-kulup-onun-pesinde_sto4103381/story.shtml
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 endogan adili icin babası yeterince turk degil demisler. 2. vatandaslıgı turkmus o yuzden olmaz demisler.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahahaha suriyeli kasımpaşada oynuyo türk diye
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 madcow said: endogan adili icin babası yeterince turk degil demisler. 2. vatandaslıgı turkmus o yuzden olmaz demisler. Bu nası bi fail arkadaş ya, koca klübün yaptığı işlere bak...
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 nesi fail, adam yerli statusunde oynayamiyomus.
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Adamın alınma sebebi belli, babasının değil ebesinin bile türk vatandaşlığı durumunu ve bu transfer gerçekleşirse hangi statüde oynayacağını araştıramaz mıydı diyorsun yani klüp?
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sadece kap a bildirdik adamı. bisey vermedik etmedik.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 belki canımız transfer yapmak istiyor
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şu Veyseli biz alalım da siz yine yapın hobi olarak
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ya vermedik etmedik de, pazarlık edildi sözleşmeler yapıldı. Adamı kaldırıp buraya getirdin yatırdın besledin falan. Hiç bir şey kaybolmadıysa vakit kaybı olmuştur alternatifine yönelirdik belki vs. Normal mi yani sizce bu olay?
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 adamın babası turk. 2. vatandaslıgı turk yani. ama 2. vatandaslıgı turk olan olmaz demis tff. tff ye buyuk ihtimal elinde adamla gitmek gerekiyor. her seye dosya gelsin bakarız diyo adamlar. eger hayır ise soyluyolar hemen kesin olmaz diye olma ihtimali varsa gelsin bakarız diyolar daha dogrusu. mete duren cıkıp bugun brumanın kiralanması etik degil demis. sana ne la diyen olsaymıs keske. ben bu federasyonla hic biseye sasırmıyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çok saçma ya.yani bildiğin transfer yapmamızı engelliyorlar göstere göstere.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 eyvah beyler şike yaparken basıldık !!!!!! Yiğit Gökoğlan geçtiğimiz sezon kiralandığı GS'nin pilot takımlarından Orduspor'da bile doğru düzgün forma şansı bulamamış nitekim bu sezonda hiçbir anadolu takımının kiralamaya tenezül etmediği bir futbolcu. Bruma ise 6 ay sakat kalması beklenen bir futbolcu. G.antep bu transerleri niye yapar? Elbette para için? Hadi GS Bruma'yı yabancı kontenjanını açmak için bu işe girer de Yiğit'i niye kiralamaya çalışsın? Dahası G.antep bu bitmiş durumdaki futbolcuyu yararlanamayacağını bile bile niye alsın? Herşey gayet açık. Bruma+3 puan karşılığı para teklif edilmiş G.antepe. İspatı da Yiğit Gökoğlan'ın bu şikeyi kamuflaj amaçlı kiralanmasıdır. Atıyorum Ceyhun Gülselam'ı kiralarsın deriz ki G.antep'in yararlanabileceği bir futbolcu kiralama bedeli ödememek için de Bruma'yı da kabul ediyor. Ama dediğim gibi kiralanan isim zaten kimsenin yüzüne bakmadığı, yaşadığı ağır sakatlıklardan ötürü iyice geriye gitmiş bir futbolcu. Ve daha önce de belirttiğim üzere GS bu transfer şikelerini son yıllarda otomatiğe bağlamış bir kulüp. Neticede 2 gün sonra maç var hep birlikte şikeyi izler görürüz zira şike sahada olur Fenerbahçe şike yaptı diyen cemaat müridleri hangi maçta yaptığımızı söyleyemiyorlar. Herhalde GS ve TS maçlarında yaptık bu şikeleri.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ordu pilot takımımız mıymıs gecen sene?
Öne çıkan mesajlar