pontipati Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 dışarda yüksek vs. için minumum kaç puan malumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Nigger_of_the_sand said: notuna itiraz edenlerden de yağ çıkaralım mantığıyla yapılmış gibi birşey geldi zaten, otur ilk başında adam gibi notlandır o zaman böyle mantık mı olur.herkes nota itiraz etmesin adam gibi notunu kabul etsin cok haklı oldugunu dusunuyorsa basvursun "psikolojik sınırı" o 60 dolar. beles olunca "objection" a sınavdan 98/100 alan da geliyo mesela. nasılsa beles diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 off hala qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 madcow said: Nigger_of_the_sand said: notuna itiraz edenlerden de yağ çıkaralım mantığıyla yapılmış gibi birşey geldi zaten, otur ilk başında adam gibi notlandır o zaman böyle mantık mı olur.herkes nota itiraz etmesin adam gibi notunu kabul etsin cok haklı oldugunu dusunuyorsa basvursun "psikolojik sınırı" o 60 dolar. beles olunca "objection" a sınavdan 98/100 alan da geliyo mesela. nasılsa beles diye. sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yalnız bence de konu o kadar da dar değilmiş ya. geçmiş zamandan bahsedicen biraz, masa başında ve fiili olarak yapılması gereken (sanayi üretim vs) işlerden bahsedicen, sonra şimdiki zamana dönücen, leptopu aypedi triciyi anlatıcan, sonra sanayi vs için yine başında durman lazım ama masa başı evden de yapılır kafasına gricen, frilans çalışanları falan da yazarsın, en son olarak da dedem der ki işinin başında durmazsan o iş batar falan deyip çıkıcan. özeti bile 100 kelime oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 375 lira mi ohaness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 futbolcu da elle penaltı yaptığı zaman "ben bundan önce 50 pozisyonu elsiz engelledim, muhteşem bir savunma oyuncusuyum, elle oynamaya ihtiyacım yok, penaltı verilmemeli" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu sayfadaki yazilarin hepsini okudum ve mahmut, sen haksizsin ibne. seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 250 farklı kelime sorarlardı bize derste ielts iyice pazara düşmüş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar