monoscope Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 6 sene oluyo, bir de askere gideceğimden dolayı şöyle güzel bişey yapayım uzun süre bir etkinlik olmayacak dedim karar veremedim. Kız kulesi çok klasik gibi duruyo ama ultimate yer orası gibi görünüyor. En makul paketi 175tl civarı birşey yanlış araştırmadıysam. Harbici mekan noobuyum ne önerirsiniz ? Fiyat çok uçmasın tabi şimdi ben kız kulesine gitmeye çalışsam kafadan 500 kağıt falan uçup gidicek taksiydi ıvırdı zıvırdı diye. Acaba diyorum ki daha mütevazi bir yer seçip, üstüne de hediye mi çaksam karar veremedim. Kısaca romantik birşeyler yapmaya çalışıyorum help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ona küçük yüzükler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 askere gitmeden önce teklif et, en azından bi yüzük takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 benim de aklımdan geçiyo da işte napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 askerlik kısa dönem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 25 ocakta belli olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hayırlısı panpa, sen yine de yüzük tak küçük bişey istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi öyle bir şey yaparsan kızda direk "bana güvenmiyor, gitmeden bağlamaya çalışıyor" kafası oluşur, dertsiz başına dert alırsın (benim fikrim tabii). Bir de askerden dönünce nişan bozan, ayrılan vs. çok insan tanıdım, duydum. Bence güzel bir gece geçirme fikri gayet güzel. Durumlar el veriyorsa tatil de olabilir 2-3 günlüğüne; başbaşa vakit geçirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bi arkadaşta kız kulesi yerine suadaya götür dedi bilemedim. kız kulesi için zaten rezervasyonu 15 gün önceden istiyolarmış sitesinde öyle yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ocakbaşında sırt yedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Askere gitmeden yüzük takmak, AVM'de yer kapıp, lavaboya giderken montu sandalyenin arkasına koymak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ahahaha nasıl bir benzetme lan o asşfkjasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ama işe yarıyor mu asteroth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Asteroth said: Askere gitmeden yüzük takmak, AVM'de yer kapıp, lavaboya giderken montu sandalyenin arkasına koymak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben karımdan ayrıldım askere gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar