Anelor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hı? ne zaman bitiyor bu allahsız bugün bitmemiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 şişme noel baba bıçaklanınca noel i askıya aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 noel. yani no el. yani diyor ki fap'lemeyin yeter diyor. gidin bir kız arkadaş edinin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gevurların ne zaman bitiyor tatili hakikatnen? kanadada ki ekip ile işim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Niye gavur diyorsun ki? Adam kalkıp senin Kurban Bayramına veya Ramazan Bayramına aynı muameleyi yapsa hoşuna gider mi? Biraz empati. Zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kırismıs dün idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Niye gavur diyorsun ki? Adam kalkıp senin Kurban Bayramına veya Ramazan Bayramına aynı muameleyi yapsa hoşuna gider mi? Biraz empati. Zor değil. ne muamelesi yapcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tatil için diyorsan ramazanda da kurbanda da çalıştım bayramlarda kanada ile iş yürüsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sen bayramını kutlarkan bu gavurların tatili ne zaman bitiyor dese mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 onu diyorum işte adamların umrunda olmuyor zaten tatil olduğu paşa paşa gidip çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 E çalışma. Bayram de. Kefenin cebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 :) büyük şirketlerde öyle işlemiyor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Niye gavur diyorsun ki? Adam kalkıp senin Kurban Bayramına veya Ramazan Bayramına aynı muameleyi yapsa hoşuna gider mi? Biraz empati. Zor değil. niye gavur? this is why gâvur Far. gebr a. din b. 1. Dinsiz kimse. 2. din b. Müslüman olmayan kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Sen bayramını kutlarkan bu gavurların tatili ne zaman bitiyor dese mesela? kurban bayramına demediklerini bırakmıyorlar zaten merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Dworgian said: Exodous said: Niye gavur diyorsun ki? Adam kalkıp senin Kurban Bayramına veya Ramazan Bayramına aynı muameleyi yapsa hoşuna gider mi? Biraz empati. Zor değil. niye gavur? this is why gâvur Far. gebr a. din b. 1. Dinsiz kimse. 2. din b. Müslüman olmayan kimse Güzel. Sözlük anlamına bakınca çok da garip gelmiyor değil mi? Sonuçta müslüman olmayan birine gavur deniyor TDK'ya göre. Peki Hristiyan bir komşun olsa ve sen ona "Günaydın gavur" desen her sabah nasıl olur? Şimdi kimse kalkıp da "gavur" kelimesinin ülkemizde hakaret anlamında kullanılmadığını söylemesin bana. "Onlar yapıyor. Biz de intikam almak için onlara gavur" diyoruz mantığı ise tartışılmayacak kadar abes bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Avrupada Türkler hakkında nasıl konuşulduğu konusunda çok fikrin olmadığı kanaatindeyim. Ayrıca niye elin yabancısını savunma derdine girdiğini de anlamış değilim? Edit: Şu lafım da "onlar yapıyor o zaman hede hödö" den ziyade "bana saygı duymayan insana saygı duymaya çalışmalı mıyız?" gibi bir şey. Edit 2: Düşündükçe edit geliyor aklıma. Türkiye'de gavur lafının nasıl kullanıldığını biliyor olmamız (yani genel kullanımda), o arkadaşın da o anlamda kullanmış olması gerektiği anlamına mı gelir? Mesela "gavur yapmış arkadaş" lafında da gavur denir öyle alışılageldiği için ama ben o cümleyi övme anlamında kullanırım misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Elin yabancısı mı? Türkiye'de hiç hristiyan yaşamıyor mu? Hatta şu paticikte bile hristiyan olanlar var. Onlara da gavur mu diyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Hepimiz birlikte hareket edip aynı şekilde davranmak zorundaysak benim bundan haberim yoktu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Aynı özeni kürtlere laf edildiğinde, müslümanlarla dalga geçildiğinde fln da göstermeni beklerim madem öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 evet, gavura gavur denir. bana da diyebilirsiniz sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Hep birlikte hareket etmemek, bizim gibi olmayana hakaret etmeyi mi içeriyor? Yani diyorsun ki, ben de başkaları tarafından hakarete uğramayı hakediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Dworgian said: Aynı özeni kürtlere laf edildiğinde, müslümanlarla dalga geçildiğinde fln da göstermeni beklerim madem öyle. Bunu da bana dedin ya. (tu) Yahu ben burada ne çektiysen, üstüne gidileni savunmaktan çektim zaten. hatta black-ice'a küfür edenlere bile karşı geldim. Hatta black-ice'a bile diyorum. okadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 neyi varmış blekays'ın mis gibi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 anlamadığını umuyor tane tane açıklıyorum. gavur kelimesinin "genel" kullanımı aşağılama anlamı içerse de sokak dilinde, her kullanan bunu öyle kullanmak zorunda değildir. sen bunu her seferinde böyle anlıyorsan sende bir problem var diyorum. gavur = yabancı olarak kullanan ve bunda art niyet taşımayan insanlar da var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Yahu ben burada ne çektiysen, üstüne gidileni savunmaktan çektim zaten. hatta black-ice'a küfür edenlere bile karşı geldim. Hatta black-ice'a bile diyorum. okadar yani. yapma o zaman abi? basit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar