DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hayatı dondurmak derken zaman hiç geçmesin hep o zamanı yaşayalım ise kasıt erasmus zamanında dondururdum kesin. hatta sonsuza kadar erasmusu yaşayabilirdim. negüzeldi lan, bi de şimdiki kafa olsa aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 erasmuslu bi gencin videosu vardi link verebilicek var mi? turkiyedeki eski sevgilisine diss atiyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 öncelikle ilk yazdığın şekilde soru mantıksız. anlamadıkları için insanlara eleştiri yapman üzücü. cevaba gelince hayatımdan bir yılın yok olmasını istemem açıkçası gereksiz olurdu. auto pilota alma gibi bi durum olsa fln hadi neyse... yada 100-200 gibi yıl geçse ileriki zamanı görsem tamamda. 1 yıl dondurmak çok gereksiz geldi bana. don't you think ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben dondurulsam üzerime çikolata sosu ve fıstık isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 herkes 1 yıl donsun 1 yıl kafa dinleyeyim dünyada olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 olm böyle soru mu olur. dondurmak demek literally bir yıl sonrasına ışınlanmak demek. e yaş ilerlemediğine göre bunu genç olarak yapmak daha mantıklı yapacaksan. bunu yapsa yapsa kuddusi yapar, bir yıl sonra tayyip gitmiş olur falan diye. ha deseydin 40 yıl dondurak seni sonra çözek, o zaman; http://media.animevice.com/uploads/0/3695/319703-faye_valentine_picture_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Exodous said: Aslında çok komplike yazmamıştım ama işte kitle belli. Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Belki dokuz yaşındaki oğluma sorarsam o nasıl anlatmam gerektiğini söyler. Şu adama ciddi cevap veriyorsunuz hala. Adama sorarlar kitleyi beğenmiyorsan ne işin var burada diye. Git kendi seviyende kitlelerle beraber ol bu kadar rahatsızsan. Bize bir şeyleri zorla açıklamak mecburiyetinde kim bıraktı seni? Kafanda kendi kendine düşünebildiğin için sen iyi anlıyor olabilirsin ama insanlara aktarma yeteneğin yetersiz olunca bu tarz durumlar oluşuyor ama bir de "sen" olunca bunu yapan bir de biz yetersiz kitle oluyoruz. Tebrik ederim. En yakın zamanda banlanman dileğiyle tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 1 yil dondurmaya ihtiyacim yok. Canim ne isterse onu yapiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Black-ice said: Exodous said: Aslında çok komplike yazmamıştım ama işte kitle belli. Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Belki dokuz yaşındaki oğluma sorarsam o nasıl anlatmam gerektiğini söyler. Şu adama ciddi cevap veriyorsunuz hala. Adama sorarlar kitleyi beğenmiyorsan ne işin var burada diye. Git kendi seviyende kitlelerle beraber ol bu kadar rahatsızsan. Bize bir şeyleri zorla açıklamak mecburiyetinde kim bıraktı seni? Kafanda kendi kendine düşünebildiğin için sen iyi anlıyor olabilirsin ama insanlara aktarma yeteneğin yetersiz olunca bu tarz durumlar oluşuyor ama bir de "sen" olunca bunu yapan bir de biz yetersiz kitle oluyoruz. Tebrik ederim. En yakın zamanda banlanman dileğiyle tekrardan. Sakin ol şampiyon. Niye burayı bukadar ciddiye alıyorsun ki? Biraz geyik yapıyoruz. Ha niye buradayım sorusuna bu çerçevede cevap vereyim. Ben sizin gibi cahilleri aydınlatmak için geldim dünyaya. Hepiniz ışığım altında toplanın ve aydınlanın diye. Edit Not: Niye kıskanıyorsun ki hem? Aç sen de adam gibi bir konu da tartışalım. Ulan şu paticikte yaptığın tek şey birilerine hakaret etmek için fotoşop yapmak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 annem öldüğünde kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben 2006 yilina geri donmek isterdim hatta 2000 senesine.. tekrar başlamak isterdim oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Exodous said: Sakin ol şampiyon. Niye burayı bukadar ciddiye alıyorsun ki? Biraz geyik yapıyoruz. Ha niye buradayım sorusuna bu çerçevede cevap vereyim. Ben sizin gibi cahilleri aydınlatmak için geldim dünyaya. Hepiniz ışığım altında toplanın ve aydınlanın diye. Edit Not: Niye kıskanıyorsun ki hem? Aç sen de adam gibi bir konu da tartışalım. Ulan şu paticikte yaptığın tek şey birilerine hakaret etmek için fotoşop yapmak oldu. Çok güzel yazmışsın beynine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 exo peygamberligini ilan etmis sdfgh savas atlarinizi hazirlayin kusatma vakti! alalalalalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 said: Ben sizin gibi cahilleri aydınlatmak için geldim dünyaya. Hepiniz ışığım altında toplanın ve aydınlanın diye. imza yapmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 E ne duruyorsun? İmza yapsana, imza yapsana. Bu arada, "havan dövücünün hınk deyicisi" diye bir laf vardır güzel Türkçemizde. İkinize çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 http://static.gamespot.com/uploads/original/113/1131989/2397234-8839055851-mfwpe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar