Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ya arkadaşlar ne bu böyle? Bayramdan beri bu saatler falan deli gibi yavaş kablonet! Okadar yavaş ki dial-up bile yanında hızlı kalır. Nedir bu ya? Sebebi ne bunun? Kimlerde var bu sorun?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bende yok bence senin bölgenle ilgili bir olay[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bende birkaç haftadır var yavaşlık sorunu. Belirli saatlerde filan değil hep yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 istanbul anadolu yakasındayım bu arada[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Benim bir arkadaşta da var bu sorun. Nerede oturuyorsun, arkadaş göztepe'de oturuyor ve şu anda adsl başvuru formu dolduruyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bende maltepede oturuyorum,bende telefona başvurdum yeni hat alıyorum adsl için :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ya 3-4 gündür belli saatlerde özellikle 12-16 arası bir yavaşlama oluyor ama onun dışında iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoraX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 benim bi arkadasta kazaskerde oturuyo onda da 3 gündür yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 İst Anadolu yakası... Sorunsuz...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 üsküdar. sorunsuzun ötesinde dha bi hızlı gibi.[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kablonet yurt dışı çıkışlarında oluşan sorunlar dışında hiçbir sorun çıkarmıyor..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 101) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 adsl in de yurt dışı çıkışları sıçtı.[signature][hline]Arinna - Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İstanbul / Anadolu Yakası / Suadiye Beter durumdayım..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bende 64 cable war download.comdan 8-9 trden ise 10 oluyo bazen...Kablo benimde bu arada teknik servise aç sor adamlar herşeye yardım ediolar ya super..[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ist bagkirkoy 30kb cekioz 256kablo ile sorunsuz[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Üsküdar. Bu güne kadar sorunsuzdu. Şimdi biraz kotu ama hemen düzelir herelde.[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Istanbul Anadolu DELI ETTILER BENI.... Korkunc yavas hatta emekliyor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yavaş sorunsuz Death İstanbul / Bakırköy / Felç[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 istanbul/moda felc sekildeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 İstanbul üsküdar. Paticiğe bile girebildiğime inanamıyorum. msn'de de manitayı gormustum konusacaz diye okulu astım anasını satim ne bu yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 google bilem acilmior kablo.net anadolu yakasi[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 düzeldi sanırım msn e girdim kızı da buldum ohh be hadi eywalah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ulen siz de baglantı gidince aglıyonus, geldiğinde ugrayan yok foruma :P. Gene gitti zaten kafayı yemek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya msn lsitem ve icq list de kimse online degil noldu ya böle (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paticikten başka siteye giremiyorum sağolsun ttnet...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar