Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızı bir yıl dondurabilseniz!!!???

Exodous

Öne çıkan mesajlar

öncelikle ilk yazdığın şekilde soru mantıksız. anlamadıkları için insanlara eleştiri yapman üzücü.

cevaba gelince hayatımdan bir yılın yok olmasını istemem açıkçası gereksiz olurdu. auto pilota alma gibi bi durum olsa fln hadi neyse... yada 100-200 gibi yıl geçse ileriki zamanı görsem tamamda. 1 yıl dondurmak çok gereksiz geldi bana. don't you think ?
Sosyal ağlarda paylaş

olm böyle soru mu olur.

dondurmak demek literally bir yıl sonrasına ışınlanmak demek. e yaş ilerlemediğine göre bunu genç olarak yapmak daha mantıklı yapacaksan.

bunu yapsa yapsa kuddusi yapar, bir yıl sonra tayyip gitmiş olur falan diye.

ha deseydin 40 yıl dondurak seni sonra çözek, o zaman;

http://media.animevice.com/uploads/0/3695/319703-faye_valentine_picture_2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Aslında çok komplike yazmamıştım ama işte kitle belli.

Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Belki dokuz yaşındaki oğluma sorarsam o nasıl anlatmam gerektiğini söyler.

Şu adama ciddi cevap veriyorsunuz hala.

Adama sorarlar kitleyi beğenmiyorsan ne işin var burada diye.
Git kendi seviyende kitlelerle beraber ol bu kadar rahatsızsan. Bize bir şeyleri zorla açıklamak mecburiyetinde kim bıraktı seni?

Kafanda kendi kendine düşünebildiğin için sen iyi anlıyor olabilirsin ama insanlara aktarma yeteneğin yetersiz olunca bu tarz durumlar oluşuyor ama bir de "sen" olunca bunu yapan bir de biz yetersiz kitle oluyoruz. Tebrik ederim.

En yakın zamanda banlanman dileğiyle tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Exodous said:

Aslında çok komplike yazmamıştım ama işte kitle belli.

Daha basit nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Belki dokuz yaşındaki oğluma sorarsam o nasıl anlatmam gerektiğini söyler.

Şu adama ciddi cevap veriyorsunuz hala.

Adama sorarlar kitleyi beğenmiyorsan ne işin var burada diye.
Git kendi seviyende kitlelerle beraber ol bu kadar rahatsızsan. Bize bir şeyleri zorla açıklamak mecburiyetinde kim bıraktı seni?

Kafanda kendi kendine düşünebildiğin için sen iyi anlıyor olabilirsin ama insanlara aktarma yeteneğin yetersiz olunca bu tarz durumlar oluşuyor ama bir de "sen" olunca bunu yapan bir de biz yetersiz kitle oluyoruz. Tebrik ederim.

En yakın zamanda banlanman dileğiyle tekrardan.

Sakin ol şampiyon. Niye burayı bukadar ciddiye alıyorsun ki? Biraz geyik yapıyoruz.

Ha niye buradayım sorusuna bu çerçevede cevap vereyim.

Ben sizin gibi cahilleri aydınlatmak için geldim dünyaya. Hepiniz ışığım altında toplanın ve aydınlanın diye.

Edit Not: Niye kıskanıyorsun ki hem? Aç sen de adam gibi bir konu da tartışalım. Ulan şu paticikte yaptığın tek şey birilerine hakaret etmek için fotoşop yapmak oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Sakin ol şampiyon. Niye burayı bukadar ciddiye alıyorsun ki? Biraz geyik yapıyoruz.

Ha niye buradayım sorusuna bu çerçevede cevap vereyim.

Ben sizin gibi cahilleri aydınlatmak için geldim dünyaya. Hepiniz ışığım altında toplanın ve aydınlanın diye.

Edit Not: Niye kıskanıyorsun ki hem? Aç sen de adam gibi bir konu da tartışalım. Ulan şu paticikte yaptığın tek şey birilerine hakaret etmek için fotoşop yapmak oldu.

Çok güzel yazmışsın beynine sağlık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...